5.0"Original Display Pentru ASUS Zenfone Go ZC500TG Display LCD Touch Screen cu Cadru Pentru ASUS Zenfone go ZC500TG z00vd piese LCD

Produs nou

1 Produse

In stoc

71.19lei

-17%

85.79lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor Original 5.0"Pantalla LCD Pentru Asus Zenfone Go ZC500TG LCD Ecran Display+Touch Screen Digitizer Înlocuirea Ansamblului

1. După testare,lucrătorii noștri profesioniști care sunt specializate in ambalaj de 6 ani va fi foarte serios de a ambala fiecare produs.

2. Compania noastra va lăsa niciodată rupt de produse sau trimite greșit itmes se întâmple,pentru că, după lucrător ambalaj,managerul de control al calității va verifica fiecare pachet înainte de a trimite ,va asigurați-vă că fiecare produs este pentru dreptul de client și nu vor rupt în timpul transportului.

1. Aproape ne-am accepta toate metodele de plată ,cele mai populare metode de plată cât mai sus arată.Dacă doriți să plătiți prin alte metode,vă rugăm să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

2. Nu suntem de acord să livreze fără obtinerea de plată,sau trimite un eșantion gratuit,pentru toate produsele reprezintă toți lucrătorii noștri greu de lucru.

1. avem multe de metoda de transport maritim,de obicei, oferim www.primaria-urzicuta.ro standard de transport maritim ,care este foarte rapid la cele mai multe dintre țări,puteți urmări oricând .În plus,nu au garantie,daca coletul pierdut sau rupt,ei vă va oferi rambursare completă.

2. Vom transport mărfurile în 1-48 ore de la confirmarea plății.uneori, ne va livra imediat ce vom primi plata,asta înseamnă că putem livra în termen de o oră, uneori,pentru că avem suficiente stocuri.Mai mult decât atât,dacă vă place alte metoda de transport maritim,vă rugăm să ne contactați,vă vom ajuta.

1. Vă rugăm să deschideți și confirmați pachetului înainte de a semna.

2. Vă rugăm să testați ecran și asigurați-vă că se poate lucra înainte de a instala .Orice artificial daune și instalarea greșeli sunt de responsabilitatea noastră.

3. Te rog alege produsul cu ambalajul original sau altceva punga cu bule și bule cutie dacă aveți nevoie pentru a returna produsul.

4.Dacă aveți orice întrebări despre serviciile noastre,vă rugăm să comunice cu noi,muncitor lucra aproape 15 ore, care va încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

1.Cât despre calitatea pe care o oferi?

Noi oferim în principal calitatea de original,Nou sau AAA înaltă copia, de asemenea, avem alte calități ca pe nevoile diferite.Putem oferi calitate diferite pentru diferite standard care au preț diferit.Vă rugăm să ne contactați ce calitate ai tu nevoie.

2.Pot cumpăra produsul la un preț mai mic?

Toate produsele sunt la cel mai bun preț pentru client.Va putem oferi discount dacă puteți face o ordine în vrac.

3.Nu există nici un cost suplimentar?

Diferite țări percepe diferite taxe.Prețul pe care cumpărătorul să plătească pentru nu include taxe vamale.Dar ne va ajuta cumpărătorul să declare o valoare mai mică la vamă.Deci, nu aveți nevoie să plătească taxa sau să plătească câteva.

4.Ce e de garanție în compania dumneavoastră?

Noi oferim 12 luni garantie pentru client, dacă există unele probleme de calitate.Dar noi nu suntem o responsabilitate pentru orice artificial daune și instalarea la greșeli.

5.Cât timp va lua pentru a ajunge coletul?

Aceasta depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, puteți vedea "Timpul Estimat de Livrare" atunci când vă alegeți metoda de transport.

6.Pot să-l instalați de unul singur?

Da,va vom trimite gratuit un set de instrumente pentru fiecare pachet,puteți să-l instalați de unul singur,dar vă rugăm să căutare ghidul de instalare de pe Youtube, urmați pașii și să acorde o atenție la master măsuri de Precauție.

7.Dacă produsul vine rupt sau produsul nu a ajuns la mine,cum pot face ?

Te rog, spune-ne orice problemă te cunosc,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta,ne va rezolva toate problemele pentru a face să vă mulțumiți,vă rugăm să ai încredere în noi.

8.Ce ar trebui să acorde o atenție la timpul de instalare?

1) Testul de toate înlocuire înainte de a instala.

2)Uita-te la instrumente, nu te atinge de lumina de fundal lcd și zonă, mai ales, nu apăsați butonul din stânga și din dreapta sus a ecranului LCD , aceste domeniu este eaisly să fie deteriorat.

3)nu fi voilent,vă rugăm să apăsați încet și în mod normal, atunci când aleg un produs din cutie sau atunci când instalați,pentru că LCD-ul este fragil.

Etichete: go zc500tg, asus zenfone 5 ecran lcd tactil, c11p1506, asus zenfon display, zc500tg, asus zenfone go lcd touch screen, asus zenfone go ecran lcd, asus z00vd, zd551kl, zb500kl.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Material IPS
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Compatibil Marca Asus
Rezoluție De Afișare 1280x720
LCD Kit Da
Dimensiune 5 inch
Numărul De Model Pentru ASUS Zenfone GO ZC500TG
Element Stare Noi
Garanție 12 Luni
Nume De Brand Sinbeda
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
Numărul De Model 2 zc500tg
Ecran > 3"
Promit 100% Strict De Testare Înainte De Expediere

Recenzii

Scrie o recenzie

5.0

5.0"Original Display Pentru ASUS Zenfone Go ZC500TG Display LCD Touch Screen cu Cadru Pentru ASUS Zenfone go ZC500TG z00vd piese LCD

Produse similare: