Boxeri barbati Carouri pantaloni Scurți din Bumbac Lenjerie de Agrement Acasă pantaloni Scurți, Chiloți Largi Pijamale Barbati boxeri

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.14lei

-38%

32.50lei

Distribuiti

Informatii

Vă rugăm să citiți înainte de cumpărare

Branduri:SUPERBODY Materiale de: Bumbac 100% Fiecare pc-uri cu ambalajul original.Pentru că de fotografiere (lumina), motiv pentru care, produsele au o Ușoară culoare eroare.Vă rugăm să luați o privire detaliată a datelor privind dimensiunea.Vă mulțumesc!Aceasta este dimensiunea Asia,nu pur și simplu alege-l de M/L/XL/XXL Dacă nu sunteți sigur de dimensiune este potrivit pentru tine, puteți afla, de obicei, purta lenjerie de corp.Măsura faianta talie (1/2 talie) din lenjerie de corp în non-stretch de stat.Marimea M: 33 cm, Dimensiune L: 35 cm, Dimensiuni XL: 37 cm Marimea XXL: 39 cm Tot de măsurare în cm, vă rugăm să rețineți 1 cm = 0.39 inch,1 inch=2,54 cm vă Rugăm să rețineți 1 cm = 0.39 inch,1 inch=2.54 cm Măsurători diagramă(vă Rugăm să permiteți 1-2 cm ca eroare gama manuală de măsură)

Bine ati venit la magazinul nostru!

În scopul de a face să ai o fericită călătorie de cumpărături la magazinul nostru și pentru a evita orice neplăcute după vânzarea de probleme, vă rugăm să luați câteva minute pentru a citi câteva sfaturi de cumpărături.Sunteti invitati sa ne contactati prin mesaj sau e-mail

-- Transport

Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume

Timp de preparare: avem nevoie de 1-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

Vă rugăm să rețineți avem diferenta de timp, ziua de lucru este de luni până sâmbătă, și de la ora 10 până la ora 10.

Pentru orice comenzi, va vom contacta imediat pentru întârziere o notificare prealabila.

Nu expediere privind duminică și de Sărbători.

Nu putem controla transport ca este manipulat de către 3rd party.

Avem ca scop de a primi comanda la timp, dar nu fi îngrijorat dacă apare mai târziu decât acest lucru, va vom contacta compania de transport maritim pentru a vă menține informat.

Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate.

Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

- Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1-3 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Noi, ca un vânzător nu ar face niciodată nimic pentru a pune în pericol în mod intenționat primirea nimic mai puțin decât pozitiv 5 stele feedback-ul pentru că am câștiga noastre trairi prin www.primaria-urzicuta.ro și www.primaria-urzicuta.ro penalizează ne puternic monetar de curbură / sub5 stele feedback-ul!Ne dorim ca clienții noștri să fie fericiți și se întorc cei dragi, chiar și mai mult onoarea ce ne-a spus lor de familie și prieteni, coleg.Misiunea noastră este că cel mai fericit client, aceasta ne permite de a continua sarcina și să crească.Prin urmare, vom încerca cele mai bune pentru a crea produse și servicii de a fi mulțumit cu cumpărătorii.

Etichete: blond boxershorts bărbați, gay bărbați lenjerie de corp, bărbați slip, costume de baie, boxer, boxer barbati lenjerie de corp, ananas prosop, canapea carouri, rochie de alunecare, barbati tanga, lenjerie de corp pentru femei.

Fisa tehnica

Model Tip Carouri
Slip & Boxeri Boxeri
Funcția Petrecere a timpului liber, acasa, somn
Tesatura 100% Bumbac
Boxeri Pantaloni scurți pentru bărbați
Numărul De Model 190530
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
culoare Albastru carouri, carouri Roz, Negru carouri, carouri Galben, Lumină albastru carouri
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Moda Confortabil si respirabil
Nume De Brand Superbody
Gen BĂRBAȚI
Material Bumbac
Dimensiune M L XL XXL
Tip De Element carouri pantaloni scurți

Recenzii

Scrie o recenzie

Boxeri barbati Carouri pantaloni Scurți din Bumbac Lenjerie de Agrement Acasă pantaloni Scurți, Chiloți Largi Pijamale Barbati boxeri

Boxeri barbati Carouri pantaloni Scurți din Bumbac Lenjerie de Agrement Acasă pantaloni Scurți, Chiloți Largi Pijamale Barbati boxeri

Produse similare: