Halloween 12 FT Gigant Rundă de Păianjen și Fals Păianjen Păros Recuzită Înfricoșător Curte Ușa & Decor în aer liber cu Întindere Pânză de păianjen

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.54lei

-25%

46.66lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

[Decoratiuni de Halloween în aer liber]: Această decoratiuni de halloween set vine cu 12 FT Gigant Rundă de Păianjen, un sac de super strechable pânză de păianjen și 20 de inch de mare fals păianjen!Atrage și sperie vecinii!

Păianjeni gigant web se face mai gros si mai ferm, siruri de caractere, care sunt atât de păros care face panza de paianjen arata absolut real!Toate picioarele de păianjeni poate fi îndoit în orice vrei.Realist fals păianjen,cu părul negru, ochii rosii, care arata real.

[Perfect Înfricoșător Halloween Decoratiuni]: Acest halloween decor este mare pentru decoratiuni de craciun si decor de halloween, un perfect în aer liber de Halloween decorare curte, decorațiunile pentru petrecerea de halloween, halloween decoratiuni usi.Atât de înfricoșător și amuzant!

[Durabilitate]: Această pânză mare de păianjen este fabricat din Pluș fire, parte înnodare, nu este ușor să rămânem împreună.se face o mai moale sentiment de presă de durabil și reutilizabile.

Efect decorativ: o combinație de păianjen gigant chingi și spider bumbac poate adăuga un straniu atmosfera de Halloween pentru casa ta, curte, sau de partid și vă pot pune oribil paianjeni pe ea pentru a crea scena infricosator si atmosfera.

Decor Perfect:

Decoratiuni de Halloween fals pânză de păianjen, agățat pe tavan, ferestre, usi, intrari, copaci, sau orice în aer liber locuri care creează atmosfera înfricoșătoare, ușor de aplicare și fățarnic, festival minunat decoratiuni.

Potrivit ocazii:

Este potrivit pentru decorarea casa ta atunci când se apropie de Halloween, de asemenea, pot fi aplicate pentru petreceri tematice, înfricoșător cluburi sau doar pentru a păcăli prietenii și familiile.

Culoare: alb, negru

Material: pluș, sârmă

Dimensiune: spider web: 3,6 m de pluș spider: 50cm

Conținutul Pachetului:

1 X alb spider web (3.6 m)

1 X plus spider (50cm)

1 X Întinde Pânză de păianjen (20g)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: Panza de paianjen, halloween în aer liber, gigant halloween spider, luffy costum, păianjen păros, fals spider, halloween pluș spider, rame de ochelari pentru femei tendințe, decor spider, plus spider.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Halloween 12 FT Gigant Rundă de Păianjen și Fals Păianjen Păros Recuzită Înfricoșător Curte Ușa & Decor în aer liber cu Întindere Pânză de păianjen

Halloween 12 FT Gigant Rundă de Păianjen și Fals Păianjen Păros Recuzită Înfricoșător Curte Ușa & Decor în aer liber cu Întindere Pânză de păianjen

Produse similare: