2 buc Portabil Estompat LED Lampă de Noapte Mini RGB Senzor de Lumină de Control Coridor Plug Lumini Inteligente de Urgență, Luminile de Noapte

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.00lei

-30%

17.37lei

Distribuiti

Informatii

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

2 buc LED-uri Plug Lumină Mini RGB Senzor de Lumină de Control Veioza UE NE Plug Estompat Lampă pentru Copii, Camera de zi Iluminat cu Control de la Distanță

Caracteristică:

1. RGB priza lumina de noapte: plug-in-lumina de noapte oferă 16 opțiuni de culoare RGB.Puteți ajusta luminozitatea în mod continuu.Când faceți clic pe butonul mode, 16 culori poate fi schimbat în mod aleatoriu.Diferit de cel al principalei orbire, LED lumina de noapte emite lumină caldă și moale și nu va deranja pe alții noaptea.Este o alegere bună pentru copiii mici și persoanele în vârstă.

2. Control de la distanță a CONDUS lumina de noapte pentru copii: echipat cu un control de la distanță mică, eficiente primirea gama este de 5-7 metri (360 de grade), nu unghi de control de la distanță.Puteți ajusta cu ușurință setările de iluminare cu control de la distanță pe un pat cald, în loc de a fi nevoie să bâjbâi cu un comutator de pe o noapte rece.

3. De economisire a energiei și eficiență ridicată: Datorită tehnologiei LED moderne, în comparație cu becurile incandescente, aceasta lumina de noapte generează mult mai puțină căldură, dar are o multime de lumina.Este mai sigur și mai eficient.Chiar dacă îl folosiți pentru o perioadă lungă de timp, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creșterea facturilor la energie electrică.Acesta va însoți copilul dumneavoastră și a vă ajuta să adormi mai bine.

4. AAA+ de calitate și CE ROHS certificare: cu 6 LED de înaltă calitate margele lampa, durata de viață este de până la 100.000 de ore, și lampa de top adoptă în condiții de siguranță și de încredere materiale ignifuge pentru a asigura ignifug și rezistent.Conectați direct camera copiilor, camera de zi, hol, casa scarii, hol, bucatarie sau orice colț întunecat.Este ideal pentru lumini direcționale și lumini de noapte pentru copii și dormitoare.

5. Inteligent de iluminare controlat de lumina de noapte pornește automat atunci când lumina este slabă.

6. Mici și design rafinat, confortabil și natural sursă de lumină LED.

Caietul de sarcini:

Produs Dimensiune: 76.5 X 76.5 X 22,5 mm/3.01 3.01 X X 0.89" (fără dop)

Tensiune de intrare: AC100-240

Putere: 0.5 W

Plug: SUA, UE

Culoare lumina: 16 Tipuri de RGB

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Lumina De Noapte

1 X Control De La Distanță

Etichete: bambus lampă de noptieră, selfi stick trepied, led motion usb, Reflector cu led-uri 12v, lampa led, lampă de pat, Lampa Decor, lampă de stradă, lamp stack, 20w led.

Fisa tehnica

Tensiune 110V
Generarea De Energie Comutator
Este Baterii Incluse No
Tip De Element luminile de noapte
Este De Becuri Incluse Da
Este Nevoie De Baterii No
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Tip Lumina De Noapte
Utilizare De urgență
Certificare NICI unul
Putere 0-5W
Sursa De Alimentare AC
Numărul De Model Lumina De Noapte
Nume De Brand alloet
Tip Baterie NICI unul
Corpul Material Plastic
Forma Poligon
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Recenzii

Scrie o recenzie

2 buc Portabil Estompat LED Lampă de Noapte Mini RGB Senzor de Lumină de Control Coridor Plug Lumini Inteligente de Urgență, Luminile de Noapte

2 buc Portabil Estompat LED Lampă de Noapte Mini RGB Senzor de Lumină de Control Coridor Plug Lumini Inteligente de Urgență, Luminile de Noapte

Produse similare: