*Pret bun cămilă narghilea cristal narghilea înalt shisha glass 2 furtunuri de agrement acasă narghilea

Produs nou

1 Produse

In stoc

142.38lei

Distribuiti

Informatii

Întregul set imagine

Promovarea vanzare pret bun cristal narghilea shisha pahar mediu de fumat set

Detalii produs

Diferite culori

Alege culoarea ta preferata aici!

Clientul din diferite țări

Mai jos sunt piese de grupuri de clienți fotografii!Prietenii de la peste tot în lume.

Post-vânzare:

1.Daca produsele au ajuns în stare bună,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv,astfel încât să pot serviciu satisfăcător data viitoare. 2.Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să luați legătura cu noi înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice dispută.suntem aici pentru tine .Informații De Transport Maritim: 1.Elementele vor fi livrate cât mai curând posibil, odată ce plata a fost confirmată. 3.Express mail nu poate livra un colet la adresa, cum ar fi P. O. BOX, pls oferi domiciliu sau la birou de adrese în loc de asta.Vă rugăm să furnizați numărul dvs. de telefon(nu este obligatoriu), care va ajuta poștașul a livra mai convenabil. 4.Putem livra pachetul prin DHL,UPS,Fedex,TNT și unele alte moduri de repede. 5.China Post AIR Mail sau Hongkong Post,nava pachetul de la peste tot în lume,dar, de obicei, durează aproximativ 15-30 de Zile lucrătoare pentru a ajunge 6.În plus taxe de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. 7.Express mail nu poate livra un colet la adresa, cum ar fi P. O. BOX, pls oferi domiciliu sau la birou de adrese în loc de asta.Vă rugăm să furnizați numărul dvs. de telefon, care vă va ajuta poștașul livra mai convenabil.

Despre transport:

Despre numărul de urmărire de actualizare: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Timp de livrare: Tot de produs putem de transport în termen de 5~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Timp de livrare: Din cauza de forță majoră factori: uragane, furtuni afecta bilete de avion.Ceea ce duce la logistica întârzieri.Suntem vanzatori cinstit, nu te va lasa sa suferi nici o pierdere.Vă rugăm să dați companie de logistica de un pic de timp de procesare, așteptăm pachet pentru a ajunge la partea ta.Dacă logistica informații ajunge la oficiul poștal local: Dacă oficiul poștal local nu nu contacta, vă rugăm să contactați oficiul poștal local, cât mai curând posibil, pentru a primi pachetul.În caz contrar, ore suplimentare primirea de colete, oficiul poștal local va returna coletul, consecințele de auto-responsabilitate.Protecția timpul se scurge: Când am terminat momentul expedierii, dacă produsul de protecție a perioadei de funcționare, vă rugăm să extindă protecția produselor perioadă de unul singur sau să ne contactați, vă Rugăm să nu deschizi disputa direct.Taxele de Import: Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de Transport.

Politica De Retur :

1.Vă rugăm să ne anunțați în termen de 14 zile (în funcție de data de înregistrare),și finaliza RMA pentru orice returna produsele. 2.Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii. 3.Vom înlocui elemente care funcționează elementele de 20 de zile de la data primirea acestora.Elementele care trebuie abuz fizic nu sunt acoperite de garanție. 4.Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire. 5.Cumpărătorul acceptă responsabilitatea de a plăti pentru transport de marfă de întoarcere pentru orice motiv, cu excepția DOA (dead on arrival). 6.Taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile în orice caz.

FAQ:

Q: Cum Pot plati pentru comanda mea?

O: www.primaria-urzicuta.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, și transfer prin banca.

Q: Cum pot urmări coletul meu?

A: puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Q: de vânzare cu amănuntul sau en-gros pentru oferta de pret en-gros dacă am o mulțime de elemente?

O: dacă aveți nevoie pentru a cumpara o multime de elemente de la aceeași oră, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.eu vă va oferi competitiv preț engros .

Q: de vânzare cu amănuntul sau en-gros pentru oferta de pret en-gros dacă am o mulțime de elemente?

O: dacă aveți nevoie pentru a cumpara o multime de elemente de la aceeași oră, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.eu vă va oferi competitiv preț engros .

Etichete: shisha, narghilea, șampanie set, narghilea 1 2, o shisha, oamenii shisha, sticlă bong bubbler, narghilea shisha furtun de sticlă, de sex feminin de sticlă narghilea, narghilea shisha.

Fisa tehnica

Material fier+sticla
Nume De Brand WOYU
Numărul De Model WY-4060
Technics Lac
Origine NC(de Origine)
Forma Gratuit Tip
culoare demonstrat ca pic
Înălțime 62cm

Recenzii

Scrie o recenzie

*Pret bun cămilă narghilea cristal narghilea înalt shisha glass 2 furtunuri de agrement acasă narghilea

*Pret bun cămilă narghilea cristal narghilea înalt shisha glass 2 furtunuri de agrement acasă narghilea

Produse similare: