Noul Mare Mare gros mouse pad Calculator rezistent la apa desk pad laptop Stejar material rezistenta la ulei pentru Xiaomi birou Gaming Mouse Pad

Produs nou

1 Produse

In stoc

24.20lei

-30%

34.58lei

Distribuiti

Informatii

Mare, Mare, gros mouse pad Calculator rezistent la apa desk pad laptop Stejar material rezistenta la ulei pentru Xiaomi birou Gaming Mouse Pad

Caracteristici:

- Realizate din ingrediente naturale de lemn de stejar, material, pad este rafinat și practic opera de arta prin intermediul multi-strat proces.

- Rezistenta la apa, anti cereale, și ușor de curățat.

- Netedă și confortabil ating simt precisă opeartion în timpul utilizării.

- 180 de gradul de pliere a sprijinit, mai durabile.

- Vine cu consant funcția de temperatură, pad va temperally menține temperatura corpului după ce atingeți ușor.

- S/M/L, trei dimensiuni opționale pentru gaming, office și de studiu.

Caietul de sarcini:

Marca: Xiaomi

Produs: Mijia Mouse Pad

Culoare: Maro

Material: Lemn

Marime: S, M, L (Opțional)

Dimensiune Produs: Aprox.

S: 27.5*24.5*0.25 cm

M: 80.0*30.0*0.25 cm

L: 90.0*42.0*0.25 cm

Dimensiuni ambalaj: Aprox.S: 24.5*6*6 cm, M: 30*9*9cm, L: 42*12*12 cm

Greutate pachet: Aprox.S: 80g, M: 250g, L: 450g

Notă:

1. Element de culoare pot prezenta ușoare aberație din cauza diferite de fotografiere lumină și monitor.

2. Datele testat poate exista o diferență datorită diferitelor circumstanțe.

Lista de pachete:

1 * Mouse Pad

300C temperatura mare de copt,se Aduce parfum de durată de viață.

Miros și memorie au întotdeauna o poveste care spune că nu s-a terminat, viața are parfum peste tot, aeriform cu toate acestea lasa o persoana de memorie este profundă.Mouse pad carbură de strat prin peste 300 de înaltă temperatură de copt, lasa aroma de lemn.Parfum de lumină ne relaxeaza si amelioreaza oboseala.Fiecare atingere, vă va permite să suspin că viața poate fi atât de detaliate.

Cu un pas mai aproape de a,Se simte mai moale.

Coacere la temperaturi ridicate modifică lemnos din cork în timp ce menținerea sale speciale structură celulară.Aerul poate rămâne în ea.Carbonizat de particule au fost atent acoperit pe suprafata mouse pad-ului prin măcinarea fină proces.Face pluta mai ușoare și mai moale.

Extinde lungimea din nou,Eliberarea inspirație din nou.

FIUL DE STEJAR Carbonizat Plută Naturală Mouse Pad-ul este de 12,5% mai mult decât generația anterioară.Se poate acoperi o gamă mai largă desktop și de a găzdui mai multe obiecte.Mouse pad vă oferă mai multă inspirație. * Predecesorul se referă la dimensiunea mare a FIULUI DE STEJAR de plută naturală mouse pad.

Balanța de atingere și de funcționare,Fiecare diapozitiv este precisă și netedă.

Întuneric mouse pad-uri poate crește absorbția de lumina la diferite lungimi de undă, reducând interferența mouse-ul fotoelectric reflecție.Meci cu suprafață moale de carbonizare, precum și sentimentul de lemn de amortizare, astfel încât operațiunea este mult mai mână-în-mână.În joc, fotografiere precizia este îmbunătățită, desen detalii de design sunt manipulate în muncă, astfel încât operațiunea poate fi corect transmise.

Naturale temperatură constantă,Blocare temperatura de mână.

Plută naturală carbonizat mouse pad nu numai a carbonizat parfum si catifelare, dar păstrează, de asemenea, puternic termostatic capacitatea de plută naturală.Doar atingeți-l ușor, și mouse pad-ul se va bloca temperatura corpului, păstrând desktop temperatura în conformitate cu pielea ta.

Ușor pentru a aranja,Antivegetative și impermeabilizare sunt mai bune decât altele.

În carbonizat plută a stabil proprietăți fizice și chimice, păstrând în același timp structura celulară de plută.Buna rezistenta la uzura, poluare, rezistența la apă, ulei și rezistența acidului decât pur pluta este mai puternic.Zilnic pete, pete de ulei, în general, de îngrijire, de stejar de plută naturală carbonizat mouse pad pot fi tratate cu ușurință.Rezistenta la ulei/Înmuiere rezistență/rezistența la pete/Usor de manevrat.

Coliziunea dintre natura si tehnologie,o combinație de tehnologie și de viață.

FIUL DE STEJAR insistă pe utilizarea naturale coaja de STEJAR din Portugalia, colectarea de nenumărate sănătos rasinoase într-o nouă ani de ciclu.Copt la temperatură ridicată și masă sub presiune, dur plută are o lumină și moale la atingere.Uniunea de știință și tehnologie și de viață, naturale, cu ambarcațiuni de coliziune, realizat de plută posibilități infinite.

180 Unghi de îndoire nu se rupe,Lasa parfum naturale vă însoțească pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă 180 Unghi poate fi pliat în jumătate plin sau curl, pune mouse-pad în direcția opusă inversă presiune pot recupera.Prin tehnologia patentata,FIUL DE STEJAR adaugă bumbac rezistente la îndoire strat de plută suprafața materialului, care nu numai că își păstrează parfumul DE carbonizare, dar, de asemenea, se poate realiza continuu de pliere.

Parametrii de bază

Nume produs :FIUL DE STEJAR de plută naturală carbonizat mouse pad (S/M/L) model Produs: SOO-ZOO(14-16)-NA Executiv standard: Q/MLJ003-2018 specificatii Produs: dimensiuni mari :420x900x2.5mm 1tablets/pachet Mediu :300x800x2.5mm 1tablets/pachete de dimensiuni Mici :245x275x2.5mm 1tablets/pachet

Etichete: mouse pad grande gamer, negru mousepad, joc mouse-pad, țintă gaming mouse pad-uri, birou mat, joc mouse-ul, miiw, xiaomi jesis mouse-ul, mouse pad cu încheietura mâinii, incalzitor electric xiaomi.

Fisa tehnica

Material Tesatura
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model SOO-Z014-NA
Stil cu Încheietura Restul
Pachet Da
Nume De Brand AYANJIN

Recenzii

Scrie o recenzie

Noul Mare Mare gros mouse pad Calculator rezistent la apa desk pad laptop Stejar material rezistenta la ulei pentru Xiaomi birou Gaming Mouse Pad

Noul Mare Mare gros mouse pad Calculator rezistent la apa desk pad laptop Stejar material rezistenta la ulei pentru Xiaomi birou Gaming Mouse Pad

Produse similare: