Moale Mari Anal Vaginal Penis Artificial Plug Bile Mari Anal, Dop De Fund Prize De Prostata Pentru Masaj Dilatodor Anal Pentru Adulti Jucarii Sexuale Pentru Femei Barbati

Produs nou

1 Produse

In stoc

46.13lei

-37%

74.40lei

Distribuiti

Informatii

Moale Mari Anal Plug dop anal Mare Anal Vaginal Penis artificial Conectați Bile de Prostata pentru Masaj Dilatodor Anal pentru Adulti Jucarii Sexuale Pentru Femei Barbati Confidențialitate Garantată intimitatea Ta este extrem de important pentru noi.și cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere, singura persoană care știe ce este în interiorul pachetului este de tine!Material: Silicon Culoare: aur/negru diametru Maxim de plug:10/11/12/13CM Toal lungime de plug:20CM Include: 1* anal plug Pachet : pachet Discret, pentru a proteja confidențialitatea Ultra-confortabil din silicon fund prize; Super-Moale de silicon face aceste cele mai moi bujii noi transporta; Mare pentru uzura pe termen lung; vârful Rotunjit pentru introducerea ușoară; forma de Ou este conceput pentru confort și de ședere în condiții de siguranță în loc; Ergonomice de bază; 5 dimensiuni, pentru a se potrivi orice nivel de experiență; Minunat pentru dimensionarea sus!

Livrare:

-În general, Ne va livra în funcție de logistica metoda pe care o alegeți.

În cazul în care comanda mai mult de 2 KG, nu numai pot livra prin EMS,DHL, UPS si FedEx.

Timpul De Livrare

- China Post AER Maill: în General, între 15 și 39 de zile lucrătoare.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 zile de afaceri care depind de țara livrate.

Stimați clienți, vă Rugăm să rețineți:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme in timpul de livrare.

În mod normal, vom marca articol ca "plastic Accesoriu".

Garanție Și Politica De Returnare:

De obicei, elementele care nu au defecte, sunt 100% de brand nou și verificați-le cu atenție înainte de expediere.

Vă rugăm să trimiteți înapoi articole cu defecte în termen de 3 zile de la primirea ei, va vom trimite noi, dar trebuie să plătească costul de transport maritim, sau de Restituire va fi dat ca banii înapoi.

-Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.

Feedback-ul :

Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, multumesc!

Fabrica de retail,design diferite, de bună calitate, prețuri corecte.

Confidentialitate livrare, pachetul secret

Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Multumesc.Vă rugăm să vezi alte articole mele.Multumesc.

Etichete: gonflabile uriașe anal plug, cristal imens anal, dragon imens anal plug, mare dildo anal, metal mare anal plug, mare margele anal plug, plug imens anal fox, super imens vibrator anal plug, mare mare anal plug, imens dop de fund de mare anal.

Fisa tehnica

sextoyse femme buttplugs
Dimensiune As shown
Nume De Brand VGYZL
Sugestiv Sexual No
prostata masaj siguranța silicon
Material Silicon
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Super Mare Anal Plug Masaj De Prostata
Ambalare Ambalaj Discret
culoare Aur/Negru
Obscene Imagine No
Mare anal plug Mare Anal Plug
dilatator anal Sex Anal Jucarii
Tip De Element Sex Anal Jucarii

Recenzii

Scrie o recenzie

Moale Mari Anal Vaginal Penis Artificial Plug Bile Mari Anal, Dop De Fund Prize De Prostata Pentru Masaj Dilatodor Anal Pentru Adulti Jucarii Sexuale Pentru Femei Barbati

Moale Mari Anal Vaginal Penis Artificial Plug Bile Mari Anal, Dop De Fund Prize De Prostata Pentru Masaj Dilatodor Anal Pentru Adulti Jucarii Sexuale Pentru Femei Barbati

Produse similare: