În aer liber, Călărie protecție Solară-O singură Bucată de Imprimare 3d Multifunctional Sport Bentita Rece Bentita Unisex

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.34lei

-49%

40.64lei

Distribuiti

Informatii

One Piece Anime Fata Eșarfă Eșarfă de Protecție solară Eșarfă de Imprimare 3D în aer liber, Călărie Eșarfe Eșarfă de Protecție Batista

Suntem de sprijin en-gros, dacă ai nevoie de o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați ia en-gros de cotare.

Caietul de sarcini:

1. Potrivit pentru bărbați și femei

2. Material: 100% Microfibră de Poliester, greutate redusa, moale, confortabil , Respirabil si se usuca repede

3. Perfect pentru uzura de zi cu zi și ușor de a lua off sau uzură.

4. Eficient cărbune activ tampoane izola ideal pentru a proteja gura si fata.

5. Multi-funcție: Acesta poate fi folosit ca bandana, gât mai cald, balaclava, beanie, bratara, hairband gât, jambiere, antitranspirație, tub eșarfă ,cravată, bentita, fata eșarfă și așa mai departe.

6. Acesta poate fi folosit pentru drumetii, camping, care rulează, festivalul, ciclism, pescuit, ciclism, motociclism, participarea la concert, pescuit, vânătoare, yoga, plimbări lungi și alte tipuri de sport.

7. Potrivit pentru mai multe ocazii: Acesta va face sa te simti mai cool, atunci când face unele activități în aer liber, precum drumeții, ciclism, drumeții, respirabil și confortabil.

Dragă prietene,poți plăti bani prin : card de credit/transfer webmoney/carduri de debit/western union/QIWI Wallet,etc.

Timp de preparare: avem nevoie de 2-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la locale

post office, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Vă vom informa imediat

odată ce dvs. de colete au fost trimise.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima shippingIf nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Shinside, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Taxă de retur este platit de cumparator

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, și fiecare 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe site-Uri ,VK, sau Facebook, va vom oferi un Cadou sau Counpous pentru următoarea comandă.

3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Te rog un mesaj la noi, înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau de deschidere, orice litigiu pentru comanda .Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: dc apă cu motor de 1 inch, perne 40x60 florale, curent gop delegați, huse htc m9 jasmine, partea de jos a corpului bine, huse iphone 12 vip-uri, decolte pantofi cu sclipici, caz acoperire pentru iphone sex, haine pentru femei mai mari.

Fisa tehnica

Nume De Brand loveableyou
Caracteristică 2 Protecția Eșarfă De Protecție Solară
Material Poliester
Caracteristică 1 De Protecție A Feței Eșarfă
pentru oameni Bărbați / Femei Adulte
Numărul De Model O SINGURĂ BUCATĂ
Tip De Sursă anime
Origine NC(de Origine)
Element De Stil Casual Reutilizabile Siguranță Moda
Pentru sezonul Primavara / Vara/ Toamna / Iarna
Tip De Element Cosplay Fata Eșarfă
Numele Departamentului Adult
Model Tip 3d Imprimate Ciclism Fata Eșarfă
Caractere O SINGURĂ BUCATĂ
Gen Unisex
Ciclul de viață Reutilizabile De Protecție Lavabil
Componente Eșarfă

Recenzii

Scrie o recenzie

În aer liber, Călărie protecție Solară-O singură Bucată de Imprimare 3d Multifunctional Sport Bentita Rece Bentita Unisex

În aer liber, Călărie protecție Solară-O singură Bucată de Imprimare 3d Multifunctional Sport Bentita Rece Bentita Unisex

Produse similare: