Mini Smart Gsm Gprs Vehicul Releu GPS Auto Tracker

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.20lei

-22%

89.86lei

Distribuiti

Informatii

Un real-time GPS tracker care hardwires direct în vehicul, pentru discret, de urmărire pe termen lung.

Nu vă faceți griji sau să mă întreb din nou.ținându-vă imediat la curent cu doar un simplu click de pe computer, tabletă sau telefon inteligent.Puteți urmări, de asemenea, un număr nelimitat de dispozitive sub un singur cont.

Prezentări De Produse

Acces La Free iOS, Android Și Web

Acces la masina de date pe iTracksafe Mobile App pentru Android/ iOS sau Ascend GPS Fleet Management Web App (Nu abonament).Cea mai recentă platformă-ul și ios aplicații android numele: itracksafe plus

URMĂRIRE ÎN TIMP REAL, FOLOSIND GOOGLE MAPS

Prin satelit-ului Google Maps face ușor pentru a vizualiza locatii, adrese și rute chiar în aplicația

Istoria Traseul De Redare

Istoria excursie în aplicații și site-ul.

GEOFENCING SET UP ȘI ALERTE

Este ușor de configurat și de a programa o geofence și de a primi alerte instant oricând tracker intră sau iese din zona care le-ați definit.Vei ști momentul iubit merge dincolo de "safe" zona

ALARMĂ ANTI-FURT

Proteja masina ta prin stabilirea unui Anti-Furt de Alarmă în Aplicația și a obține notificat în cazul în care mașina este condusă în acel interval de timp.

De la distanță a Porni/opri motorul mașinii

Conectați releul cu gps tracker, atunci puteți trimite comanda sms pentru a porni/opri motorul mașinii.Acesta este modul în care releul funcționează: atunci Când primesc comanda de succes, se va reduce de 0,1 secunde, apoi recupera de 0,1 secunde, se taie 0,1 secunde, apoi recupera de 0,1 secunde, repetați.până la 1 minut mai târziu, se oprește motorul.Pentru motive de securitate, numai atunci când viteza este mai mică de 20 KM/H se poate reduce succesul.

Instalare

Funcția Lista

Tracker GPS pentru vehicule.Nici O Taxă Lunară!Nici Un Contract!Quad Band 850/900/1800/1900 mhz poate lucra la nivel mondial Anti theif șoc de alarmă pentru detectarea vibrațiilor: atunci când vehiculul parcuri nu se miște, construit în senzor de vibrații va activa pentru a detecta vibratii, dacă nu există nici o vibrație,gps tracker va trimite șoc alarma la masina proprietarului, numărul de telefon și de pe platforma.Built-in de înaltă sensibilitate GPS&GSM antena Monitoriza activitatea de conducere cu precizie de 100% (locație, direcția, viteza, și mai mult) folosind Google Maps astfel încât să puteți găsi întotdeauna flota drivere.GPS/GPRS/GSM/SMS-uri de Poziționare și de Urmărire: SMS-uri de urmărire de pe telefonul mobil cu google maps link-ul ; GPRS de Urmărire pe website și aplicații mobile Review trasee cu GPS de Urmărire, set geofences jurul important driver locații (de montare sau zone restricționate) și să știe când vehiculul este în uz cu Ascend Urmărire a vehiculului GPS Dispozitiv.Telefon mobil gratuit app în timp real alerte de NOTIFICARE ÎMPINGE vă permite să monitorizeze fiecare schimbare pe masina.Diferite tipuri de alertă: Geo-gard,Peste viteza de alarmă, Principala putere alarma,detectare ACC ,alertă de baterie descărcată

Caietul de sarcini

GSM în benzile de frecvență:850/900/1800/1900MHZ SIM card de: cartele SIM Standard Antena GSM:Interne I/O port: Low-output 1 canal (energie/combustibil off) H-IN de intrare 1 canal (ACC detectare) Port Serial: 3.3 V 1 canal Sursa de Alimentare: Baterie de Stocare locul de Muncă Actual:12V/30MA - 60MA Somn Curent:12V/5MA -15MA Built-in Capacitate Baterie 3.7 V 180mah baterie Polimer Pornire la rece:Medie 32S Hot Start:Medie 1S Sensibilitatea (de urmărire):-162DBM Munca Temp De: -20℃ - 70℃ Temp De Depozitare: De La -30℃ - 80℃ Umiditate De Lucru:5% - 95%

Probleme De Fotografiere

Transport

Acestea sunt în general expediate cu 2 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.) Am expediat prin www.primaria-urzicuta.ro standard de transport maritim.Produs insuranced.Puteți face o dispută dacă nu ați primit bunurile.www.primaria-urzicuta.ro va implica să investigheze, dacă vor confirma pachetul pierdut, www.primaria-urzicuta.ro va returna integral banii , multumesc.

Plata

Acceptam Carduri de Credit, PayPal, Transfer Bancar, Western Union, Și altă metodă de plată www.primaria-urzicuta.ro sprijin.

Se întoarce

( 1 ) .Suntem pe deplin de garanție produsele noastre.Toate elementele sunt în stare de brand nou . ( 2 ) .Toate declarațiile, - defecte sau altfel - trebuie să fi preautorizate.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o autorizație și se întorc adresa înainte de a trimite produsul înapoi. ( 3 ) .În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. ( 4 ) .Înlocuirea se va face la primirea produsului returnat.

Feedback-ul

Suntem corporații transnaționale, numai să depună eforturi pentru 5 stele feedback-ul pozitiv și va încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru cumpărător.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschide orice litigiu și vă rugăm să ne dea de 2 zile lucrătoare de la soluționarea plângerii dumneavoastră.

Etichete: tabloul de bord video recorder, gp tracker, gsm comutatorului releului, tk905, breloc mini, singură axă solar tracker, modulul gsm, vehicul de urmărire gps, tracker, lg nexus 5 față de ecran de sticlă de înlocuire.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Site-Ul De Urmărire www.itracksafe.com
Trupa Quad Band 850/900/1800/1900 mhz
GPS tip GPS Tracker
De Viață A Bateriei 5 La 9 Ore
Certificare ROHS
Numele Modelului MT1C
GPS de Localizare La nivel mondial
Modulul Gps Da
Dimensiunea Ecranului Nici Un Ecran
Caracteristică Specială Control De La Distanță
ios android cerere itracksafe plus
Tensiune De Lucru 12V
Nume De Brand itracksafe

Recenzii

Scrie o recenzie

Mini Smart Gsm Gprs Vehicul Releu GPS Auto Tracker

Mini Smart Gsm Gprs Vehicul Releu GPS Auto Tracker

Produse similare: