JBC C245-056 original lipit de cap

Produs nou

1 Produse

In stoc

109.83lei

Distribuiti

Informatii

Produse Show Ce Cumpara JBC?

1. De lipit la mai rece, 50°C mai mică decât alte marci 2. Rapid temp de recuperare 350°C în 2 secunde 3. Sfat viața x5 ori Folosind Sleep și Hibernare caracteristici 4. Rapid și Ușor cartușul de extracție a Economisi timp și a crește productivitatea 5. Șapte instrumente diferite, unitatea de Control permite 7-instrument de schimbare 6. Peste 400 de cartușe personalizate modele 7. Ergonomic si confortabil pentru Scurt sfat-să-grip 8. Friendly meniu pentru a personaliza Mai mult de 20 de parametri și contoare 9. Constantă de inovare de produs Întâlnirea clienților de lipit are nevoie de 10. Stație de comunicare-PC de a Gestiona dvs. de a lucra de la distanță avantajul de a handif MRO integrat de achiziții publice de servicii

1.Economisi timp

Procesul de achiziții este utilizarea de comerț electronic, eficiente economii de achiziții publice de timp și personal de achiziții publice.

2. Timp de livrare scurt

un mare număr de inventar, pentru a evita unele întreprinderi de producție din cauza lipsei, nu poate fi folosit pentru a face echipamentul deteriorat.

3.prognoza achiziții

Clienții prin intermediul MRO integrarea achizițiilor și handif site-ul de sistem de sincronizare de andocare, mai bine apucați necesară de produs ciclul de livrare, pentru a stabili optimă plan de cumpărare.

4. brusc cumpărare

Client întreținere, întreținerea, exploatarea și produse conexe, pentru că este un consumabil, atât de des în utilizarea de daune care rezultă în unele achiziționarea neplanificate, în acest moment, handif MRO e proces simplu și relativ anastomoza cu o gama larga de produse, pentru a îmbunătăți întreprindere de prelucrare accident risc de accident.

5. de asigurare a calității

Handif integrat MRO cumpărare directă colaborare cu mai multe brand producție Certificările Noastre

Etichete: c245 lipire, kaisi instrument, jbc sudor, jbc sfat, aer cald statie, c245 sfat, c245 jbc, jbc, ciocan de lipit capul curat, set de surubelnite kaisi.

Fisa tehnica

Putere maximă 130
Nume De Brand MÂNĂ
Numărul De Model C245-056
Material Cupru de inalta puritate
Brand jbc
Tip Plumb lipit
Dacă doriți să importați Da
Origine Spania
Gama De Reglare A Temperaturii 0-500 (℃)
Domeniul De Aplicare jbc statie de lipit

Recenzii

Scrie o recenzie

JBC C245-056 original lipit de cap

JBC C245-056 original lipit de cap

Produse similare: