Vin personalizat plută drop box,alternative invitat să semneze în cartea de Vin Plută Titularul de afișare,Vin Caseta de Umbra,iubitorii de cadouri,suvenir de nunta

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.83lei

-13%

43.49lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul meu!!!

Unic carte de oaspeti pentru nunta ta.Oaspeții vor fi în măsură să scrie dorințele pe dopuri de vin și fixați-le în fante.Carte de oaspeti va decora casa dupa nunta.Amintirile, dorințele de familie și prieteni.Puteți închide cartea pe perete folosind elemente de fixare pe partea din spate.

Cartea este realizat dintr-un cadru de lemn, complet manual.Rama este de culoare albă, puteți alege culoarea de fundal.vin plută făcută de tăiere cu laser.

Nunta carte are patru dimensiuni ale cadrului, douăsprezece dimensiuni de cantitatea de dopuri.

Avem de a face cărți de oaspeți de cea mai buna calitate!

Invitatul nostru de Cărți sunt finisate in gama variata de culori si dimensiuni.Acestea sunt personalizate cu numele și data de data de nunta ta sau o zi specială în viața ta.Cea mai mare calitate placaj de mesteacan dopuri sunt tăiate cu laser și a terminat în cel mai bun mod de a fi.

Partea din fata este realizat de înaltă calitate plyglass, care este cel mai bun în transport și după.Cadre de nunta cutii sunt vopsite în orice culoare doriți și finisate cu cele mai bune huse pentru elemente din lemn.

Oaspeții semneze un dop de plută și apoi picătură printr-unul din post aici găuri pe partea de sus a cadrului.Fixați dopul in rama de sus apoi atârnat pe perete.Atunci acest lucru poate fi agățată pe perete de ani de amintiri să vină.

PLS REMARCAT ACEST LUCRU :

1.mare plută este lipit pe cadru, si cu fata din plexiglas, nu poate fi eliminat.

2.Nu uitați să lăsați informații personalizate pentru frunză mare , vă rugăm să lăsați două nume și data când a verifica afară.

pluta dimensiune de aproximativ 3,5 cm

Carte de oaspeti pentru 30-50 de dopuri:

10"х12"(cutie de aprox. 25 x 30 cm)

Carte de oaspeti pentru 65-100corks:

10"х14"(cutie de aprox. 28 x 35 cm)

Carte de oaspeti pentru 120-150 dopuri:

12"х16"(cutie de aprox. 30 x 40 cm)

Carte de oaspeti pentru 150-200 de dopuri:

14"х18"(cutie de aprox. 35 x 45 cm)

Dimensiunea cutiei depinde de numărul de vizitatori ai.Fiecare dop este de 1.2-1.4 dimensiunea(3-3.5 cm), care este cea mai bună dimensiune pentru a semna sau de a scrie cel mai bun woshes la cuplu.

Material: placaj si sticla acrilica, acoperite cu vopsea pe bază de acril.

De asemenea, are un cuier pentru perete.

PERSONALIZARE, lăsați mesaj de la vânzător notă atunci când comanda sau trimite mesaje de la noi de la comanda

1. Gravura text și font vă place.Acceptam diferite limbi în afară de engleză.Lasă detalii în notele vanzator sau un mesaj pentru noi.

2.Cadru de culoare și culoarea de fundal.Dacă nu lăsați orice detalii despre aceste două informații după 48 de ore, va vom trimite imaginea culoare imagine pentru tine.

3.Dacă nu știți cum să plece note de la vânzător note, puteți trimite mesaje de la noi direct de la comanda.Acceptam, de asemenea, alte design diferit după cum doriți, dacă aveți nevoie.

Culoare rama: negru sau alb sau cires sau lemn maro sau mai multe culori

CULOAREA DE FUNDAL

Etichete: noutatea cutie de depozitare, suport vin câine, mari vin plută caseta de umbra, personaliza nunta carte de oaspeti, cutii de plută, alternative rochie, mireasa mașină de perna, carte de oaspeti alternativ, pisica sfera, scrisoare de plută titular.

Fisa tehnica

model Animale
Nume De Brand PARARTDIY

Recenzii

Scrie o recenzie

Vin personalizat plută drop box,alternative invitat să semneze în cartea de Vin Plută Titularul de afișare,Vin Caseta de Umbra,iubitorii de cadouri,suvenir de nunta

Vin personalizat plută drop box,alternative invitat să semneze în cartea de Vin Plută Titularul de afișare,Vin Caseta de Umbra,iubitorii de cadouri,suvenir de nunta

Produse similare: