Unitate DVD externă USB 3.0/Tip-C Unitate Optica DVD-RW CD burner Suppot SD Cititor de carduri pentru Mac, Windows PC, Laptop

Produs nou

1 Produse

In stoc

91.81lei

-39%

150.51lei

Distribuiti

Informatii

【 Mai mare compatibilitate 】 Compatibil cu Windows 2000/2003 / XP / 7/8/10, Vista și toate versiunile de Mac-uri sistemele de OPERARE, MacsBook Aer și MacsBook Pro.În plus, acest CD burner arzător și unitate poate citi și înregistra în diverse formate, e.g.CD-R, CD-RW, CD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD-Ram, DVD-RW.

【 Suport de citire card SD 】 Acest lucru este, de asemenea, un cititor de carduri SD.SD card de date pot fi transferate pe computer foarte rapid, fără alte dispozitive atunci când cardul SD este introdus.În plus, această unitate DVD are două porturi USB suplimentare prin care puteți citi nu numai USB hard disk, dar, de asemenea, încărca telefonul mobil.Este mult mai practic și convenabil.

【 USB 3.0 și de Tip C, unitate DVD externă 】 Lucru cu USB 3.0 de mare viteză interfață, te aduce mai repede viteza de transfer a datelor (până la un maxim de 5 Gbps) și performanță stabilă, cu puternice toleranță la erori.Compatibil cu USB2.0 si USB1.0.

【 Plug și să se Joace 】 Acest lucru se face prin intermediul conexiunii USB și slot este încărcat.Nici DVD drivere sau surse de alimentare suplimentare sunt necesare.Cu CD / DVD drivere, puteți urmări cu ușurință filme, arde fișiere, instalați software-ul, sau pentru a crea copie de rezervă pe Cd-uri care-ti satisface toate dvs. de ardere și de redare are nevoie.

【 Economie de spațiu plat de design 】 Datorită design plat și greutate redusă, DVD-ul este ideal ca un drive extern pentru notebook-uri fără o unitate integrată.Apartament DVD pot fi ușor depozitate și luat oriunde.Prin conexiune USB 2.0 puteți conecta disk extern la un laptop sau la TV, de exemplu, pentru a viziona clipuri video și poze de vacanță cu familia și prietenii.

Caracteristici:

DVD / CD citi / scrie funcția & CD de ardere funcția: Această extern, CD / DVD citește CD-ROM / DVD-ROM, CD-R / CD-RW / DVD-R / DVD-R DL / DVD-RW / DVD-Ram / DVD + R / DVD + R DL / DVD + RW pot fi scrise.

Acceptă citirea carduri SD: Acest lucru este, de asemenea, un cititor de carduri SD.

O sursă de alimentare stabilă este posibil pentru că toate porturile sunt furnizate cu putere, în același timp, prin conectarea cablului de alimentare la adaptorul dacă sursa de alimentare nu este suficientă, în același timp.

Caietul de sarcini:

* Formate suportate: DVD-ROM, DVD-Video, CD-R / RW, CD-ROM / XA, CD-ROM, CD-EXTRA, CD-TEXT

* Tipuri de media acceptate: CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD + RW, DVD + R, DVD + R DL, DVD-R DL și DVD -Ram -Drive

* Viteza de citire: CD-ROM: 24x Max; DVD-ROM: până la 8 ori, DVD-ROM (DL): până la 6 ori

* Viteza de scriere: 24 de ori CD-R, de 8 ori CD-RW, DVD-R: până la 8 ori, DVD-R DL: până la 4 ori, DVD-R 9: până la 2, 4 ori

* Viteza de rescriere DVD + RW: până la 4 ori, DVD-RW: până la 4 ori, CD-RW: până la 10 ori DVD-Ram: până la 3 ori

* Memorie cache: 2M

* Consum de energie: 3 ~ 5W

* Putere: DC 5V

Pachetul Inclus:

1x USB 3.0 unitate DVD externă

1 x manual de utilizare (engleză).

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: card tf, mini pc-ul ferestrei, usb extern de cd-rw dvd-rom writer, onleny usb dvd, onn dvd recorder, dvd, unitate dvd usb, dvd usb, produsului dvd, dvd extern.

Fisa tehnica

Pachet Da
Tip De Interfață Tip c USB3.0
Metoda de instalare Extern
Format De Înregistrare CD-RW
Cerere Extern
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Disc Standard CD-ROM-UL
Disc De Încărcare Modul Tava De Tip
Element Stare Noi
Tipul De Unitate DVD-RW
Tip DVD Burner
Nume De Brand S SKYEE

Recenzii

Scrie o recenzie

Unitate DVD externă USB 3.0/Tip-C Unitate Optica DVD-RW CD burner Suppot SD Cititor de carduri pentru Mac, Windows PC, Laptop

Unitate DVD externă USB 3.0/Tip-C Unitate Optica DVD-RW CD burner Suppot SD Cititor de carduri pentru Mac, Windows PC, Laptop

Produse similare: