Cicatrice Foaie de Chirurgie,Leziuni, Arsuri, Acnee, C-secțiune și mai mult Tratament de Îndepărtare Cicatrice Foaie se Înmoaie și Netezește Cicatrici Rezultate

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.69lei

-36%

20.14lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Silicon este recomandată cicatrice terapie ingredient de Chirurgi din material Plastic, Spitalele, Centrele de arși, și Dermatologi.Nostru silicon medical este dezvoltat profesional pentru a oferi cea mai mare performanță de ștergere de cicatrice.

Nostru de silicon de ștergere de cicatrice foi au fost din punct de vedere clinic prov ro pentru a îmbunătăți culoarea, dimensiunea, textura, și, în ansamblu aspectul de cicatrici hipertrofice si cheloide de multe ori rezultate din interventii chirurgicale, leziuni, arsuri, acnee, c-secțiune, și mai mult.

Curat și uscat cicatrice zona, se taie la dimensiune adecvată, coaja de departe, și se aplică adezivul direct pe cicatrice.

Aceste droguri-free silicon benzi adezive sunt moi, flexibile, și respirabil.Ele sunt inodore, inofensiv, non-toxice, și confortabil.

Cicatricile pot simți mai moale în doar câteva zile, cu rezultate vizibile în doar câteva săptămâni.Rezultate optime sunt de așteptat în aproximativ 12 săptămâni.Rezultatele individuale variază.

Notă: în General se recomandă utilizarea de 20-30 de ori, înlocuiți de către lună.

Caietul de sarcini:

Nume: Cicatrice Foaie

Culoare: Transparent

Material: Gel De Siliciu

Dimensiune: 15 * 3,5 cm / 5.91 * 1.38 în

Pachetul Dimensiune: 21.6 * 8cm / 8.50 * 3.15 în

Pachetul Greutate: 16.3 g / 0.57 oz

Lista De Pachete:

1 * Cicatrice Foaie

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: trupa burta, pix cu plasmă, cezariana, masca de fata neteda, laser mol, burta postpartum, mol, postpartum, electric spele pe fata, mol remov.

Fisa tehnica

Material Alte
Nume De Brand xpreen
Sursa De Alimentare Nici Unul Electric
Funcția Intinerirea pielii

Recenzii

Scrie o recenzie

Cicatrice Foaie de Chirurgie,Leziuni, Arsuri, Acnee, C-secțiune și mai mult Tratament de Îndepărtare Cicatrice Foaie se Înmoaie și Netezește Cicatrici Rezultate

Cicatrice Foaie de Chirurgie,Leziuni, Arsuri, Acnee, C-secțiune și mai mult Tratament de Îndepărtare Cicatrice Foaie se Înmoaie și Netezește Cicatrici Rezultate

Produse similare: