Howmay pur matase tesatura dupion dupioni 19m/m 45" 114cm alb natural pentru decorarea sau DIY cortina pernele de acoperire

Produs nou

1 Produse

In stoc

733.89lei

-4%

772.49lei

Distribuiti

Informatii

Tesatura: matase dupion / matase dupioni

Material: 100% matase

Greutate: 19 mn/m / 81gsm

Lățime: 114cm

Culoare: alb

Contracție: 1%-5%

Acest element de costum pentru femei rochie, fusta, husă de pilotă, cortina etc, orice în cazul în care puteți utiliza va fi bine.

dacă aveți nevoie de orice mătase cu orice modele,te Rog spune-mi.Eu sunt de mătase om de afaceri în china.Cred că o găsesc în depozit,și avem cantitate mare de mătase.

Următoarele element e de la o utilizare a clientului, numai pentru referință, nu element de vânzare.

Pentru femei rochie, fusta, etc

Pentru perdea de mătase sau decor

Cum să aibă grijă de mătase țesături și produse finite:

Spălare: spălare de mână este un sfat, de mătase este o proteină naturală de fibre, asa ca nu folositi detergenti care contin inalbitori sau înălbitori - utilizați numai detergenți cu PH neutru.Înmuiere mătase pentru mai mult de câteva minute ar trebui să fie evitate.

Uscare: nu stoarce sau răsuciți, rola într-un prosop pentru a extrage apa.Evita uscarea mătase în lumina directă a soarelui.Fie atârnă eșarfă de mătase să se usuce, se va organiza forma sau pune eșarfă de mătase între două prosoape albe și lăsați să se usuce pe orizontală de la sine.Mătase umed pot galben în lumina directă a soarelui sau pe un radiator.Noi nu recomandăm uscare de mătase într-un uscător de rufe, deoarece se poate deteriora eșarfă.

De călcătorie: întotdeauna fier eșarfă atunci când sunt ude/umede folosind setări medii sau rece de fier ("Silk" setare de pe fier sau 2 puncte - 100 ° C la 150ºC).Prea multa caldura poate plictisitoare sau arde tesatura de matase, nu de fier pentru o perioadă lungă de timp.În cazul în care esarfa este uscat, vaporiza-l cu apă înainte de masă.Nu uda la nivel local, deoarece acest lucru poate provoca inele.Cele mai multe riduri în mătase pot fi eliminate prin spânzurare eșarfă în baie în timpul un duș.Lasa umiditate calcat pentru tine!

Depozitare: a se păstra eșarfă laminate în loc de pliat astfel încât fibrele nu sufere pentru o lungă perioadă de timp.Dacă eșarfă ar trebui să fie păstrate pentru o perioadă lungă de timp, pentru a evita lumina directă și insecte, evitând, de asemenea, pungi de plastic, astfel încât fibrele pot respira.

Etichete: dupion, nigerian panglică, de mătase, tricot, pânză lycra, prism suncatcher, tesatura de matase, Baterie 18650 shell, dubai tesatura de matase, dupion mătase, 18650 cutie pentru.

Fisa tehnica

Material 100% Matase
Caracteristică Respirabil
model Nealbite
Tesatura De Matase tesatura perdea
Technics Țesute
Tip Dupion Tesatura
mătase dupion dupioni
Tip De Produs Alt Material
Nume De Brand Howmay Mătase Moara
Tesatura Piele De Căprioară Tip NICI unul
Stil Simplu
Nețesute Technics NICI unul
Alb PFD
Tricotate Tip NICI unul
Lățime 114cm

Recenzii

Scrie o recenzie

Howmay pur matase tesatura dupion dupioni 19m/m 45

Howmay pur matase tesatura dupion dupioni 19m/m 45" 114cm alb natural pentru decorarea sau DIY cortina pernele de acoperire

Produse similare: