Noi Sare De Himalaya Bloc Grătar Sare Lespede De Camping În Aer Liber De Gătit Sare Comestibilă Grătar Portabil Sare Caramida Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

102.55lei

-23%

134.93lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs:

1、pur 100% de sare de Himalaya bloc, taie din pură naturale Himalaya sare, culoarea este format în mod natural.

2, poate fi folosit direct de pe un foc de gratar cu carne, pește și legume și așa mai departe.

3, sare plăci sunt în mod natural format, și colțuri și suprafețe de fiecare bucată nu sunt complet netede.

4, bloc de sare ar trebui să fie preîncălzit cu un foc mic înainte de utilizare, în caz contrar placa de sare se va sparge din cauza încălzirii neuniforme.

5、Clătiți rapid cu apă după utilizare, apoi ștergeți uscat, fără a utiliza orice detergent.

Detalii produs:

Nume: Naturale placa de sare

Material: Naturale Himalaya Sare De Mina

Forma: patrat

Dimensiune(despre): 20*10*2/7.87*3.94*0.79 inch, 20*10*5/7.87*3.94*1.97 inch, 20*20*2.5/7.87*3.94*0.98 inch (unitate: cm)

Precauții de utilizare: vă Rugăm să urmați încălzire treptată pas înainte de utilizare.Se incalzeste placa de sare la foc mic spre mediu foc la foc mare.În caz contrar, placa de sare se va sparge din cauza încălzirii neuniforme.

Metodă de conservare:

1. Nu scufundați placa de sare în apă.După utilizarea placa de sare, se raceasca complet, apoi lopata pata cu o lopată, apoi clătiți-l cu apă (pentru a preveni topirea cu apă).Se clătește ușor și se usucă cu un prosop uscat (nu este nevoie de a utiliza detergent Alcalin, cum ar fi detergent), după spălare, pune-l într-un loc uscat timp de cel puțin 24 de ore, apoi puneți-l într-un loc uscat pentru a preveni umezeala.

2, nu trebuie să utilizați orice detergent, dacă păstrarea efectul este bun, poate fi folosit de mai mulți ani.

Notă:

1. Himalaya placa de sare se taie de la naturale pure Himalaya sare.Culoarea este format în mod natural, și fisura nu este un produs de calitate de problemă.

2, Aceasta placa de sare poate fi folosit ca un gratar placa, accesorii de gătit, dar nu pot fi consumate direct, și nu poate fi rupt în servind ca sare comestibilă.

Lista:

Sare de himalaya placă*1

Imagini De Produs:

Etichete: himaliyan lampa de sare, testoasa dragon, lumina din himalaya, ghirlanda inima, sare de himalaya bloc, paracord grillete, sare de piatră, plafon negru, multitul, remates în aer liber.

Fisa tehnica

Dimensiune M
Tip De Buzunar, Multi Instrumente
Picătură de transport maritim Suport

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Sare De Himalaya Bloc Grătar Sare Lespede De Camping În Aer Liber De Gătit Sare Comestibilă Grătar Portabil Sare Caramida Accesorii

Noi Sare De Himalaya Bloc Grătar Sare Lespede De Camping În Aer Liber De Gătit Sare Comestibilă Grătar Portabil Sare Caramida Accesorii

Produse similare: