90 X 48inch Plin Net-loc de joaca Marfă Net-swing Cadru de Alpinism Net-copii Mărfuri Net-ninja Net Alpinism Net

Produs nou

1 Produse

In stoc

137.29lei

-14%

161.50lei

Distribuiti

Informatii

Puncte: 1、Pachet Incluse: pachetul include 1 alpinism net +4 carlige triunghi.

2、Dimensiuni Produs: alpinism net măsuri 90 cm x 48 cm.

3、Premium Material: solide și durabile materiale, alpinism net vine cu un singur chingi poartă mai mult de 250 de kg.Copiii se pot bucura de condiții de siguranță colorate activități de fitness în aer liber de recreere.

4、Practică în Utilizare: net este potrivit pentru copii distractive activități de aventură, care poate exercita copii voință și de a spori de fitness fizice.

5、Aplicabile Ocazii: Potrivit pentru sport de zi cu zi și de divertisment.

Caietul de sarcini:

Nume: Rainbow Alpinism Net

Culoare: negru / colorat

Dimensiuni: 90 cm x 48 cm

Material: nylon

Greutate: 0.95 KG

Portante descriere: singur chingi are mai mult de 250 de kg

Lista De Ambalare:

1 * Plasă Pentru Cățărat

4 * Triunghi Cârlige

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: loc de joacă în aer liber, ninja jucărie, perete cat alpinism, loc de joacă coarda, loc de joaca interior, lego ninjago, copii piscină loc de joacă, Lego Ninja, alpinism, perete de alpinism om.

Fisa tehnica

Varsta Copil
Numărul De Model cargo net

Recenzii

Scrie o recenzie

90 X 48inch Plin Net-loc de joaca Marfă Net-swing Cadru de Alpinism Net-copii Mărfuri Net-ninja Net Alpinism Net

90 X 48inch Plin Net-loc de joaca Marfă Net-swing Cadru de Alpinism Net-copii Mărfuri Net-ninja Net Alpinism Net

Produse similare: