62mm Până Aproape de Filtru Și filtru de Caz (+1+2 +4 +10) pentru Panasonic Lumix DMC-FZ1000 FZ1000 aparat de Fotografiat Digital

Produs nou

1 Produse

In stoc

62.61lei

-9%

69.56lei

Distribuiti

Informatii

Multi Filmate 4 piese Close-up Filter Set format din +1, +2, +4 & +10. Acest lucru este perfect, alternativă economică la un obiectiv macro.Close-up filtre oferă o lume de noi posibilități creative.Ei lucrează bine cu ambele tradițională și camere digitale.Setul vine cu un caz de transport la îndemână.

Caracteristicile Produsului

Aceste filtre reduce la minim distanța de focalizare de orice obiectiv, oferind macro-ca rezultate.Cu ușurință se montează pe partea frontală a obiectivului pentru a permite detaliate până aproape de fotografii macro de obiecte mici, cum ar fi insecte, monede, flori, etc.

Close-Up Kit Filtru (+1, +2, +4, +10) este un set de 4 close-up lentile pentru utilizarea in realizarea de macro-ca rezultate cu aproape orice obiectiv le asocia cu.

Close-up lentile sunt, în esență, dioptrii, care tine loc de peste obiectivul dvs., în scopul de a reduce la minimum distanța de focalizare cu suma specificată pe filtru.Puteți combina filtre împreună pentru a crește puterea lor și pentru a regla fin close-up setări.

Aceste filtre sunt construite din clasa premium sticlă optică și caracteristica dual fire pentru usurinta atunci când se combină cu alte filtre.Un balistice nailon filtru portofelul este inclus cu kit pentru protecția și păstrarea filtre împreună.

REȚINEȚI CĂ: Această închide setul este compatibil cu toate 62mm filter dimensiune lentile.Vă rugăm să verificați dacă obiectivul camerei foto dimensiune filet inainte de a comanda

Pachetul Include

1x până aproape de +1

1x aproape +2

1x aproape +4

1x close-up +10

1x filtru caz

TOATE INCLUSE

Accesoriu Numai , aparat Foto , Lentilă în imaginile de mai sus NU sunt incluse

Garanție:

1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție.Trebuie să ne spui ce este defect.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

3. noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale

4. Dacă aveți orice probleme cu comanda sau livrare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.ne-ar fi foarte apreciat!

Feadback:

Va apreciez foarte mult pentru dvs. de 5 stele feedback-ul o dată pentru a finaliza, vom da un feedback excelent absolut.

Etichete: înot aripa, cazul filtru, dmc fz1000, cazul vivo y85, panasonic lx100, fz2000 panasonic, g80 panasonic, flash panasonic fz1000, fz300, copilul wifi camera.

Fisa tehnica

Tip Până aproape de set
Pachet Da
Dimensiune Filtru Diametru 62mm
Caracteristici Ideal pentru fotografierea obiectelor mici
Până aproape de lentile cu Filtru Permite fotografia macro folosind un obiectiv standard
Numărul De Model ZCL-009
Caracteristici 1 Produs de înaltă calitate realizate din import optică de sticlă și rășină,nivelul de sus o
Nume De Brand neopine
Tip Accesorii Include +1, +2, +4 și +10 filtre si filtru de caz

Recenzii

Scrie o recenzie

62mm Până Aproape de Filtru Și filtru de Caz (+1+2 +4 +10) pentru Panasonic Lumix DMC-FZ1000 FZ1000 aparat de Fotografiat Digital

62mm Până Aproape de Filtru Și filtru de Caz (+1+2 +4 +10) pentru Panasonic Lumix DMC-FZ1000 FZ1000 aparat de Fotografiat Digital

Produse similare: