Kingchuxing SSD de 1TB Extern Solid state Drive-uri USB 3.0 Flash Drive 128Gb, 256GB 512GB Hard Disk Portabil pentru Desktop Laptop

Produs nou

1 Produse

In stoc

90.27lei

-9%

100.27lei

Distribuiti

Informatii

Kingchuxing SSD Unitate Flash USB

1,de Înaltă Calitate: de Ani de SSD experiență de producție ,Strict testat unul câte unul; 2,cele mai Bune Servicii: servicii, de la fabrica direct; 3,cel mai Mic Pret: Fabrica vinde direct; 4,Calitatea de Garanție: 3 ani , clientul beneficiază gratuit de înlocuire în trei ani.

USB 3.0 Mobile SSD

Mulți prieteni va alege de înaltă performanță, mai mare de citire și scriere viteza atunci când achiziționează mobile, Ssd-uri, care este, de asemenea, un mare ajutor pentru munca lor, mai ales atunci când ele sunt angajate în film, design și editare, și aveți nevoie pentru a transfera materiale între diferiți clienți.Citește și scrie performanță poate salva o mulțime de timp.Interfața USB 3.0 este conceput cu 5 gb de lățime de bandă teoretică și este potrivit pentru utilizatorii de birou care au nevoie de înaltă eficiență de transport și utilizatorii care urmăresc performanța.USB3.0 are o viteza de transmisie de zece ori sau mai mult în comparație cu USB2.0.

Într-adevăr mici, Ușor de transportat!!!Portable SSD extern

Acesta este un mic solid state drive, care pot fi plasate oriunde, buzunare, genti, și chiar și un self-made pandantiv dacă vă place

Mini Dimensiune Extern Solid State Drive

Corpul de 80mm* 30mm *8mm.În scopul de a face acest produs chiar mai mici, inginerii noștri au petrecut trei luni în studio pentru a pune atât de multe componente și hard disk chips-uri într-o astfel un produs de mici dimensiuni.

Operator introducere

Credem că aceasta este o foarte frumos, hard disk mobil, corpul este mic și confortabil, suprafața este anodizat și sablat, nu este ușor să rămânem amprente, este foarte confortabil de ținut în mână.Doar proporția corectă de design poate crea astfel de idei extraordinare

Conversia de date cip "JMS578" independent chip echipat în interiorul fuselajului sprijină UASP accelerare protocol și TĂIAȚI instruire, care poate stabiliza transmisie de date și de a îmbunătăți performanța de stocare a hard disk-ului.

Flash NAND tipuri includ un singur nivel de celule (SLC), multi-nivel de celule (MLC) și terțiar celule (TLC).SLC este cel mai rapid și are cea mai lungă de viață de până la 50.000 de P / E cicluri, dar cu cele mai scumpe dezavantaje și capacitate relativ mică.Ca plane 2D flash NAND abordări fizice dimensiune constrângeri, 3D NAND flash este cel mai recent progres tehnologic și permite o capacitate mai mare și o performanță mai bună. 3D NAND flash este disponibil în prezent în TLC și MLC dispozitive de pe piață.Vom folosi numai de înaltă calitate 3D NAND TLC memorie chips-uri de la producatori de top pentru a oferi stabil, de lungă de viață a produselor.

Scenariul de aplicare

USB extern, SSD-ul poate fi folosit pe laptop sau desktop.După testele noastre, noastre mobile hard disk poate sprijini perfect CÂȘTIGE PENTRU a MERGE.Puteți instala Windows în acest hard disk mobil.

Cu mare viteză USB 3.0 transmisie de performanță, puteți transforma rapid de pe computer, precum și viteza de software-ul va fi garantat.Desigur, dacă doriți, puteți utiliza, de asemenea, mobil solid state hard disk ca ambele CÂȘTIGE PENTRU a MERGE și hard disk mobil.

Nostru mobile, SSD-ul foloseste o interfata USB 3.0 design si este compatibil cu USB 2.0.

Testele De Performanta

Comparativ cu citire și scriere de U disc, citire și scriere de micro USB, hard disk mobil va fi mai mult de 100 de ori mai tradiționale degetului U disc.Ideal pentru utilizatorii care sunt în căutarea pentru copia de performanță

Kingchuxing De Control Al Calității

Avem laboratoare sofisticate pentru producția de Ssd-uri.Fiecare SSD trebuie să se supună mai multe proceduri de control stricte înainte este permisă pentru a fi livrate la mâinile tale, așa că vă rugăm să fiți 100% siguri despre produsele noastre.

Garanție

Suntem încrezători cu produsul nostru.Deci, avem o garanție de trei ani.Dacă produsul a fost mort, puteți trimite produsul înapoi la noi pe cheltuiala dvs., vă vom trimite un nou SSD în loc să-l repare, vom plătească pentru transport maritim de pe noul SSD.

Lista De Pachete

Despre Transport

1,vă Rugăm să asigurați-vă că adresa , numărul de telefon, codul poștal și numele complet(prieten rus trebuie să fie numele complet) sunt corecte ,atunci când se face comanda.dacă ai făcut comanda și vreau să repar informații, vă rugăm anulați comanda, și reordona din nou. 2,coletul se va trimite în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. 3,Prin www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport , cerințe speciale, face o notă pentru a ne anunța. 4,DHL nu este de sprijin de la distanță zone. 5,Din import politici din diferite țări sunt diferite, dacă procedurile vamale trebuie să plătească tarifele, cumpărătorii trebuie să plătească tarife. 6,vă Rugăm să nu ne lăsați 1-3 scoruri mici provoca transport maritim problema,daca nu poti primi coletul ,vă rugăm să deschideți un litigiu și va obține rambursare.

Etichete: hard disk, nvme, nvme ssd, ssd, extern ssd, ssd 1t tb, hd ssd de 128gb, 1tb ssd, stick usb, kinkspec.

Fisa tehnica

Stil ssd
Element Stare Noi
ssd Unitati solid state
Kingchuxing SSD usb flash drive
Viteza De Citire/Scriere Citește 400mb/s Scrie 350MB/S
Dimensiune 1.8"
Tip De Interfață USB
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Controller JMS578
Cerere Desktop
Nand Flash De Tip TLC
culoare Negru USB Flash Drive
Tipuri de Extern Solid State Drive
Nume De Brand Kingchuxing
Tip Interne
Numărul De Model Mobile-unitati solid state
Certificare ROHS

Recenzii

Scrie o recenzie

Kingchuxing SSD de 1TB Extern Solid state Drive-uri USB 3.0 Flash Drive 128Gb, 256GB 512GB Hard Disk Portabil pentru Desktop Laptop

Kingchuxing SSD de 1TB Extern Solid state Drive-uri USB 3.0 Flash Drive 128Gb, 256GB 512GB Hard Disk Portabil pentru Desktop Laptop

Produse similare: