Apexway de Înaltă Calitate 4buc/lot Baterii Reîncărcabile Li-ion 3.7 V 600mAh 14500 AA pentru high-end lanterne

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.18lei

-17%

30.35lei

Distribuiti

Informatii

Transport 1. Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită. 2. Vom livra produse prin poștă e-mail de aer sau alte express service desemnat de către cumpărător. 3. Elementele de transport gratuit numai pentru țările selectate, vă rugăm să verificați de transport maritim și de packaing lista pentru detalii.Pentru trimiterea de netezire și de repede, am putea livra produse prin alt curier, decizia ne este definitivă. 4. Timpul de livrare depinde în mare parte de situația locală și post-servicii.UPS, DHL, Fedex și TNT 3-7 zile lucrătoare.EMS 5-14 zile lucrătoare HK post de 7-21 Zile. 5. Dacă yo nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. 6. .Cădere, susținem dropshipping.Te rog remarca "dropshipping" pe comanda notă.

Plata

Acceptam plata nominalizat de doar www.primaria-urzicuta.ro( Escrow, T/T, western union, card de credit etc), În caz că apar probleme de plată, atunci când face comanda, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Politica de returnare

Elementele au fost verificate de către QC înainte de livrare Dacă primiți elementele deteriorate sau defecte articole, nu faceți clic pe "confirma livrare" buton, vă rugăm să ia fotografii ale ei si sa ne contactati URGENT.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca să primească și în ambalajul original și conținut.Vom avea nevoie de a primi și de a inspecta se întoarcă înainte de o restituire sau de schimb va fi dat, taxa de returnare vor fi plătite de către cumpărător.Nu ne restituie taxele de transport.Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. activă și împărtăși experiența dumneavoastră cu noi.Dacă aveți orice probleme pentru produse sau servicii, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva înainte de a pleca feedback-ul.

Etichete: 14500 original, 18v acumulator pentru dewalt, metal high end, 12v acumulator, 72v baterie, baterie pkcell, capacul magic mouse-ul, cazul li-ion 14500, 14500 baterie aa, ge li-ion.

Fisa tehnica

Tip Li-ion
Pachet Pachet 1
Acumulator De Schimb No
Setați Tipul Numai Baterii
Dimensiune AA
Certificare ROHS
Nume De Brand Golooloo
Origine NC(de Origine)
Baterie Număr 4buc/lot
Capacitate Nominală 700mAh
Numărul De Model 14500AA

Recenzii

Scrie o recenzie

Apexway de Înaltă Calitate 4buc/lot Baterii Reîncărcabile Li-ion 3.7 V 600mAh 14500 AA pentru high-end lanterne

Apexway de Înaltă Calitate 4buc/lot Baterii Reîncărcabile Li-ion 3.7 V 600mAh 14500 AA pentru high-end lanterne

Produse similare: