C-1473 Hi-Cravată Geometrice Mens Legături Cravate Roz de Moda Gri Cravate de Mătase Pentru Bărbați Nunta Costume de Afaceri de 8,5 cm Corbatas Gravatas

Produs nou

1 Produse

In stoc

24.16lei

-15%

28.43lei

Distribuiti

Informatii

C-1473 Hi-Cravată Geometrice Mens Legături Cravate Roz de Moda Gri Cravate de Mătase Pentru Bărbați Nunta Costume de Afaceri de 8,5 cm Corbatas Gravatas

Gât Cravată de Culoare: Roz cu Gri

Cravata Dimensiune: 150cm*8.5 cm*3.8 cm/Lungime*Săgeată Mare*Săgeata Mică

Batista Dimensiune: 23cm*23cm

Legături De Tip: Geometrice Gât Cravată Set

Mens Legături Set: Cravata+Pătrat De Buzunar/Batista/Batista+Butoni

Cravata Material: Jacquard Țesute Cravate De Mătase

Material Captuseala: Lana

Clasa Standard: Clasa Mens Legături

Alte Lega Tipuri: Single Legături De Gât/Slim Legături (Legături Slabe)/Pătrat De Buzunar/Butoni/Clipuri Cravată/Papion

Alte Modele Tie: Paisley/Carouri/Dungi/Solid/Polka Dot/Florale/Geometrice/Print

41986 BARBATI CRAVATA VÂNZARE FIERBINTE Specificațiile Produsului Stare: Nou Cu Etichete

Material: 100% jacquard țesute din Mătase

Dimensiune: 59.06"(150 cm) în lungime și 3.35"(8.5 cm) în Lățime

Stare: lampă de Lumina (Ia obiect material ca)

Ambalare: Protecție și Simple de Ambalare

Designer: Italiană

Origine: ShengZhou.China Despre Culoare 1. Toate produsele noastre sunt de fotografiere în fotografii profesionale, corpuri de iluminat.Datorită diferite monitoare de calculator și lumină problemă în procesul de fotografiere, vă rugăm să permită o ușoară culoare nepotrivire. 2. Butoni de culoare pot fi diferite, deoarece materialul este de tăiere în mod aleatoriu de către Mașină.Dacă vă deranjează, vă rugăm să contactați cu vânzătorul înainte de a plasa comanda.Despre Plată

ESCROW este singurul mod în care putem primi plata.

1. Banii vor fi păstrate de către platforma până când vă confirma primirea de bunuri, și numai după ce că banii vor fi eliberați de la noi.

2. Ne trimite elementele în funcție de ESCROW Adresa de Plată, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

3. Pentru taxa de timbru, de obicei, ne trimite la pachet cu o mai mică valoare declarată.Dacă există condiții speciale, cumpărătorul ar trebui să plătească de unul singur.Despre Transport

1. Vom trimite comenzi în mod normal, în 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată (cu excepția sărbătorilor legale).

2. Timpul de expediere va fi diferit de ceea ce vezi pe platforma uneori.Pentru că transportul va fi influențată de unele probleme incontrolabile. 3. Dacă aveți nevoie de comenzi foarte urgent, vă rugăm să alegeți cele mai rapide metode de transport.Despre Serviciul de Retur facem cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pe care le pot!!!!

1. Despre calitate

Vom verifica produsele înainte de expediere.Dacă există orice întrebări despre produse, vă rugăm să luați fotografii și apoi contactați cu noi.Va vom returna pentru tine sau reship elementele în funcție de probleme.

2. Despre alte motive

Pentru orice alte motive, vă rugăm să contactați cu noi, în 7 zile dupa ce ai primit coletul daca nu le place sau nu le doresc.

Notă: Dacă doriți să returnați coletul inapoi la noi, vă rugăm să asigurați-vă că elementele păstra condițiile inițiale (inclusiv tag-uri și etichete), atunci când primiți .

Ai nevoie de a suporta costul de transport.Despre Recenzii

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră! "Feedback pozitiv" și "de 5 stele' este mereu încurajat și apreciat foarte mult.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.Ne va fi mult mai apreciat pentru sprijinul dumneavoastră, dacă vă împărtășesc produsele noastre în facebook, pinteret, vk, twitter, puteți obține o reducere la următoarea comandă.Multumesc.

2. Dacă nu există nici o problemă cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând și nu se deschide disputa sau de a părăsi feedback-ul Negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Suport clienți Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre și vom răspunde cât mai curând posibil. (în termen de 24 de ore )

Timpul nostru de lucru este: de la ora 9:00 AM la 6:00 PM (de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor) ; vă Rugăm să înțelegeți cât diferența de timp între națiunile noastre, Ne-am situat în China, în timpul nostru este la fel de mai jos: timpul Nostru=PDT timp+15 ore, =UTC+8 ore, =BST timp+7 ore

SFATURI UTILE: Bietul de manipulare valoroase de mătase, cravate va distruge aspectul lor.Ușor nod și deslușești legăturile tale.Lasă-i să se odihnească după o zi de purtare.Cutele pot fi îndepărtate cu ușurință prin organizarea la sfârșitul îngust de cravata de rulare în jurul pumnului, apoi lăsându-l peste noapte.Evita curățătorie chimică deoarece acest lucru poate ruina dvs. de legături.Desigur, cel mai bine este să dețină mai multe legături, astfel că serviciul de curățenie nu este de multe ori necesară.

Etichete: oamenii cravată de mătase, cravată albastră, Cravata, om lega, cravată de mătase, albastru și cravată roz, cravată verde, cravata barbati, 8 cm cravată, brand cravată.

Fisa tehnica

Numele Departamentului Adult
Cravata Model De Culoare Roz&Gri Carouri de Moda Bărbați Cravată Set
Stil Moda
Aplicabile Ocazii Petrecere de nunta de Afaceri Rochie Complet Cosplay și așa mai departe
Alte Modele Tie Paisley/Carouri/Dungi/Solid/Polka Dot/Florale/Geometrice/Print
Nume De Brand Hi-Cravată
Alte Tipuri De Cravată Singur Cravata/Slim Leg /Pătrat De Buzunar/Butoni/Ac De Cravată/Papion
Cravata Material Jacquard Țesute 100% Cravate de Mătase pentru Bărbați
Buzunar De Dimensiune Pătrat 23cm*23cm
Material MĂTASE
Cravata De Dimensiune 150 cm*8.5 cm*3.8 cm/Lungime*Săgeată Mare*Săgeata Mică
Purta Recomandări Meci cu Costume/Vesta/Sacouri/Tricou/Pulovere
Gen BĂRBAȚI
Model Tip GEOMETRICE
Fierbinte De Vânzare Mens Legături corbatas hombre para noeud papillon homme gravatas para homens
Numărul De Model C-1473
Legăturile De Tip Gât Cravată Set (Tie+Buzunar Pătrat Butoni)
Dimensiune One Size

Recenzii

Scrie o recenzie

C-1473 Hi-Cravată Geometrice Mens Legături Cravate Roz de Moda Gri Cravate de Mătase Pentru Bărbați Nunta Costume de Afaceri de 8,5 cm Corbatas Gravatas

C-1473 Hi-Cravată Geometrice Mens Legături Cravate Roz de Moda Gri Cravate de Mătase Pentru Bărbați Nunta Costume de Afaceri de 8,5 cm Corbatas Gravatas

Produse similare: