UNIC T6 LED Full HD 1080P 3500 lumeni Proiector Home Theater Beamer Android WIFI optional Proyector USB HDMI VGA Video cinema

Produs nou

1 Produse

In stoc

357.98lei

-11%

406.79lei

Distribuiti

Informatii

1. După luminozitatea instrument de testare, fizice luminozității de proiector T6 ajunge 3577.

3500 de lumeni sunt rezonabile și corecte parametri.Nu există nici spoofing de luminozitatea proiectorului parametri.

2. Dacă doriți să achiziționați o versiune Android de la proiector, selectați opțiunea care include "Android" text prompt, și fiecare opțiune are o imagine care descrie funcția.

3. Proiectorul are mai multe opțiuni, și ne-am folosit de text și imagini pentru a indica în mod clar caracteristicile acceptate de fiecare opțiune.

Dacă doriți intrare HDMI sau versiune Android, vă rugăm să verificați performanța de fiecare versiune și alegeți versiunea corectă.

Dacă noi ne dea feedback greșit pentru că ai ales greșit versiune, vom termina de cooperare.

4. În ceea ce privește imaginea nu este clară, proiectorul se rotește obiectiv în funcție de distanța de proiecție și dimensiunea ecranului pentru a ajusta focalizarea, și majoritatea clienților poate funcționa corect concentreze pentru a obține o imagine clară.

Dacă nu înțelege operația pentru a obține o imagine clară, puteti sa contactati vanzatorul pentru a ajuta, vă rugăm să nu posta o opinie greșită în feedback-ul.

5. Cu privire la un cost suplimentar, ne-am achitat toate costurile de transport, atunci când pachetul a fost trimis.Comanda pretul nu includ taxele vamale.Dacă pachetul generează taxe vamale, vă rugăm să consultați vamal local pentru asistență.Vă rugăm să nu utilizați feedback-ul rău să se plângă la vânzător.Tariful este responsabilitatea cumpărătorului.Aceasta este www.primaria-urzicuta.ro regula.

6. Proiectorul este echivalent cu un TELEVIZOR.Vă rugăm să descărcați software-ul compatibil cu Android TV.Dacă descărcați aplicația pentru mobil, acolo va fi o incompatibilitate.UNIC NOU T6 Full 1080P Proiector Android WIFI 3500 lumeni Home Theater Videoproiector Suport AirPlay DLNA, Miracast Proyector

100% UNIC autentic original(Business license + UNIC certificat de Marcă).UNIC fabrica de vânzări directe / de sprijin en-gros și personalizate.Standard internațional de certificare a calității CE---CONFORMITE EUROPEENNE FCC---Comisia Federală de Comunicații RoHS---Restricționarea Substanțelor Periculoase

Despre fiecare opțiune funcție descriere

Cumpărător Opțiune

Opțiune Nume

Funcțiile Acceptate

Culoare: T6

Suport USB / AV /HDMI IN

/ Fără WIFI Multi-screen

/ Fara Android

Culoare: T6 WIFI

Suport USB / AV /HDMI IN

/ Cu WIFI Multi-screen

/ Fara Android

Culoare: T6 Android

Suport USB / HDMI OUT

/ Cu Android 7(1+8G)

/ WIFI / Bluetooth

Optice Luminozitate: 3500 Lumeni Rezolutie: 1280x720 Pixeli Rezolutie Fizică.Suport max 1920x1080 Full HD. Funcția 3D: Suport Rosu-Albastru 3D Contast raport: 2000:1 Dispaly tehnologie: 4.0" Liquid Crystal Display LED durata de Viata: 30.000 ore Arunca Raport: 1.4:1 Corecție Keystone: Vertical: +/-15° Proiecție Dimensiune Ecran : 36-176 inchs cel Mai bun Ecran de Proiecție Dimensiune : 40-85 inchs Distanța de Proiecție : 1.2 ~ 3.8 metri Proiector Dimensiune: 250mmx171mmx79mm Distanța de Proiecție: ≈1-4m Difuzoare: 4Ω,5W x1(SRS Tehnologie de Sunet) tensiune de Intrare: 100-240V 50/60Hz Putere de Consum: 70W max Greutate: 1.28 kg USB Format Multimedia Format Film : MPG,AV,TS,MOV,MKV,DAT,MP4,VOB /1080P.Format Audio :MP3,WMA,AAC,M4a(aac).Format imagine: JPG,JPEG,BMP,GIF,PNG,GIF formate de imagine de navigare.

Lentile de protecție,Capac Glisant Comutator, Umanizat Design Si Simplitate De Operator.

1280x720 Pixeli Rezoluție HD,Suporta decodare 1080p,Imagini Clare, de Calitate,Culori Vii

Super fan, prelungi durata de viață a lămpii

Manual de trapez, echipamentul se concentreze, pentru a regla cele mai potrivite ecran

HIFI difuzoare de mare putere, home theater

T6 versiunea WIFI, suport de sincronizare wireless a ecranului dispozitiv de sprijin (IOS/Android/ipad, etc.)

T6 inteligent Android versiune, suport Internet, pentru a descărca aplicații, etc.

T6+H3 versiune, T6 versiunea de bază+H96H3 TV stick, Android 7,2+16G, o performanță mai bună .

Despre interfața și funcția de fiecare versiune

Reglați în funcție de distanța dintre proiector și proiecție de perete pentru a obține o imagine de dimensiune ai nevoie (lungimea focală se va schimba atunci când distanța este schimbat, și trapez și viteze de focalizare poate fi ajustată pentru a obține o imagine clară) mai departe proiectorul este de proiectie de perete, mai mare imaginea va fi, lumina difuză și luminozitatea va scădea.Mai aproape de proiector este de proiectie de perete, lumina va aduna și luminozitatea va fi mai mare.

Stimate cumpărător, ByJoTeCH Trade Inc.au magazine online Profesionale,en-gros și cu amănuntul de vânzare diferite tipuri de Produse Electronice fabricate în China.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine.Scopul nostru este de a Face cele mai Bune noastre pentru a Vă Servi pentru a Oferi de Fiecare Electronice Produse de care ai nevoie.Am promisiunea de a oferi cea mai mare rata de cantitate și de preț.Sincer si calitatea este principiul nostru de afaceri.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Etichete: pentru acasă, byintek proiector, se adapteze wifi, mini proiector, lampa led, proiector, hdmi cabl, proiector wzatco c2, proiectorul cu laser, beamer.

Fisa tehnica

Rezoluție Optică 1280x728dpi
Utilizarea Acasă
Tip Proiector Digital
Sistemul Android
Luminozitate 3500 Lumeni
Proiectat Dimensiune 30-200 cm
Putere 70w
Origine NC(de Origine)
Corecție Keystone Manual De Corecție
Nume De Brand ByJoTeCH
Tehnologia De Proiecție LCD
Proiector Home Theater Da
Scara Ecran 4
Portabil No
Distanța De Proiecție 1M-4M
Numărul De Model T6 WIFI / T6 Android
Greutate 2.0kg
Proiective Modul Imagine În Oglindă
Raport De Contrast 3001
Sursa De Lumina led

Recenzii

Scrie o recenzie

UNIC T6 LED Full HD 1080P 3500 lumeni Proiector Home Theater Beamer Android WIFI optional Proyector USB HDMI VGA Video cinema

UNIC T6 LED Full HD 1080P 3500 lumeni Proiector Home Theater Beamer Android WIFI optional Proyector USB HDMI VGA Video cinema

Produse similare: