En-gros de 6 buc 6.5 cm Nouă Tradiție Chineză Manual Cloisonne Florale Pulbere Caz Box Cutie de Bijuterii Drăguț

Produs nou

1 Produse

In stoc

149.33lei

-32%

219.63lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul meu!

Despre noi: bine ati venit la magazinul meu!Principalul nostru de afaceri produse includ: bijuterii, obiecte de colecție, etc. Avem propria fabrica producătoare, clienții noștri peste tot în lume; noi ne facem cel mai mic pret pentru a economisi timp și bani, Doresc aveți o experiență de cumpărături fericit!Dacă aveți un proiect favorit, vă rugăm să trimiteți imagini la cutia mea poștală, puteți comanda în vrac, vă mulțumesc!

Descriere

Culoare: Diverse

Material: brocart de mătase

dimensiune: aproximativ 6-7cm

notă: vă rugăm să spune-mi ce set vrei înainte de a face comanda, sau te va trimite la articol la întâmplare, vă mulțumesc.

Plata

Am prefera plata prin ESCROW și este cel mai sigur mod.

Înainte de plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon sunt corecte.Multumesc.

Transport

Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume de către EMS/China Post air mail.Vom expedierea de bunuri prin china post air mail în mod liber dacă nu alege alte moduri de transport.Putem oferi, de asemenea, EMS sau DHL transport gratuit daca comanda este de peste 500 de dolari.Va vom trimite produsul în termen de 3 zile de la plata, transport gratuit prin china post air mail.

Politica De Returnare

1.Dacă trimitem un element greșit sau defect, vă rugăm să ne contactați.Ne va fi responsabil pentru restituire sau de înlocuire.

2.Dacă peste 35 de zile, nu a obține articolul dvs., vă rugăm să ne contactați.Vom verifica informațiile de transport maritim.Orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi întotdeauna bucuroși să vă servească.

3.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați.Dă-ne o șansă de a corecta greșelile.Vom face tot ce este posibil pentru a rezolva problema.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Feedback-ul

1 .Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu cinci stele ,cu bucurie ne va face același lucru pentru tine.

2 .Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

3. În scopul de a obține un prompt reponse și comunicare, vă recomandăm să ne contactați prin TradeManager .

Etichete: jewel case simple, jewel case piele de căprioară, macaron jewel case, 6 jewel case, un singur caz bijuterie, fata jewel case, lemn jewel case, mini caz bijuterie, personalizate jewel case, caz bijuterie inima.

Fisa tehnica

Articol Diametru 6cm
Element De Lungime 6cm
Înălțime Element 6cm
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Cutii De Cadouri
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Lățime Produs 6cm
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 001
Articol Greutate 0.5g
Material Ceramica
Caracteristicile Produsului Pungă de mătase

Recenzii

Scrie o recenzie

En-gros de 6 buc 6.5 cm Nouă Tradiție Chineză Manual Cloisonne Florale Pulbere Caz Box Cutie de Bijuterii Drăguț

En-gros de 6 buc 6.5 cm Nouă Tradiție Chineză Manual Cloisonne Florale Pulbere Caz Box Cutie de Bijuterii Drăguț

Produse similare: