Musculare abdominale antrenor Stimularea EMS fit Putere Vibrații Placă Subțire Corp Masaj Pierderea Braț Picior Stimulator Muscular de Tonifiere Viteze

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.71lei

-46%

38.36lei

Distribuiti

Informatii

Musculare Abdominale Antrenor Baterie De Fitness Toner Burta, Picior, Braț Sănătate Exercițiu Abdominale De Formare De Fitness Tonifierea Echipamentul De Antrenament

Acest musculare abdominale antrenor poate ajuta la ton, strângeți și de a consolida muschii corpului și ameliorarea simptom pentru a strânge de umăr, talie și înapoi.Vei fi surprins de rezultat neașteptat după ce a încercat~

Caracteristică:

Un set include: 1 gazdă pentru a schimba modul, 1 musculară abdominală toner, 2 braț de tonifiere a musculaturii centurii.

Electric stimulator muscular este de a transfera semnalul de curent musculare care în mod direct aproape de puterea actuală a corpului nostru, promovarea mișcărilor musculare și de a face mușchii să fie în stare de instruire.

Thin și lightweight design astfel încât să puteți avea dvs. de formare musculare, nu numai în sala de gimnastică, dar, de asemenea, în birou, în timpul de lucru și acasă în timp ce faci treburile casnice.

6 moduri de lucru și 10 niveluri de intensitate pentru formare a cererii.

12 minute timp de lucru, gazda va opri automat după 12 minute.

Adeziv gel pad va rămâne în vigoare care permite mișcarea completă.

Mare pentru a ajuta la ameliorarea simptom pentru a strânge de umăr, talie și înapoi în timp ce promovarea mișcărilor musculare.

Caietul de sarcini:

Material: PU & ABS

Baterie: 2 * AAA (nu sunt incluse)

Frecventa: 1-100HZ

Folosind modul: 6

Timp de lucru: 12 minute

Dimensiuni:

Abdomen antrenor: 19 * 17cm / 7.5 * 6.7 în

Brațul de formare curea: 20 * 5.5 cm / 7.8 * 2.3 în

Gazdă: 8 * 6cm / 3.1 * 2.4 în

Pachetul greutate: 243g / 8.6 oz

Pachet dimensiuni: 22 * 19.5 * 3cm / 8.7 * 7.7 * 1.2 în

Lista de pachete:

3 * Gazdă

1 * Dureri Abdominale Pad

2 * Brațul Centura

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: putere picior de primăvară, vibrat mașină, costco vibrații placă, power plate, nebun a se potrivi aparat de masaj, powerfit elite aparat de fitness, powerfit vibrații antrenament, multi trainer, nebun se potrivesc masaj vibrații placă, masaj jambe.

Fisa tehnica

Modul De Predare --
Numărul De Model Musculare abdominale antrenor
Origine NC(de Origine)
Metoda De Operare Tip Curea
Cerere Musculare Abdominale

Recenzii

Scrie o recenzie

Musculare abdominale antrenor Stimularea EMS fit Putere Vibrații Placă Subțire Corp Masaj Pierderea Braț Picior Stimulator Muscular de Tonifiere Viteze

Musculare abdominale antrenor Stimularea EMS fit Putere Vibrații Placă Subțire Corp Masaj Pierderea Braț Picior Stimulator Muscular de Tonifiere Viteze

Produse similare: