Masa rotativa Orizontal Vertical Înclinarea 4" 4-Slot 100mm pentru Mașină de Frezat banc de lucru

Produs nou

1 Produse

In stoc

291.42lei

-9%

323.80lei

Distribuiti

Informatii

4"/100mm Masa Rotativa cu 4 Sloturi Orizontale Verticale cu Masă Rotativă

Pentru UE și statele UNITE ale americii clienții: avem depozit în UE și statele UNITE ale americii,puteți plasa un ordin direct, vom livra la ușa ta, nu există nici un tarif.Pentru clienții din UE,va vom trimite 220V,statele UNITE ale americii Pentru clienți,va vom trimite 110V

Pentru alte țara clienții: Vom trimite masina cu tensiune de 220Vby default.Dacă aveți cerințe speciale și au nevoie de o mașină cu 110V tensiune, pleasecontact mine înainte de a plasa o comanda!vă rugăm să contactați-mă , am trimis la casa ta, exprima de transport maritim , cum ar fi DHL,FEDEX ,TNT ,UPS-uri , vă Rugăm să contactați-mă înainte de a plasa o comanda, va voi oferi cel mai bun pret

Descriere Produs

Moara masa rotativa este una dintre principalele accesorii de mașini de frezat.Ca o munca de precizie dispozitiv de poziționare, este utilizat pe scară largă pentru indexarea gaurire, frezare, tăiere circulară, plictisitor, etc. Rotary rândul său, tabelul pentru masina de frezat este facut din HT200 turnare de înaltă calitate.Deja a trecut ISO9001 calitate sistem de certificare.Acestea sunt foarte populare pe piață pentru o performanță superioară, design excelent și preț rezonabil.

Caracteristici & Detalii

【4" VERTICAL si ORIZONTAL de DESIGN】- Nostru-masa rotativa pentru masina de frezat este de 4"/100mm cu 4 slot poate fi utilizat în ambele poziții orizontale și verticale, îndeplinesc două funcții și, de asemenea, aducându-vă convenabil, precum și a unor frezat experiență.Center Bore: MT-2, raportul de demultiplicare: 1:36.

【CALITATE REMARCABILĂ】- HT200 de Turnare este folosit în principal pentru piese turnate supuse la presiune și vibrații pe echipamente mecanice, oferindu-masa rotativa pentru frezare durabilitate, absorbție de șoc și căldură-resistantance.

【PRECIZIE EXCELENTĂ】- masa rotativa de precizie' placă de indexare poate fi absolvit de 360 de Grade.Resetarea formați și roți de mână pot fi absolvit în câteva secunde.Nivelul minim este calibrat la 10 secunde, cu mare precizie.

【CONVENABIL PENTRU a REGLA】- cadranul este marcat cu o scară precisă.Doar acționați maneta de comandă și reglați-l în poziția dorită, ceea ce face posibil să-l folosească cu ușurință și convenabil.

【CERERI MULTIPLE】- Cu acces gratuit la cheie și set de șuruburi, puterea mașini de frezat sunt utilizate pe scară largă în mini masina de frezat, cum ar fi indicele de alezat, de frezat, de cerc de tăiere, la fața locului se confruntă și plictisitor gaură și așa mai departe.Design practic se pot întâlni o varietate de atelier de lucru are nevoie.Caracteristici Cheie

Vertical Si Orizontal Design

Atât pe verticală și orizontală cu două funcții.Cerc de tăiere, indexarea găurire, frezare și mai complicat lucru sunt posibile atunci când poziția verticală a tabelului este utilizat împreună cu partea cu coada.

HT200 Turnare, Frezare masa este de bună performanță de turnare ca moara de vise, absorbție de șoc de performanță precum și rezistență ridicată rezistență la căldură.

Precizie excelentă cadran este împărțit în 360 de grade în total.Mânerul este de 10 grade pe revoluție.Nivelul minim poate fi exact la 10 secunde.

Ușor să se Adapteze Doar reglați mânerul în poziția unde doriți ca amploarea exactă este marcat pe cadran.

Gratuit Cheie & Surub cu O cheie și șuruburi sunt gratuite pentru tine, cu instalare verticală și orizontală masa rotativa.

Diverse Aplicații masă Rotativă mașini de frezat sunt concepute pentru frezare, gaurire, prindere plictisitor și mai multe comune atelier de aplicații.

Caietul de sarcini

Tabelul Diametru: 4"/100mm

Center Bore: MT-2

Material: HT200 Turnare

Precizie:0.01

Raportul De Demultiplicare: 1:36

Orizontală Înălțime : 2.76"/70mm

Greutate netă: 33.07"/15kg

Pachetul De Conținut

1 x Verticale și Orizontale Rotative Masa de Lucru

1 x Cheie

1 x Set de șuruburi

Imagini De Produs

Etichete: unelte de frezat metale, mașină de moara masa, tabelul banc de lucru, 4 mașină de frezat cu masă rotativă, cross slide, vifa woofer, mini masina de frezat lemn, înclinarea de frezat masa, strung vevor, tort, masa rotativa.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VEVOR
Tip Alte
Numărul De Model GZTTSK-4000000001V0

Recenzii

Scrie o recenzie

Masa rotativa Orizontal Vertical Înclinarea 4

Masa rotativa Orizontal Vertical Înclinarea 4" 4-Slot 100mm pentru Mașină de Frezat banc de lucru

Produse similare: