Scoala de Autobuz de Jucărie Turnat Vehicule Galbene Mari Aliaj Trage Înapoi 9" Joaca Autobuz cu Sunete si Lumini pentru Copii

Produs nou

1 Produse

In stoc

73.79lei

-19%

92.22lei

Distribuiti

Informatii

Scoala de Autobuz de Jucărie Turnat Vehicule Galbene Mari Aliaj Trage Înapoi 9" Joaca Autobuz cu Sunete si Lumini pentru Copii

OOTDTY

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

★【Design rafinat și Bine-a făcut.】Această mare școală de autobuz de jucărie cu fiecare detaliu de design atractive de culoare galben, margine netedă, linii elegante și realist manopera va păstra copii mici dvs. de joc pentru o lungă perioadă de timp.

★【Superior Turnat Sub Presiune Autobuz Școlar Jucărie.】 Durabil puternic aliaj de zinc turnat metal realiste de autobuz organismului cu mediu de pictura si unele premium piese din material plastic, non-toxice, plumb-gratuit și în condiții de siguranță pentru copii.

★【Marimea Perfecta Pentru A Juca.】1:32 la porțiunea de auto originale, de mare dimensiune din imitație de original de autobuz este de aproximativ 9.3 x 2.4 x 3.1 cm.Este ușor de a juca peste tot și un cadou excelent sau o colecție pentru copii.

★【Trage Înapoi Funcția cu Sunete si Lumini.】Doar ușor apăsați și trageți înapoi se va muta înainte, apoi sunetul pornește motorul și farurile se vor aprinde.Cu siguranta se va adăuga mai multă distracție în timp ce joci.Necesită să se încarce 3 AG13 baterii buton (Incluse).Apăsați pe roțile din față pentru a aprinde farurile și stopurile și reda sunetul de claxon ca un autobuz real.Deschideți ușa frontală, 4 lumini de pe acoperiș va fi pe și să se joace vocea difuzare.

★【Memorie Mare Cadou Pentru Colectare.】Întregul său delicat NE autobuz școlar design va reamintim o amintire minunată a copilăriei.Când deschizi ușa, 4 lumini de mai sus va clipi și autobuzul va juca muzică.Ar fi o jucărie impresionant de colectare.

★100% satisfacție de garantare, vă rugăm să contactați-mă dacă aveți orice întrebări.

Alimentare: 3 x AG13 butonul celule de baterii(incluse).

Culoare: a se vedea pozele

Material:metal

Vânzări : Retail, Wholesal,Picătură De Transport Maritim

dimensiune: Unul Mărime

Lungime:23.5 cm(9.25 in)

Latime:6cm(2.36 inch)

Inaltime:8 cm(3,15 in)

Cantitate: 1 BUC

Notă:

Dacă aveți o cantitate mare (doar nevoie de peste 50 de dolari), vă rugăm să nu ezitați să mă contactați, voi da SURPRINS de PREȚ(mai mult cantitatea, pret mai mic), multumesc!

Dimensiunea De Măsurare Manual, nu poate fi un 0 la 2 cm de eroare, aparține fenomen normal.

Și din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 x Autobuz Școlar Jucărie

Etichete: jucarie autobuz familiile, diecasts autobuz de jucărie, mers cu autobuzul de jucărie, ado autobuz de jucărie, turnat sub presiune, tur cu autobuzul, autobuz mare jucărie, autobuz școlar jucărie, buse, autobuz de jucărie, autobuzul de metal jucărie.

Fisa tehnica

Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Alimentare 3 x AG13 butonul celule de baterii(incluse).
Numărul De Model 0120
Nume De Brand OOTDTY
Material Plastic
Vânzări De Vânzare Cu Amănuntul, Wholesal,Picătură De Transport Maritim
Origine NC(de Origine)
Tip Masina
Navă/Navă Alte
Coduri de bare No
Avertizare /

Recenzii

Scrie o recenzie

Scoala de Autobuz de Jucărie Turnat Vehicule Galbene Mari Aliaj Trage Înapoi 9

Scoala de Autobuz de Jucărie Turnat Vehicule Galbene Mari Aliaj Trage Înapoi 9" Joaca Autobuz cu Sunete si Lumini pentru Copii

Produse similare: