100/120LED Solar de Perete de Lumină senzor de Mișcare PIR, Senzor de Lumina Solara 3 Modul Rotativ iluminat rezistent la apa Deformare Lampă în aer liber

Produs nou

1 Produse

In stoc

26.77lei

-41%

45.40lei

Distribuiti

Informatii

120LED Solare Lumina de Perete Impermeabil Pliere Deformare Lămpi cu senzor de Mișcare PIR, Senzor de Lumină în aer liber 3 Modul Rotativ Instrumente de Iluminat pentru Curte Strada

Caracteristică:

1. La Otdair 2-capul solar lumină de siguranță adoptă un multi-comun rotative de proiectare.Panoul solar și a atenției pot fi reglate independent la 360°, care poate fi rotit la orice unghi în funcție de nevoile dumneavoastră, oferind o gamă mai largă și mai flexibilă gama de lumină.

2. Otdair solare mișcare senzor de lumină a construit-umane în funcție senzor de mișcare și senzor de lumină scăzută.Acesta poate detecta distanțe de până la 33 de metri, cu o gamă largă de 120 de grade.Atunci când este simțit, se aprinde intermitent timp de 30 de secunde și apoi se oprește automat.

3. Impermeabil de rating de lumina solara-dovada lampa: IP65, pot fi fixate pe perete cu șuruburi, potrivit pentru orice condiții meteorologice, adecvate pentru terase, peluze, terase sau vizualizarea punți.

4. Otdair solar lumină de siguranță are un built-in baterie cu litiu (2200mAh) pentru a asigura o încărcare completă în lumină scăzută.Aceasta poate dura până la 30 de ore pe timp de noapte și 6 ore sub efectul de orbire.Reglabil senzor de mișcare, lumina se va transforma în mod automat pe timp de noapte/opri la răsărit și poate lucra pentru mai mult de 5000 de ore.

5. Foarte potrivit pentru iluminat de siguranță și de gradini, garaje, coridoare și în alte domenii.În timpul funcționării automate în timpul zilei, lumina directă a soarelui: oprire automată în timpul zilei și deschiderea automată pe timp de noapte.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Fascicul de unghiul: 270°

Senzor unghi: 120°

Tensiunea bateriei: 3.7 V

Rezistent la apă evaluare: IP65

Panou Solar putere: 2.5 W

Panou Solar de tensiune: 5.5 V

Numărul de Led-uri: 120LED 2835SMD

Capacitate baterie: 1500mAh

Distanta de detectare: 3-5 m/9.84-16.4 ft

3 Moduri De Iluminare:

1. Lumină de control (lumina pe timpul zilei pentru a încărca, automate lumina slaba mereu pe la întuneric)

2. Lumina de control + corpul uman inducție (lumina pe timpul zilei, pentru a percepe, pe timp de noapte lumina slaba mereu luminos + oamenii vin pentru a evidenția)

3. Corpul uman inducție (lumini pe timpul zilei, pentru a percepe, pe timp de noapte, atunci când oamenii vin,lumina este pe, atunci când oamenii pleacă,lumina este oprit)

Modul De Senzor:

Atunci când lumina naturală este suficientă, acest modul poate stinge lumina în orice moment în timpul zilei.Noaptea, lumina va rămâne oprit până când senzorul detectează în apropiere de circulație.Apoi, senzorul se aprinde lumina.Lumina rămâne aprinsă în timpul proximal mișcare, și apoi merge mai departe pentru 15 sau 30 de secunde după ce mișcarea se oprește sau părăsește zona.

Sfaturi:

1. Acest produs utilizează energie solară.Vă rugăm să selectați o locație care primește lumina soarelui suficient pentru a optimiza sale de încărcare solară.

2. Cea mai mare încărcare a primit de la lumina soarelui, mai mult timp de iluminat.Recomandat înălțime de instalare este de 2 până la 2,5 metri.

3. A se păstra departe de surse de căldură sau gunoiul menajer, și aruncați-le într-un local baterie centru de prelucrare.

4. Lampa de obicei, are nevoie de 8 ore de lumina soarelui pentru a încărca complet înainte de a putea fi folosit.

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Solar De Perete De Lumină

Etichete: sarcina lumini, poza lămpi de perete, lampa led, foarfeca, simplu de mișcare senzor de lumină led-uri, lumini senzor de mișcare, sola lumini de gradina, lumina solara in aer liber plante, led cu șurub, de căldură senzor de lumina.

Fisa tehnica

Certificare NICI unul
Garanție Lampă solară
Nume De Brand VKTECH
Dimensiune 5M
Corpul Material ABS
Tensiune 3.7V
Numărul De Model Solar de perete de lumină
Celule Solare De Tip NI-MH
Origine NC(de Origine)
Nivelul De Protecție IP65
Stil Modern
Tipul De Bază NICI unul
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Utilizare De urgență
Caracteristici lumina solara
Este Estompat No

Recenzii

Scrie o recenzie

100/120LED Solar de Perete de Lumină senzor de Mișcare PIR, Senzor de Lumina Solara 3 Modul Rotativ iluminat rezistent la apa Deformare Lampă în aer liber

100/120LED Solar de Perete de Lumină senzor de Mișcare PIR, Senzor de Lumina Solara 3 Modul Rotativ iluminat rezistent la apa Deformare Lampă în aer liber

Produse similare: