Noroc Copac Bani Chineză Lingou De Aur De Cristal Avere Ornament Pentru Pomul De Avere Ornament Biroul De Acasă De Masa Decor De Masă Meserii

Produs nou

1 Produse

In stoc

47.35lei

-27%

65.74lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Material: Rasina + Cristal

Culoare:auriu

Dimensiune: 16*8*18cm

Caracteristici:

1.Cristal de energie este puternic, cunoscut sub numele de piatra de avere.Cristal va afecta viața materială și financiară avere.Prin urmare, acesta poate spori foarte mult financiar avere prin organizarea de cristal cu poziția de acasă sau de la birou.

2. Bani-filare Copac magic comoara copac în legendă.Aceasta este esența de cer, pământ și univers, care poate produce infinit magic bani pe ramurile sale.După ce a fost ales, acesta poate fi regenerat, inepuizabilă și inepuizabilă.Este divin de arbore de China.În plus față de casa de oraș, în același timp, poate consolida câmp magnetic, astfel încât să vă sunt plin de noroc, bogăție și popularitate, plin de viață și de vitalitate.

3. Efectul magic de Copac de Recrutare: Cristal Copac de Recrutare este rezonat cu mai mult de zeci de mici câmpuri magnetice, care produce un plutitor magnetic cerc ca un nor de vânt, care este destul de potrivit pentru fluxul de avere.Într-un domiciliu sau la birou de poziție, ar fi magic pentru a avea o avere de copac.Cristalele naturale aduna pământului aură de sute de milioane de ani.Ei au diferite câmpuri magnetice și funcții din cauza lor diferite dimensiuni si culori.Ele pot inspira mintea, calma mintea și de a avea energie specială.Ele pot purifica organismul si are efect de tratare a bolilor și schimbarea averi.Ei pot aduna avere, alunga spiritele rele și să păstreze pacea în așa fel încât să facă corp sănătos și o căsnicie fericită.Este una dintre cele mai potrivite cadouri pentru familii de a decora casele lor și de a îmbunătăți geomantic semn pentru rudele și prietenii lor.

4. Artizanat material: întregul material de copac este tot material natural.Prosper copac bazinul și trunchiul sunt realizate de o singură dată turnate ecologice rășină.Ei nu au nici miros și poluare.Ramurile sunt realizate din alamă sârmă.Principalele și cele mai caracteristice sunt frunze.Acestea sunt realizate din cristal natural amorf pietriș și hand-made.

5. Caracteristic la Arborele de Recrutare: Arborele de Recrutare este produsul nostru de brevet, dintre care multe sunt unice pentru noi.Sale ciudate și ciudat formă oferă oamenilor un fel de bucurie de frumusetea naturii.

Ambalare:

1 * Ornament( Exclusiv monede și lanyard-uri )

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare,pls înțelege.

3.Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

.fkdesc p {font-size: 16px;}

Etichete: chineză lingou, tin figurine, copac feng shui, decor feng shui, accesorii pentru mese de restaurant, offic masa, crăciunul copac, petrecere de suveniruri, lingou de argint, stil chinezesc.

Fisa tehnica

Tema copac
Stil Chineză Tradițională
culoare De aur
Nume De Brand Voraca
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 16*8*18cm
Material Rasina si Cristal

Recenzii

Scrie o recenzie

Noroc Copac Bani Chineză Lingou De Aur De Cristal Avere Ornament Pentru Pomul De Avere Ornament Biroul De Acasă De Masa Decor De Masă Meserii

Noroc Copac Bani Chineză Lingou De Aur De Cristal Avere Ornament Pentru Pomul De Avere Ornament Biroul De Acasă De Masa Decor De Masă Meserii

Produse similare: