51 CSM Rotație Afișaj cu LED Kit CSM Ceas POV Rotație Creative DIY Electronice

Produs nou

1 Produse

In stoc

105.89lei

-6%

113.86lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor

Achiziționarea instrucțiuni:

Produs finit: Toate sunt bine sudate, și implicit de text pot fi afișate după putere pe (USB cablul de alimentare este introdus în portul USB al computerului sau conectat la propriul încărcător de telefon mobil).Fără o acoperire, viteza motorului este mai rapid, vă rugăm să-l utilizați cu atenție, pentru a evita copii de la atingându-l.

Piese de schimb: Componentele sunt sudate de către cumpărător.LED-ul și rezistor de limitare a curentului sunt ambalate în 0603, și singur chip microcomputer este ambalat în LQFP44. Vă rugăm să evaluați capacitatea de lipire și cumpărați-l.

USB to TTL serial port downloader: sprijinirea achiziționa sau de a aduce propria dvs., modifica textul afișat conținutul (operare pe calculator) prin computerul gazdă software oferite de magazinul nostru, și apoi utilizați USB to TTL seriale downloader pentru a descărca conținutul.

Versiunea imbunatatita din partea plată display rotativ LED-ul este controlat de STC15F2K08S2 LQFP44 CSM, și partea de afișare folosește 0603 monocrom cu LED-uri!Schimba imaginea, schimba caracterul, de a schimba animație, și calibra timp cu personajul modifica software-ul de calculator gazdă!Monocrom afișare text, text negru imagine pe fundal alb.Folosind de înaltă performanță pentru motoare, viteza este suficient de mare pentru a face afișajul stabil.Utilizare fără fir de alimentare la tensiunea de alimentare a părții rotative, roti încet în starea de echilibru, și au o viață lungă!Vă pot da cadouri sau publicitate!Sprijinirea detaliate sudare instrucțiuni și instrucțiuni pentru dvs. de producție dama de companie!

Acesta este alimentat de un 5V de alimentare externă.Suport cablu de alimentare USB poate fi conectat la un port USB de pe computer, încărcător de telefon mobil, comoara de încărcare, etc. 5V de alimentare, sau poate fi auto-DIY-a transformat într-alimentare cu baterie: utilizare 4 1.5 V baterii uscate în serie sau de a folosi două 3.7 V baterie cu litiu pot fi alimentate în serie!

Utilizați computerul gazdă software oferite de magazinul nostru pentru a modifica afișarea de conținut pentru a rezolva grijile nu înțelege program.Nevoie pentru a utiliza TTL seriale downloader pentru a trimite continut schimbat la microcontroler, acest copil nu se distribuie, faceți clic aici pentru a cumpara. 4 Nr. 5 cutii de baterii.

Parametrii de Hardware (eroare 2MM):

Planul de rotație arată un diametru de 11.6 CM.

Panou lateral inaltime de 4,7 CM

Plat de 32 lumini de ecran monocrom 1 inel exterior indicator de putere, 16 lumini laterale monocrom LED 2-superioară și inferioară cadru lumini

Caracteristici:

1. Partea plată defilare de text ciclu de afișare: textul afișat poate fi modificat de calculator software-ul gazdă.Avionul poate afișa până la 240 de Chineză și engleză caractere, și poate afișa până la 240 de Chineză și engleză caractere.

2. Plat, ceas digital, data (luna și ziua) partea de afișare afișare de text: ceasul are o baterie de rezervă, și încă mai continuă să funcționeze după oprire.Numai în acest mod, timpul poate fi setat de control de la distanță sau de timp poate fi calibrat prin cuvântul modifica software-ul.Confortul!

3. Tv cu ecran ceas digital partea de afișare a textului

4. Tv cu cadran indicator ceas partea de afișare a textului

5. Plat roata ceas de ceas partea de afișare afișaj text

6. Ecran plat partea de imagine de afișare de text: comuta automat imagini, aveți posibilitatea să apăsați de pe telecomandă pentru a comuta manual imagini!Puteți salva până la 21 de imagini (notă: mai mult de 21 de imagini va fi deformat)!

7. Animație simplă cu tv cu ecran text pe partea de: animație poate sprijini animație simplu compus de până la 29 de imagini!

8. Tv cu cadran indicator ceas secundare ceas digital display

Standard de materiale de acest kit: diagrama schematică (format PDF), componenta listă (format PDF), date cip (format PDF), gazdă software-ul de calculator, HEX descărca fișiere.

Pentru a preveni malware plagiat, acest copil oferă programe sursă, și nu oferă PCB files, (a se vedea conținutul de pachetul de date de mai jos), toate din care sunt de a modifica conținutul de afișare de a schimba codul sursă al single-chip microcomputer!Există note în piese-cheie ale programului, și numai o anumită capacitate poate înțelege și de a schimba cuvinte!Acest magazin nu oferă îndrumări și explicații servicii pentru proceduri și principii!

Etichete: mic diy calculator, diy led turn, 50 pen, led-uri electronice diy, camera de parbriz, practica hamdori, ceas kit led-uri, rotație ecran rotund, diy kit electronice ceas, ceas diy kit led-uri.

Fisa tehnica

DIY Consumabile ELECTRICE

Recenzii

Scrie o recenzie

51 CSM Rotație Afișaj cu LED Kit CSM Ceas POV Rotație Creative DIY Electronice

51 CSM Rotație Afișaj cu LED Kit CSM Ceas POV Rotație Creative DIY Electronice

Produse similare: