Naturale Cristal de Fluorit Ochi de Tigru Margele Rotunde Monedă Liber 16MM Piatra Margele Pentru DIY Colier Cercei Bijuterii de Luare Strand 15"

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.78lei

-27%

55.24lei

Distribuiti

Informatii

Naturale Cristal de Fluorit Ochi de Tigru Margele Rotunde Monedă Liber 16MM Piatra Margele Pentru DIY Colier Cercei Bijuterii de Luare Strand 15" Transport Gratuit

Lungime: 15 cm un singur fir

Dimensiune: 16mm

Material: Fluorit Natural Cristal de Ochi de Tigru piatra de Agat

Standard: bijuterii acordului cu UE cerință de mediu

Utilizate pentru: a Face bijuterii de moda

Ambalare: sac de Opp

( Notă: Ca suntem fabrica de producție de masă,deci vom spune posibile puțin margele într-un singur fir, produsul ne trimite va trece doar numerele.Pentru cantitate suficienta pentru a evita diferențele de culoare de diferite lot)

Transport Notă:

1: Daca valoarea comenzii sub 5 dolari ,Aceste elemente vor fi trimise gratuit în colete mici, www.primaria-urzicuta.ro economisește costurile de transport.

2: Dacă valoarea comenzii mai mult de $10 ,produsul va fi www.primaria-urzicuta.ro Standard de transport maritim!

3: Dacă valoarea comenzii mai mult de 200 de dolari , Noi oferim de înaltă calitate servicii de curierat.

4: Vom accepta DropShipping , Dacă sunteți interesat , vă rugăm să contactați-mă .

5: din Cauza luminii și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

6: vă Rugăm să permiteți-0,5 mm-1mm diferențe datorită măsurare manual

7: din Cauza diferitelor loturi de producție, Setările de monitorizare sunt în mod inevitabil diferite.

Culoarea se arată în imagine nu poate fi exact la fel ca culoare de pe produs.Vă rugăm să rețineți:

8: La o cantitate mai mare de a comanda, cea mai mare reducere.Timpul de livrare a pachetului este după cum urmează:

9: culoarea articol se arată în fotografie pot varia ușor pe monitorul computerului, deoarece monitorul nu este calibrat la fel.

Notificare

Culoarea Sau Forma Nepotrivire

Toate pietrele sunt naturale,forma și culoarea, poate diferite, în funcție de textura naturala.De asemenea, diferența de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal,etc.

Dar dacă ați găsit aveți un complet de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma dacă o returne sau de restituire este posibil.

Dimensiunea Sau Se Potrivesc Problema

Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comandă,în mod normal admisibil diferența în dimensiunile sunt de aproximativ 0.2-0.4 cm în măsurare.Dacă aveți nevoie de o dimensiune speciala,vă rugăm să ne contactați direct.

Dropship & En-Gros

Suntem un producător de bijuterii cu peste 10 ani de experiență profesională,atât Dropship & en-Gros servicii pot fi furnizate.

Dacă sunteți un dropshipper ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe imagini și alte deraiază pentru cooperare.

Dacă doriți să plasați comanda în vrac ,vă rugăm să ne contactați pentru a lua legătura noastră moduri pentru afaceri en-gros.

Etichete: albastru fluorit colier, piatra de fluorit, piatra natur, ametist orb, realiste fluorit colier, Cristal, 3d salon de tapet, cuarț orb, fluorit colier, colecta monede.

Fisa tehnica

Numărul De Model A01406-V
Dimensiune Gaură
Lungime
Diametru Exterior 16mm
Dimensiuni
Piatra
Metal Margele
Material
Culoare
Tip De Metal
Nume De Brand jbyzbsm
Înălțime Element
Articol Greutate about
Origine NC(de Origine)
Element De Forma

Recenzii

Scrie o recenzie

Naturale Cristal de Fluorit Ochi de Tigru Margele Rotunde Monedă Liber 16MM Piatra Margele Pentru DIY Colier Cercei Bijuterii de Luare Strand 15

Naturale Cristal de Fluorit Ochi de Tigru Margele Rotunde Monedă Liber 16MM Piatra Margele Pentru DIY Colier Cercei Bijuterii de Luare Strand 15"

Produse similare: