Personalizate personalizate MMA Lupta pantaloni Scurți BJJ No Gi Grappling Jiu Jitsu Pantaloni scurți

Produs nou

1 Produse

In stoc

105.72lei

Distribuiti

Informatii

Cumpara Acum, Nu Așteptați!

* 100% Anti-Lacrima din Poliester, aceste BJJ pantaloni scurți de înaltă calitate, care crește gama de mișcare și de performanță, păstrându-te confortabil. * Dry-Fit Ușor și Ultra-Moale, care vă permite să se miște liber.Dublu Securizat Velcro plus Cordon pentru a păstra pantaloni scurți sigure în talie.Conceput pentru utilizator de a avea o gamă completă de mișcări confortabil * ÎMPINGE LIMITELE TALE - Nostru grappling pantaloni scurți sunt versatile și pot fi purtate în concursuri, instruire sau de antrenament.Aceste box, BJJ No GI pantaloni scurți sunt toate într-o singură.Optimizarea Model Sublimat de imprimare previne orice fel de culoare, logo-ul peeling; totul este încorporat în material pentru a asigura rezistența * FANTE LATERALE – partea fante întindere a acestor Jiu Jitsu pantaloni scurți îmbunătăți munca picior cu excepția rezistență și obstacol prin urmare, gama de mișcare și flexibilitate crește.Ca urmare a acestui fapt, performanța și să se concentreze pe jocul de a îmbunătăți.

Dimensiunea Diagramă

Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Notă:

1.Material culorile pot varia ușor de la on-line culori datorită variațiilor în ecranul de setări de culoare. 2.Vă rugăm să verificați cu atenție dimensionarea informații pentru a asigura dimensiunea înainte de a comanda și vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare 3.Se spală în apă rece, Natural-aerul de uscare este recomandat.

Politica De Returnare

Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 8 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.Dacă produsul are probleme de calitate și cumpărătorul vrea un schimb, vă rugăm să rețineți că taxa de transport nu este rambursabil.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi.Toate declarațiile trebuie să fie în starea lor inițială, nu defectifve sau deteriorat.Nu de returnare/schimb disponibile pentru comenzi personalizate dacă nu există defect de fabrica? ie pe produse.

Despre Transport:

Când www.primaria-urzicuta.ro confirma plata, ne va răspunde pentru a procesa comanda, in 3-5 zile lucratoare.Fiecare comanda va avea un număr de urmărire.Cele mai multe comenzi ar trebui să fie primite în termen de 2-3 săptămâni, unele Internaționale, comenzi poate dura până la 6 săptămâni, Unele întârzieri ar putea apărea din motive neprevăzute, cum ar fi ocupat în perioadele de vacanță personalizate și întârzieri de tranzit și de condițiile meteorologice.

BANCA STORDY

DiBjjsport inc detine DE_YES Brand independent, Vom începe de afaceri B2C din 2016. Pentru a comanda la MOQ mici este acceptabil, și un design adecvat este disponibil un serviciu de partea noastră.De-a lungul anilor, am construit-o constantă cooperare cu multe MMA marci.Servicii personalizate & en-Gros : Avem o fabrică de confecții și una de fabrica de imprimare, care ar Putea oferi Rapid și Profesionist de servicii și produse de Top, de Calitate.Personalizate de imprimare: Sublimare imprimare, de mătase/print screen OEM pentru: MOQ mici, servicii pentru Sport, Școală, Echipa, Club En-gros: mare discount este disponibil.

Etichete: mens de karate gi, judo uniformă, kimono judo, grappling dummy nz, bjj, ufc scurt, thailanda muay thai shorts, jiu jitsu brazilian, BJJ Rashguard, fairy sacou.

Fisa tehnica

Se aplică Box, MMA, Jiu-jitsu, Formare,Nu Gi Lupta de Uzură,UFC
Imprimare Digital 3D Sublimare Tipărite
Origine NC(de Origine)
Numele Departamentului BĂRBAȚI
Suport Personalizat Da
Nume De Brand DE DA
Sezon Primavara,Vara,Toamna,Iarna
Caracteristici Umiditate wicking, iute uscat, Anti-UV,Anti-Bacteriana
Produs Efecte Respirabil,Strans,Cu Uscare Rapidă,Adecvată,Elastic
Material 84% Poliester, 16% Elastan

Recenzii

Scrie o recenzie

Personalizate personalizate MMA Lupta pantaloni Scurți BJJ No Gi Grappling Jiu Jitsu Pantaloni scurți

Personalizate personalizate MMA Lupta pantaloni Scurți BJJ No Gi Grappling Jiu Jitsu Pantaloni scurți

Produse similare: