10buc SMA Female UHF VHF Antena Dual Band pentru Kenwood TK2107 TK3107 BAOFENG UV-82 UV-5R UV-5RA UV-5RE BF-888S Walkie Talkie

Produs nou

1 Produse

In stoc

80.34lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Acesta este un Dual Band SMA-F de sex Feminin mini antena.

Gama de frecvență: 136-174MHz&400-520MHz.

Max putere: 10W.

Impedanta: 50OHM.

Gain: 2.15 dBi(VHF), 3.0 dBi(UHF).

Conector: SMA-F de sex Feminin.

Lungime: 4.5 cm.

Ce e În pachet:

10 x SMA Antena de sex Feminin

Transport:

1: Vom livra la www.primaria-urzicuta.ro adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de pe www.primaria-urzicuta.ro se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2: taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport maritim.Aceste taxe sunt pe cumpărătorilor responsabilitate.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

3: de la livrare internațională este extrem de depindea de compania de logistică și taxelor locale, dacă nu ia-ți pachetul pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru mai mult ajutor.

4: Noi, de obicei, nava prin China Post Airmail, Hong Kong Posta sau DHL.Nu livrăm în zilele de sâmbătă sau duminică, precum și Chineză tradițională de sărbători.

Tara

EstimatedDelivery Timp

Cel mai in Europa.America

10-25 WorkingDays

Asia De Est, Asia De Sud

10-20 WorkingDays

S. America/Rusia/O Țară Din Europa

Poate dura mai mult de 40 de zile Lucrătoare

Alte Countriesor Zona

10-40 WorkingDays

Plata:

1: www.primaria-urzicuta.ro accept Escrow/Card de Credit/Bani Booker/Western Union!

2: plata Integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare.Și, dacă aveți orice probleme cu privire la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Politica De Retur Și Garanție:

1: Toate elementele sunt acoperite de garanție de un an.

2: Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi bucuroși să vă oferim schimb sau returna in 7 zile.

3: Pentru produsele returnate, acestea trebuie să fie în condiții inițiale, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb.Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim.

4: vă Rugăm să ne contactați înainte de a reveni elementele.Astfel încât să putem oferi adresa.

Feedback-ul:

1: satisfactia Dumneavoastra este Prioritatea Noastră.

2: Ne străduim pentru a câștiga un rating de 5 stele de la fiecare achiziție.Atunci când primiți achiziția dvs., vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul.

3:Dacă a existat ceva nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom face ceea ce este necesar toremedy problema și pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Etichete: baofeng talki, walki, antena dual band, antena vhf uhf diamant, tk2107, accesorii antenă kenwood tk3107, cască kenwood tk3107, kenwood tk 3107, baterie kenwood, cu feng bao, accesorii pentru baofeng uv 5r.

Fisa tehnica

Nume De Brand XQF
Cerere pentru Walkie Talkie Radio Portabil
Numărul De Model SRH805S
Conector SMA-de sex Feminin
Gama De Frecvențe Dual Band UHF/VHF
Tip De Element Antena
Lungime About 4.5cm

Recenzii

Scrie o recenzie

10buc SMA Female UHF VHF Antena Dual Band pentru Kenwood TK2107 TK3107 BAOFENG UV-82 UV-5R UV-5RA UV-5RE BF-888S Walkie Talkie

10buc SMA Female UHF VHF Antena Dual Band pentru Kenwood TK2107 TK3107 BAOFENG UV-82 UV-5R UV-5RA UV-5RE BF-888S Walkie Talkie

Produse similare: