2m Înlocuire Aux Stereo Cablu Audio prelungitor Functie Mute Pentru Astro A10 / A30 / A40 / A50 Căști de Gaming

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.70lei

-60%

39.30lei

Distribuiti

Informatii

2m Înlocuire Aux Stereo Cablu Audio prelungitor Functie Mute Pentru Astro A10 / A30 / A40 / A50 Căști de Gaming >>>>Detalii Articol

Descriere: 1. Material de înaltă calitate.Împletitură de sârmă cu aur placat cu tehnologie este practic și durabil, și nu este ușor de a sparge.Atunci când se utilizează un înlocuitor de sârmă, în orice loc, nu vă faceți griji despre a fi rupt sau deteriorat.

2. Compatibilitate.Dispozitivele compatibile cu 3.5 mm porturi auxiliare, cum ar fi Astro A10/pentru A30/pentru A40/pentru A50 jocuri casti, audio auto, portabile, fără fir Bluetooth boxe, tablete și laptop-uri, MP3 playere, computere, fără fir receptor audio, radio, etc. Cablul are 2 diferite audio jack prize, 3.5 mm cu 4 poli și 3,5 mm 5-pol.Acesta este conectat la 5-polul de cască și 4 poli pentru Xbox One, pentru PS4, pentru Smart-phone sau pentru Mix Amp sau pentru PC Splitter.

3. Ușor de utilizat avantaj.Acesta este de aproximativ 6,5 metri lungime.Lungimea cablului este de aproximativ 6,5 picioare (2 metri), care poate fi folosit în cele mai multe scene, jocuri, asculta muzică, și vizionarea de filme.Acesta poate fi, de asemenea, utilizate pe scară largă în alte echipamente audio.

4. Mut și volumul de control cu clip.3.5 mm la jack de 3,5 mm cablu audio cu încorporat mut și volumul de control de la distanță.Regulatorul de volum are, de asemenea, un clip, puteți clip pentru haine sau cravată-l.

5. Avansate de bucurie.Utilizarea de înaltă calitate super-miez de sârmă și suprareglementarea tehnologie, transmisia de sunet este clar, fără pierderi 3D stereo, și bucurați-vă de sunet uimitoare și efecte vizuale.

Caietul de sarcini:

Material: țesut, sârmă de cupru

Culoare: albastru

Lungime cablu: aproximativ 2m/78.74 inch

Aplicabile: pentru Astro A10/pentru A30/pentru A40/pentru A50

Lista De Ambalare:

1*Înlocuire Cablu

>>>>Element Show

>>>>După Vânzări

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin www.primaria-urzicuta.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.primaria-urzicuta.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: H800, astro a40 mod kit, cască gamer astro, astro a40 cablu original, gemming astro căști, a10 astro, astro kpop, tpe cablu iphone, bass gamer, 2, 5 mm cablul setului cu cască.

Fisa tehnica

Nume De Brand Rondaful
Pachet Da
Tip De Element Alte
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

2m Înlocuire Aux Stereo Cablu Audio prelungitor Functie Mute Pentru Astro A10 / A30 / A40 / A50 Căști de Gaming

2m Înlocuire Aux Stereo Cablu Audio prelungitor Functie Mute Pentru Astro A10 / A30 / A40 / A50 Căști de Gaming

Produse similare: