13.3" Ecran LCD Pentru Lenovo Yoga 900-13ISK 80MK LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Cu Rama

Produs nou

1 Produse

In stoc

443.40lei

Distribuiti

Informatii

LCD Caracteristici

dimensiune ecran 13.3" 3200X1800

Touch digitizer model:

cu LCD LTN133YL05

3 Luni garantie

De Brand Nou.A iesit bine, înainte de transport maritim!

Metode de ambalare: Enhanced Cutie pachet

Note

Vă rugăm să verificați touch digitizer model și tv LCD cu model

Pachetul includeds

1x touch digitizer montaj în Cutie pachet

Despre Plata 1) acceptam Alipay, West Union, TT.Și toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Expediere 1.Ne vor trimite comenzile dvs. imediat după ce vom primi confirmarea de plata de la www.primaria-urzicuta.ro.În timpul Chineză de sărbătorile legale, se poate prelungi timpul de expediere în mod specific 2.Pentru o cantitate mare de ordine,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica stocurile înainte de a face plata.Am putea lua mai mult timp pentru pregătirea cantitate mare de ordine si va vom lasa sa stii specifictime necesare.

Despre Transport 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida

Returnare Și Rambursare 1.Pentru orice motiv,nu sunteți mulțumit cu obiectele, nu ne accepte retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce primiți articol și veți întreprinde costurile de returnare, vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-7 zile după ce vom primi returnat. 2.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.

Despre Feedback-Ul 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 Stele pentru Elemente, și dacă vă ajuta să vă arăt niște poze de elementele pe care le-a primit în stare bună cât de referință pentru alți clienți, atunci ne puteti contacta pentru a cere un cupon de capturi de ecran de feedback pozitiv cu fotografii. 2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va vom oferi o mai bună serive.

Etichete: yoga 900, yoga 900 13isk, lenovo yoga 900 13isk2, disc sfat, lenovo yoga 900 display adapter, lenovo yoga 900 13isk ecran, lenovo yoga 900 touch screen, lenovo yoga 900 13isk ecran de sticlă, lenovo yoga 900 lcd touch, lenovo yoga 900 de placa de baza.

Fisa tehnica

Dimensiunea Ecranului 13.3
Max. Rezoluție 3200x1800
Tehnologia De Afișare LCD CU LED-URI
Model Compatibil LTN133YL05
Țara/Regiunea de Fabricație China
Nume De Brand NoEnName_Null
De Tip Pentru Componente Alte
Raportul De Aspect 16
Numărul De Model Yoga 900-13
Produs Compatibil Linie Pentru Lenovo YOGA 900-13
Compatibil Marca Lenovo

Recenzii

Scrie o recenzie

13.3

13.3" Ecran LCD Pentru Lenovo Yoga 900-13ISK 80MK LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Cu Rama

Produse similare: