Vibram fivefingers Yoga, Dans, Pilates Cinci Degete Respirabil Rezistent la Alunecare greutate redusa Nud Pantof Negru pentru Femei V-Sufletul 2018

Produs nou

1 Produse

In stoc

344.06lei

-15%

404.80lei

Distribuiti

Informatii

V-Sufletul FEMININ de FITNESS de INTERIOR

Deschise, ușoare și flexibile.

Reglabil, sigur se potrivesc.

Maxim articulare și sol simt.

Acest stil este parte a max simt produs filozofie.

UTILIZARE

Fitness Functional, plyometrics, Pilates, yoga, etc.

GREUTATE

W38= 3,2 oz / 91gr

INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE

Se Spală La Mașină Rece / Aer Uscat

Ce Dimensiune este potrivit pentru Tine:

Piciorul forme și dimensiuni variază foarte mult.FiveFingers nu oferă unele se potrivesc de ajustare, dar nu poate potrivi orice tip de picior.Pentru a obține cel mai bun montaj rezultate pentru anumit stil sunteți interesat, vă recomandăm să urmați diagramă de dimensionare și instrucțiunile de mai jos:

FEMEI MARIMI

VIBRAM FIVEFINGERS

DIMENSIUNE

36

37

38

39

40

Toc

pentru a

Deget de la picior(cm)

21

22

22.5

23

24

VFF DIMENSIUNE

36

37

38

39

40

Dacă piciorul tău lungimea variază mai mult de 0,4 CM.acesta va fi dificil pentru a obține o potrivire exactă pentru ambele picioare.

Dacă al doilea deget este mai mult de 0,4 CM.mai mult decât degetul mare poate fi dificil pentru a obține o potrivire exactă.

Cum ar trebui să-mi Fivefingers® se potrivesc?Vrei degetele de la picioare și toc pentru a se potrivi în fiecare buzunar confortabil și prietenos, cu cel mai lung deget de la picior pășunat sfârșitul toe buzunar.Nu doriți standard ?inch de "wiggle" cameră de dorit ca în tradiționale de încălțăminte.Deși este perfect pentru degetele de la picioare să pască la sfârșitul toe buzunare, asigurați-vă că fiecare deget de la picior poate extinde pe deplin.Dacă oricare dintre degetele de la picioare sunt scrunched sau ondulată din cauza lipsei de spațiu, aveți nevoie pentru a merge în dimensiune.Alternativ, dacă-ți miști degetele de la picioare și ies de deget de la picior buzunare, aveți nevoie pentru a merge în jos în dimensiune.În cele din urmă, ar trebui să găsiți o pereche care vă sunt confortabile și care vă permit să efectuați activități în mod liber și în mod natural-ca daca nu poartă pantofi, la toate!Eu sunt un om-pot purta dimensiuni femeilor? (Sau, eu sunt o femeie-pot purta bărbați dimensiuni?) Da, am făcut această recomandare multe ori, cu mare succes.Cel mai potrivit pentru nevoile dvs. individuale este determinată de piciorul măsură în inci.Singura diferență între masculin și feminin Vibram® Fivefingers® este barbat "durează" (pantof forme) sunt ceva mai late și mai lungi decât modele de sex feminin.Dacă piciorul este mai mic decât cel mai mic de sex masculin dimensiune, cu siguranță, încercați pe o femeie dimensiune bazează pe măsurarea în centimetri-poate ai mai mult noroc!Alternativ, dacă sunteți o femeie și piciorul este mai mare decât cea mai mare dimensiune femeie, vă încurajăm să încercați unul din oamenii noștri de modele.Ce materiale sunt în Vibram® Fivefingers®?Vă rugăm să consultați "specificații" secțiune pe încălțăminte pagina de produs de alegerea ta pentru o descriere a materialelor utilizate în acest model de construcție.

Despre Feedback-Ul:

1. Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.

3. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.

4. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile de lucru.Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să retrimiteți e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Garanție:

1. Dacă aveți un produs defect,vrei să se întoarcă sau reducere.Vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile de la voi primi coletul.Toate returna produsele trebuie să fie returnate cu ambalaj original si accesorii.Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe elemente returnate.

2. Cândva par avion dor de unele colet poștal,va vom rambursa costul și taxa de transport atunci când nu se poate obține postul.

3. Dacă elementul este defect într-o lună,vom umăr O CALE de transport de marfă trimite un înlocuitor, după ce a primit a se întoarce.Sau oferta de rambursare (nu include transportul) după ce vom primi elementul defect.

4: Dacă elementul este defect, după 3 luni,puteți trimite-l înapoi la noi.Ne va repara pentru tine

după primirea elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

5: Culoarea poate varia ușor din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.Pleaseunderstand se

Despre Taxe Vamale Și Taxe:

1. Comanda va fi declarate ca real declareation sau cerința de client.

2. Poate comanda va suporta taxe suplimentare la import ,taxe sau alte obiceiuri legate de taxa.

3. Taxe de Import,impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim

la livrare.

4. Vânzătorul nu este responsabil pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră.

Etichete: lululemon, electrice de alimentare polizor, dior x air jordan, omul fugi de pantofi, vibram fivefingers de, 1 jordan, pentru outlander 2012, tineret pantofi nike de vanzare, pantofi vibram, tn alb.

Fisa tehnica

Pantof Sport Tip Pantofi De Funcționare
Data De Lansare Spring2018
Material De Sus Tesatura Stretch
Material De Talpa vibram
Funcția Stabilitate
Tip Sport Lunlar
Tip De Închidere Slip-On
Caracteristică Masaj
Nivelul De Practică Incepator
Branț Material Latex
Numărul De Model 18W7201 18W7202 18W7203
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand vibram
Gen FEMEI
Înălțime Superioară low
Pentru Distanța Primare(
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Locul Aplicabile PVC Podea
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Tehnologia GRATUIT FLEXIBIL

Recenzii

Scrie o recenzie

Vibram fivefingers Yoga, Dans, Pilates Cinci Degete Respirabil Rezistent la Alunecare greutate redusa Nud Pantof Negru pentru Femei V-Sufletul 2018

Vibram fivefingers Yoga, Dans, Pilates Cinci Degete Respirabil Rezistent la Alunecare greutate redusa Nud Pantof Negru pentru Femei V-Sufletul 2018

Produse similare: