Telefon mobil WIFI Udare Automată Dispozitiv de control de la Distanță plantă de Grădină utomatic sistem de Irigare prin Picurare pompa de apa instrument timer

Produs nou

1 Produse

In stoc

159.14lei

-58%

378.93lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

1. Aceasta este o plantă de ghiveci de udare automată a produsului, care poate în mod regulat și cantitativ umple cu apă și soluție de elemente nutritive pentru plantele tale preferate prin scăderea săgeată.

2. Înțelepciunea de a folosi săgețile pentru a planta micro-irigare,apă într-un firicel Bine fluxul de grijă meticuloasă, poate fi, în același timp, de până la 11 ghivece de plante pentru a umple de apă.

Caracteristici

1. Noul control WIFI, acces de la distanță restricție, poate apa iubita ta plante manual sau automat, în orice moment și oriunde.

2. Conexiune WIFI, Aplicația de control.Se aplică de la Apple și Android.

3. Precis de udare.Este gratuit pentru a seta intervalul de timp, numărul de ori de udare și singur timp de udare.

4. Au memorie power-off.Nu vă faceți griji cu privire la datele de resetare sau de a opri udare automat după o pană de curent.

Suntem DXBQYYXGS Magazin Oficial.Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră.În procesul de cumpărare, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați imediat!

NOSTRU va trimite produsul în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Dacă există circumstanțe speciale, vor fi trimise în termen de 7 zile.

Economice de transport: produsul este la mai puțin de 5 dolari, și implicit economică logistică.Economice logistica nu oferă informații de urmărire, dar aceasta nu va afecta sosirea produselor.Viteza de transport este de aproximativ 35-65 de zile.

Standard logistica: achiziționarea de mai mult de $5 produse trimite standard de logistică în mod implicit (mai multe stivuire este în vigoare), furnizarea de informații de urmărire.Viteza de transport este, de obicei, 25-45 de zile.Logistică rapid: Dacă aveți nevoie pentru a trimite o logistică rapid, vă rugăm să ne contactați.Logistică rapid viteza de transport este, de obicei 5-15 zile.Atunci când protecția în timp se apropie de sfârșit, ne poti contacta pentru a extinde protecția în timp sau de a oferi o soluție. 1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: sistem automat de udare, igarden grădină inteligent, sistemul de apă de mediu, de irigare prin picurare timer instalare, laborator dentar, gradina plantarea de instrumente, picurare pompa, picurare de apă, solar pompa de udare, grădină automat de udare.

Fisa tehnica

Folosind un telefon mobil Apple și Android
Nume De Brand DXBQYYXGS
Material Plastic
Metoda De Control Telefon mobil de control de la Distanță WIFI
Tip Udare Kituri
Numărul De Model WIFI Dispozitivul de Udare

Recenzii

Scrie o recenzie

Telefon mobil WIFI Udare Automată Dispozitiv de control de la Distanță plantă de Grădină utomatic sistem de Irigare prin Picurare pompa de apa instrument timer

Telefon mobil WIFI Udare Automată Dispozitiv de control de la Distanță plantă de Grădină utomatic sistem de Irigare prin Picurare pompa de apa instrument timer

Produse similare: