Led Lumina de Noapte Senzor de Mișcare Benzi cu Led-uri de Lumină 2835SMD Detector de Control Flexibile Banda 5V Tira Condus de Bucătărie Pat de Lumină Dulap Lampa

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.85lei

-29%

27.99lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit pentru a cumpara de Înaltă Calitate USB Mișcare Senzor de Lumină Led-uri Benzi de Garanție pentru 2 ani!!! Atât timp cât produsul nu este făcut de om deteriorat, trimite-l înapoi.Vom verifica și să verifice dacă e natural deteriorat.Produsul nostru are doi ani de garanție.

Instrucțiuni de Utilizare

Butonul 1: Apăsați o dată: lumina roșie, lumina benzi mereu lumina pe modul, nu lumina.Apăsați de două ori: verde, lumina, soarele modul.Apăsați de 3 ori: cu lumina albastra, modul moon.Apăsați de 4 ori: lumina se dezbrace.

Butonul 2:

Apăsați timp de 1 secundă, banda de lumină poate fără trepte de reglaj.Trei Moduri: Întotdeauna Modul de Lumină și de Detectare Mode (Modul de Soare, Luna Mode) · Întotdeauna Modul de Lumină , banda de lumină este întotdeauna pe, și de detectare modul este dezactivat.Cu mare precizie lumina tehnologia de control, senzorul este afectat de lumina ambientală. · "Soare" Modul de lucru pentru 24 de ore, toată ziua, nu sunt afectate de lumina.Atunci când produsul de detectare de mișcare umană, se va auto aprinde.

· "Luna" Modul , se va lucra numai la întuneric.Atunci când produsul de detectare de mișcare umană, se va auto aprinde.

Caietul de sarcini:

* Tensiune de alimentare: DC 5V

* Distanta de detectare : 0 - 5 m

* Impermeabil: Da (IP65)

* Tip LED: SMD 2835

* Lungime: 1m / 2m / 3m

* Culoare Lumină: Alb Cald/ Alb Rece

* Temperatura de culoare: Alb Rece (6000K-6500K); Alb Cald( 2700K-3500K)

* Generarea De Energie : Mișcare

* Beam Unghi: 180 de grade

* Utilizare: cu 3M adeziv puternic de hârtie pe partea din spate, acesta poate fi ușor lipite

* Estompat: Trei Luminozitate Reglabilă

* Alimentare: 4*baterii AAA (Bateriile nu sunt incluse)

Caracteristici:

* Stratul exterior de banda de lumină este transparent, clar și neted.Este preferabil ecologice de înaltă transparență latex, plastic izolant, factor de transmisie luminoasă ridicată, flexibilitate puternic și mai sigur.Proprietățile materialului din cauciuc moale face lampa centura de flexibil și poate fi îndoit, de pliat și rana, care cu ușurință prezintă curge liniar lumina art.

* 3M față-verso bandă pe partea din spate a lămpii centura poate fi direct și rapid lipite.

* Redare superioară a culorilor chip de LED-uri, selectați de înaltă calitate 2835SMD chip de LED-uri, redare superioară a culorilor, luminozitate scăzută degradare, durabil.

* Anti-mort margele de proiectare, o lampă cu LED șirag de mărgele nu este luminos, alte margele lampa sunt iluminate în mod normal, neafectat.

* Complet sigilat și impermeabil tehnologie, acesta poate fi utilizat într-o varietate de medii, mai sigur și mai durabil.

* Siguranța bază de cupru sârmă, conductivitate electrică bună, disiparea căldurii rapid, stabil și sigur.

* Intim croitorie linii pentru a satisface lungime doriți, puteți aranja ideile dvs. după cum doriți.

Aplicații:

* Decor acasă: benzi de Lumină pot fi ascunse în oglinzi, tavane, pereti, podele, perdele, rafturi, rafturi sau dulapuri în întuneric jgheab, schiță spațiu, îmbogăți stratificare a spațiului, da spatiu pentru frumusețea temperatura în întuneric, Face sa te simti cald și confortabil.

* Utilizarea comercială: Acesta poate fi utilizat în contoare bar, magazin, cabinete, KTV scene, setarea de pe textura de bunuri și creând o atmosferă.Contrastul dintre lumină și întuneric de spațiu și mediu holistic de lumina mediului este îmbunătățită, și spațiale textura este mai stratificat.

Pachet:

1 x LED Strip Lumini

1 x LED-uri Senzor de Mișcare Cutie de Control (Baterie NU sunt Incluse)

Feedback-ul:

1. Succesul nostru depinde de satisaction, prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!!

3. Dacă vă satisface, vă rugăm să ne lăsați feedback pozitiv de cinci stele; dacă nu te satisface, vă rugăm să ne contactați înainte de a ne da orice neutru, feedback-ul negativ sau dispută deschisă, noi va oferim cele mai bune noastre de serviciu până când vă satisface.

Etichete: pat led, orb cablu, led senzor, lumini senzor de mișcare, detector de conducte, led tira, lampă cu senzor de mișcare, benzi cu led-uri cu dc, instrument de bucatarie, led-uri de mare pat.

Fisa tehnica

Tensiune 5V
Numărul De Model LED SMD 2835 Banda de Lumina
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand DuuToo
Generarea De Energie mișcare
Certificare GS
Material PVC
Perioada De Garanție 2 Ani Garanție
Producerea loc China
Cantitatea de led-uri 60/120/180leds
estompat 3 luminozitate reglabilă
Utilizare 3M-Bandă
Este Estompat Da
Sursa De Alimentare 4*AAA Baterie Uscat
Durata de viata 50000 Ore+
Lungime 1m/2m/3m
Emițătoare de culoare Alb Cald/Alb Rece

Recenzii

Scrie o recenzie

Led Lumina de Noapte Senzor de Mișcare Benzi cu Led-uri de Lumină 2835SMD Detector de Control Flexibile Banda 5V Tira Condus de Bucătărie Pat de Lumină Dulap Lampa

Led Lumina de Noapte Senzor de Mișcare Benzi cu Led-uri de Lumină 2835SMD Detector de Control Flexibile Banda 5V Tira Condus de Bucătărie Pat de Lumină Dulap Lampa

Produse similare: