100Yards/Rola 6 mm/10 mm/15 mm/20mm/25mm/40mm/50mm Rosu Grosgrain Panglică pentru Petrecerea de Nunta Decoratiuni si BRICOLAJ Ambalaj Cadou

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.03lei

Distribuiti

Informatii

Transport gratuit Petrecere de Nunta de 100 de curte Ambarcațiunile de Panglică.Au mare lucru pentru ambalare cadouri, favoruri de nunta, lumanari, bijuterii, potpuriu, Imprimare.Material de calitate panglica poate fi folosit pe haine, de cusut, articole de Pasmanterie, mesa, corsaj și mult mai mult.Condiții: 100% Nou Material: Panglica Dimensiuni: aproximativ 6mm-50mm Pachet : 100 metri/lot 100yards=91meters Culoare:Rosu Foarte ușoară ca imagine arată,de Variație în culori pot apărea ca urmare a diferite setări de afișare UTILIZARE:este utilizat pe scară largă în îmbrăcăminte, jucării, flori de ambalaj, de nunta, accesorii de moda, depozitare, etc.Este, de asemenea, un trebuie să-au pentru a face un papion pe haine, accesorii de par, păpuși, cadou de ambalaj, marcare, invitații, materiale.Notă:Nu va fi articulații atunci când panglica este deconectat uneori, inacceptabil pro vă rugăm să cu atenție împușcat, vă mulțumesc!

Procesul de schimb

Politica de transport maritim

1.Timp de manipulare: 1-3 zile lucrătoare,în general, ne vom ocupa de comanda dvs. imediat după ce plățile primite,dar livrarea poate întârzia ca stoc schimba in fiecare moment.

dacă aveți nevoie urgent de produse,va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda,va vom verifica stoc mai întâi.

2.Normal e-mail de aer: toate produsele noastre sunt de transport gratuit,ne-am posta bunurile dumneavoastră de e-mail de aer,se va lua 10-40 zile lucrătoare pentru a livra.

3.Express: 1) 3-8 zile lucratoare de la FEDEX

2) 4-10 zile lucratoare prin DHL

3) 7-15 zile lucrătoare de către EMS

4.Vă rugăm să confirmați dreptul la primirea adăuga și numărul de telefon inainte de a comanda,numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal pentru a contacta,așa că vă rugăm să verificați adresa și numărul de telefon cu atenție pentru a evita probleme inutile și pierderea adus la tine.

5. Clienții sunt responsabili pentru taxe vamale,de import taxa și impozitul perceput de personalizat.vom face noastre cele mai bune pentru a evita sau a reduce taxa de personalizat prin declararea bunurilor ca fiind "darul", sau să declare mărfurile în valoare scăzută.Dacă nu sunteți asigura politică personalizată,vă rugăm să verificați cu obiceiul prima.

Feedback-ul

1. Depindem clienților noștri satisfication pentru a reuși,noi prețuim fiecare client,prin urmare,feedback-ul dvs. este extramly important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,cu bucurie ne va face același lucru pentru tine.

3. Dacă există probleme cu produsul, vom worlk cu tine rezolvare,și să-ți dau un răspuns satisfăcător.

Vă mulțumim pentru alegerea noi,sper să vă bucura de ea!

Etichete: panglică de aur 75mm, folie panglică 75mm, 6mm panglică, 6mm grosgrain, 38mm grosgrain panglică, 38 grosgrain panglică, 50mm panglică, Banda de 6mm, Grosgrain, 10mm grosgrain.

Fisa tehnica

Tip 5 DIY Meșteșug Panglică
Lungime 100 Yards
Material 100% Poliester
Nume De Brand REDJCK
Technics NICI unul
Stil dublu fata
Tesatura Tip Satin
Tip Panglica
Tip 4 Nunta Panglică
Articol Panglici de Satin
Tip 1 Crăciun Fericit Panglică
model Culoare Solidă
Tip De Produs Panglici
Tip 2 Anul Nou Panglică
Tip 3 Ieftine Grosgrain Panglică
Numărul De Model 100yards
Lățime 6mm.10mm,15mm,20mm,25mm,40mm,50mm

Recenzii

Scrie o recenzie

100Yards/Rola 6 mm/10 mm/15 mm/20mm/25mm/40mm/50mm Rosu Grosgrain Panglică pentru Petrecerea de Nunta Decoratiuni si BRICOLAJ Ambalaj Cadou

100Yards/Rola 6 mm/10 mm/15 mm/20mm/25mm/40mm/50mm Rosu Grosgrain Panglică pentru Petrecerea de Nunta Decoratiuni si BRICOLAJ Ambalaj Cadou

Produse similare: