Placa de baza Laptop Pentru HP Probook 6450B 6550B 613297-001 DDR3 HM55 6050A2326701-MB-A02 Placa de baza

Produs nou

1 Produse

In stoc

211.33lei

-4%

222.43lei

Distribuiti

Informatii

Vă rugăm să rețineți:

Placile de baza sunt parte numărul specifice.Tu trebuie să dispună de exact numărul de placa de baza ai înlocuiesc; acest lucru este necesar în scopul de a evita revine, întârzieri și taxe de repopulare.Produsele noastre vor fi strict testate de ingineri pentru a se asigura că toate funcțiile sunt OK, înainte de a fi emise.Vă rugăm să verificați cu atenție imaginile.

Dacă aveți orice sugestie bună pentru munca noastră sau nu sunt mulțumiți cu serviciul nostru pentru clienți, pls spune-ne,vom face asta până când sunteți mulțumit.Am sincer sper că ne puteți lăsa un POZITIV de 5 Stele .Va garantam pentru a face același lucru pentru tine.

Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,pls contactati-ne prin "Comerț Manager" sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Pls NU ne lăsa 1,2,3 stele , pentru că ei sunt egale cu feedback-ul negativ.

Sperăm că veți avea un fericit si viata plina de culoare !

Termeni:

Ar trebui să citiți cu atenție Transport, Plăți, și se Întoarce.Achiziționarea sau utilizarea produselor noastre implică faptul că ați citit și acceptat acești Termeni și Condiții.

Imaginea nu poate fi de real element, este doar pentru referință.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să întrebați.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați, vom fi bucuroși să vă ajute (Înainte și După Vânzare).

1· Toate placa de baza sunt pe deplin testate de calificare înainte de expediere și asigurați-vă că funcționează în condiții bune.

2· dacă aveți nevoie de mai multe pc-uri de placi de baza,bine ati venit la anchetă nostru de vânzări pentru favoarea de preț.

3· plăcile Noastre de bază nu include CPU,doar o placa

4· mărfurile sunt foarte rafinat,pls confirma dacă aveți tehnologia pentru a-l instalați de unul singur,în caz contrar, face asta de un inginer profesionist

Plata:

Acceptam plata prin ESCROW , Toate plățile trebuie să fie confirmată ( de Transport maritim și bill adrese trebuie să se potrivească ).

Livrare:

1. ne va livra coletul la adresa arătat pe www.primaria-urzicuta.ro.Orice schimbare de adresa de livrare,pls vă rugăm să anunțați-ne înainte de expediere.în caz contrar, nu Suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.

2. Ne-suport transport prin "HK post","China post""EMS", "DHL" "UP" ,Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

3. În scopul de a reduce clienții costa aproximativ importul de impozite și alte taxe, vom declara o cantitate mică pe factură.Cel mai mic preț nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață reală a produselor.

4. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitatea.Puteți verifica locale reglementările vamale cu ofițerii vamali în avans.

Teste:

Complet testat și de lucru în condiții bune;de Înaltă calitate și preț competitiv.

1. verificați aspectul, cum ar fi aroma frumoasa, praf, staniu de lipit sau alte murdar semnul de pe bord.

2.verificați dacă lipsa de electronice izolație de hârtie gumată.

3. verificați dacă lipsa de accesorii, rugina, putregaiul, căldură eliminarea șasiu.

4. verifica interne și externe conectorul display LCD , Două de memorie, DVD auto, conexiune la Rețea, Voce, Mouse-ul, Tastatura, Dial, USB, SD, conector, PC-ul, 3.3 V COMS acumulator, dacă de încărcare și descărcare,Full 3D, Reporniți sistemul, cel puțin de două ori.

Revenind politica:

1. Toate produsele garanție pentru 45 de zile.

2. Dacă te răzgândești,achiziționat elementul greșit, ar putea reveni în termen de 7 zile de la primire.Dar, de Transport, de manipulare și taxele de asigurare sunt barbă de către client.

3. Vă rugăm să împachetați-l cu grijă element.Produsele returnate vor fi testate și dacă este găsit defect va fi perceput 20% taxa de repopulare.

4. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data emiterii,vom schimba una pentru tine sau returna banii înapoi.

Contact:

1. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre sau această licitație, vă rugăm să ne contactați prin "Comerț Manager" sau e-mailuri

2. Ne răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore sau mai puțin (nu include sfârșit de săptămână sau de sărbători)

3. Pentru post achiziționa de asistență sau informații vă rugăm să ne contactați.

Etichete: hp probook 6550b cablu, intel core i7 3520m, hp 6450b tastatura, 6560b, 6550b, probook 4540s ram, kayfun v5, hp probook 6570b, hp 655 g1, hewlett packard hp.

Fisa tehnica

Nume De Brand HOLYTIME
Tipul De Memorie DDR3
Element Stare folosit
Placă Grafică Tip Non-Integrat
Cu CPU No
Seria PAVILION
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Hewlett-Packard
Chipset-ul HM55
Numărul De Model 6450B 6550B
Chipset-Ul Producătorului INTEL

Recenzii

Scrie o recenzie

Placa de baza Laptop Pentru HP Probook 6450B 6550B 613297-001 DDR3 HM55 6050A2326701-MB-A02 Placa de baza

Placa de baza Laptop Pentru HP Probook 6450B 6550B 613297-001 DDR3 HM55 6050A2326701-MB-A02 Placa de baza

Produse similare: