30ml Clar Mată Matt Cosmetice Sex Lotiune Pompa de Sticlă Cu Lotiune Pompa Reîncărcabile Sticla

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.70lei

-40%

17.86lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% noi calitate

Nume produs: auto-susținere duza sac

Conținut Net: 30ml/50ml/100ml

Dimensiune: 30ml (80*80+25)mm

50ml (80*110+25)mm

100ml (90*130+25)mm

Calibru: 16 mm

Culoare: mat

Caracteristici:

1. Rezistența la presiune, rezistență picătură, nu este ușor de a sparge, nici o scurgere (rezistența la presiune externă 200KG)

2. Acesta poate fi folosit în loc de sticle, economisind costurile și pentru a îmbunătăți competitivitatea pe piață a produsului

3. Cu duza de aspirație și fermoar, acesta poate fi utilizat în mod repetat

4. Etanșare puternic, ușor pentru a stoca, potrivit pentru manuale și automate de umplere și de etanșare

Domeniul de aplicare: tratament facial de curatare, demachiant, lotiune de corp, masca faciala noroi, șampon, gel de duș, pastă de dinți, demachiant, demachiant, ulei esențial, etc.;

Observații:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

Pachetul Inclus:

1 *Emulsie de distribuire sac

1. Cum să păstrați de urmărire cu coletul meu?Puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu urmărire nu,www.17track.net/en ( copiați-l în browser-ul ). 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau livrarea gratuita pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați.Dacă doriți să ne desemnat pentru al treilea partid, putem livra marfa la client direct.Vă rugăm să fiți siguri și încredere în noi, nu Vom pleca nici o informație despre noi.) Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 3. Există orice taxe vamale?De obicei ne declare cel mai mic pret, pentru a evita taxele vamale.Din cauza diferitelor politici naționale în diferite țări, taxele vamale ar fi pentru cumpărători cont.Prin urmare, vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când achiziționați pentru a ne spune cât de mult puteți plătit taxele vamale. 4. Există orice problemă cu privire la dimensiunea?Te rog, strict în conformitate cu noastre de măsurare metoda de a cumpăra. 5. Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații suplimentare.

Etichete: sticla vârful acului, 30ml sticle de sticlă, sticlă mată cosmetice, sticla returnabile sticle de ulei, sticlă optică, jucărie sexuală, flacon de sticlă perfum, sticla de lotiune pompa, roz demachiant spumă sticla, negru borcan.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Sticle Returnabile

Recenzii

Scrie o recenzie

30ml Clar Mată Matt Cosmetice Sex Lotiune Pompa de Sticlă Cu Lotiune Pompa Reîncărcabile Sticla

30ml Clar Mată Matt Cosmetice Sex Lotiune Pompa de Sticlă Cu Lotiune Pompa Reîncărcabile Sticla

Produse similare: