EMS V-Fata Masaj de Lifting facial Machine Musculare Faciale Stimulator V-Față Slăbire Practicanta Facetightening mai Subtire Piele de Ridicare

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.87lei

-45%

103.41lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Denumire produs: Fata Masaj Produs de culoare: negru, alb Produs material: ABS, silicon capacitate Baterie: 600 mAh Produs putere: 1W Produs tensiune de alimentare: 5V-dimensiune Produs:14 * 17.4 * 6cm

Smart face-lifting instrument:

Produsul utilizează vibrații ultrasonice pentru a încuraja feței și bărbie mușchii să se miște în mod autonom, care permite muschii faciali pentru a consuma grasimi in timpul exercitiilor pentru a obține slabă mușchi și de a reduce bărbia dublă efecte, în timp ce înăsprirea pielii și îmbunătățirea contururilor faciale .

Instrucțiuni:

1: apăsați Lung butonul de alimentare pentru a porni on / off 2: aparatul are un total de 3 trepte (1 este slab, 2 este puternic, 3 este puternic) 3: lumina roșie clipește în timpul încărcării, și este întotdeauna pe.

Să Acorde O Atenție:

1. Se recomandă purtarea timp de comune maxilarului este slab sau ușor să fie redus la jumătate; 2. Purta de obicei de 1-2 ori pe zi, 10-20 minute de fiecare dată; 3. Nu purta pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât să nu provoca disconfort; 4. Diferențele personale, purtarea de timp poate fi redusă în mod corespunzător în funcție de situația reală; 5. Dacă provoacă erupții cutanate și alte alergii în timpul utilizării, vă rugăm să folosiți o cârpă de bumbac; 6. Nu este recomandat pentru dormit.

Caracteristici:

1.Ergonomie, frumos simplificat arc se potriveste bine pentru pielea fetei. 2. Simula real mișcările musculare, vibrații sonice, pătrunde adânc în stratul de grăsime, conduce muschii faciali să se mute pe cont propriu, pentru a îmbunătăți legislația linii, pentru a îmbunătăți pielea de relaxare, reduce excesul de grasime, face muschii mai fermi, și forma fețe atractive 3. Utilizarea 10-20 de minute pe zi, dimineața și seara, și de a folosi o dată de fiecare dată să-și exercite muschii faciali și de a face linii faciale mai ferm. 4. Piele-friendly silicon conductiv foaie, rezistență scăzută (controlat de mai jos 100Ω), se potriveste bine la pielea fetei, astfel de conducere mișcare a mușchilor feței și inteligent modelarea feței. 5.Sonic vibrații masaj, 600 de impulsuri pe minut penetreaza pielea de sebum, imbunatateste textura pielii și face pielea elastica.

Modelarea procesului:

1. Prima dată, utilizatorii folosesc mai puțin de 10 minute pe zi 2. Modelarea este un proces pe termen lung.De mare intensitate de utilizare nu înseamnă rezultate mai bune.Acesta trebuie să fie adaptat treptat pentru a finaliza.Atunci când contururile devin din ce în ce mai proeminent, să acorde o atenție la utilizarea acestuia cel puțin de două ori pe săptămână, și puteți opri utilizarea produsului după ce s-a stabilizat complet.

Lista de ambalare:

1 * face masaj 1 * încărcare cablu de date

Fotografie de produs:

Fotografie de produs:

Compara imagini înainte și după utilizare:

Produsul funcția detalii imagine:

Etichete: lifting facial, guașă masaj, mens microcurenți, fata slim, zeci de mașini de mare, cu role de jad, fata curata, dhl, instrument de frumusete cu ultrasunete, mare role de masaj.

Fisa tehnica

Nume De Brand MOKARLE
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Tip EMS fețele limming instrument
Dimensiune 14 * 17.4 * 6cm
Numărul De Model FCF2786 Fata Masaj
Procesul de fabricație Masina De Facut
Sursa De Alimentare electric

Recenzii

Scrie o recenzie

EMS V-Fata Masaj de Lifting facial Machine Musculare Faciale Stimulator V-Față Slăbire Practicanta Facetightening mai Subtire Piele de Ridicare

EMS V-Fata Masaj de Lifting facial Machine Musculare Faciale Stimulator V-Față Slăbire Practicanta Facetightening mai Subtire Piele de Ridicare

Produse similare: