8" cu muchii tăietoare de Carbură de Ferăstrău 60 Dinte cu 1 Inch Arbor Tăiere Aluminiu și Metale Neferoase

Produs nou

1 Produse

In stoc

55.00lei

-20%

68.75lei

Distribuiti

Informatii

8" Cu Muchii Tăietoare De Carbură De Ferăstrău

Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate.Tip de element: taiere Material lamă: cu muchii tăietoare de Carbură de Culoare: ca imagine arată Diametru: 200mm (8inch) Dinți cantitate: 60teeth Grosime: 2.7 mm Centru de gaură: 30 mm (1-3/16inch) mașini Adecvate: aluminiu ferăstrău circular mașini de Funcție: Pentru tăiere aluminiu și alte metale neferoase.

Produsul arata:

Despre Noi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suntem un profesionist instrumente de furnizor, situat în orașul Shanghai, care a fost celebru în lume.5 ateliere de lucru, în principal de a face burghie, lame de ferăstrău & gaură de cuțite și alte instrumente de tăiere etc scule electrice accesoriu.de asemenea, este un comerciant profesionist de o gama larga de produse care include scule electrice,scule electrice Accesorii, scule de mana, sănătate și Siguranță și hardware.Echipa noastra de vanzari are peste 20 de ani de schimb de experiență care ne-a permis de a asigura relații pe termen lung cu mai mult de 1000 de fabrici în China continentală.Ca urmare, suntem capabili de a sursei de produse care satisface cerințele de preț și calitate ale clientilor nostri .Așteaptă cu nerăbdare să cooperarea noastră.

Transport ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- De obicei, comenzile vor trimite în termen de 2-4 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească.Doar elemente de transport după ce plata este confirmat.www.primaria-urzicuta.ro nevoie de 24 de ore pentru a confirma plata.Tot de urmărire într-un singur site-ul, https://www.17track.net/zh-cn cea mai mare parte.Acesta vă va duce 15-45 să-ți țara prin China Post Aer Înregistrat Mail. 7-15 zile de epacket.3-7 zile de către EMS. 5-7 zile prin DHL.Cea mai mare parte, informațiile de urmărire din China Post Aer Înregistrat Mail va actualiza în termen de 5-7 zile lucratoare.Vă rugăm să Verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.Vom trimite la adresa pe care o scrie.

Prieteni ruși nevoie pentru a scrie numele dvs. complet,sau va pot primi coletul.

Servicii

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oferim 7-24 de ore de servicii on-line.Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 6 ore Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere.Timpul nostru de lucru.de luni până sâmbătă.Dacă aveți orice nevoie.vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Disputa

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dacă nu sunteți mulțumit cu oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine și satisface cerințele dumneavoastră.Dacă ați primit orice bunuri defecte sau oricare dintre produsele noastre nu poate fi folosit în mod corect, veți plăti sau de a returna banii.Dacă nu primiți bunuri.vă rugăm să ne contactați.Cea mai mare parte, coletul va ajunge la timp.dar poate fi, uneori, va întârzia.vă rugăm să fie pacient și de așteptat.vă mulțumesc pentru a înțelege.Plata se numai pentru comanda.diferite țări au diferite politicii fiscale.deci, poate te va percepe taxă.pls consultarea personalului de obiceiurile locale înainte de cumpărare.

Metoda De Plata

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vom accepta metode de plată pe www.primaria-urzicuta.ro prin alipay ca mai jos:

Feedback-ul

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sperăm că fiecare client va bucura de cumpărături din magazinul meu.Vom merge prin feedback-ul nostru de fișier într-o perioadă obișnuită, și va lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri clienți.

Feedback-ul dvs. pozitiv și cinci stele vânzător evaluări va fi mult mai apreciat!Dacă aveți orice întrebare pentru produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj sau sa ne contactati prin managerul comercial.Vom răspunde cu 24 de ore de Lucru și de a răspunde la întrebare pentru a vă ajuta să slove problema.

FAQ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. Q: Cum este cel produs de calitate ?

. O: Vom oferi instrumente de înaltă calitate.

Etichete: 18 200mm nikon, disc ferăstrău lemn, lama pentru jigsaw, tăiere cu plasmă, alumetal panou compozit, 200mm lama, 50m senzor, alpolic aluminiu compozit panel, lama jigsaw, fișier de unghii.

Fisa tehnica

Dimensiune 200mm/8inch
Numărul de Pc-uri 1 buc
Materialul Lama Carbură de
Numărul De Model BLY28099284
Lama Tip Pânze De Ferăstrău Circular
Utilizare Echipa De Renovare
Gaura Interioara 30mm
Dinti 60pcs
Finisare Alb
Nume De Brand BLYWO

Recenzii

Scrie o recenzie

8

8" cu muchii tăietoare de Carbură de Ferăstrău 60 Dinte cu 1 Inch Arbor Tăiere Aluminiu și Metale Neferoase

Produse similare: