1 buc Pisică Jucărie Amuzant din Lemn Durabil Premium Amuzant Whack Mole Mouse-ul pentru Animale de companie Pisica Whac-a-Mole Pisica Kitty Jucarii pentru animale de Companie

Produs nou

1 Produse

In stoc

64.39lei

-27%

89.41lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Pisicile sunt, de asemenea, dragoste jucării, cum ar fi copiii.Ei au, de asemenea, nevoie pentru a juca jucării pentru a omori timpul.Mai ales, atunci când sunt singuri.Ca proprietar de pisica mica, cum nu putem alege o jucarie pentru pisica noastră?Acest produs poate fi cea mai buna alegere.Realizate din materiale premium durabile și practice.Manopera bun, fiecare interfata este foarte delicat, nu este ușor să cadă.Special conceput pentru pisici joc.

Caracteristică

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Lemn..

- Ei bine realizate din lemn premium materiale durabile și practice.

- Cat whack mole mouse-ul jucărie, cu manopera bun, fiecare interfata este foarte delicat, nu este ușor să cadă.

- Această jucărie poate evita cat de zgarieturi mobilier și podele.

- Aduce o mulțime de distracție și energie pentru pisica ta și pisicile vor fi mai agil și energic.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

1. Pentru rusia/ Ucraina/ Belarus cumpărători, vă Rugăm să vă scrieți Numele Complet , atunci putem trimite comanda.

2. Pentru en-Gros , noi va oferim discount sau exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, EMS.

3. Pentru Picătură de Transport maritim , putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi. ( Nici un pret, Nici numele companiei )

4. Daca ai volum mare de comenzi, te-ar putea face picătură de transport maritim de aici.

MARCAJ magazin, atunci cumpara elementele pe care doriți să cumpere, va primi 2%-3% un alt discount.Cum pot urmări coletul meu ?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge ?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1) comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri.Vă rugăm putea să ia o secundă să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.

Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție:

2) vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.Deschide disputa nu este cel mai bun mod de a face cu problema.Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

Etichete: pusheen, tricotate jucării pentru animale de companie, micul mole, pisica de jucarie, jucarie pisica, cat scratcher, jocul mole, mole respinge, jucarie fals, jucarie pisica tunel.

Fisa tehnica

Material Lemn
Origine NC(de Origine)
Jucarii Tip Soareci & Jucarii Animale

Recenzii

Scrie o recenzie

1 buc Pisică Jucărie Amuzant din Lemn Durabil Premium Amuzant Whack Mole Mouse-ul pentru Animale de companie Pisica Whac-a-Mole Pisica Kitty Jucarii pentru animale de Companie

1 buc Pisică Jucărie Amuzant din Lemn Durabil Premium Amuzant Whack Mole Mouse-ul pentru Animale de companie Pisica Whac-a-Mole Pisica Kitty Jucarii pentru animale de Companie

Produse similare: