Elastic Albastru De Piatră De Nisip Curea De Ceas Pentru Fitbit Versa/Versa 2/Versa Lite Ceas Inteligent Albastru Șirag De Mărgele Handmade Femei Watchband Bratara

Produs nou

1 Produse

In stoc

38.20lei

-35%

58.78lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul meu

CASA de MODA SOȚIA Bijuterii este o colecție de populare bijuterii de R & D, producție și vânzări de companii integrate, produsele sunt exportate în lume.puteți găsi produsele de care ai nevoie din magazinul meu .Dacă nu sunt ceea ce ai nevoie, poți să ne spui, iar noi va putem ajuta pentru a găsi sursa.

Dacă doriți să en-gros, vă rugăm să lăsați un mesaj sau sa ne contactati.veți obține o reducere de bun.

Magazin de fani obține mai multe reduceri la unele produse din acest magazin

Notă:

1.Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 12 ore-24 ore

2. Datorită lumină și ecran diferență, culori de post pot fi ușor diferite de cele din imagini.

3.Vă rugăm să permiteți-0,5-1,5 cm erorilor datorate mannual de măsurare.Asigurați-vă că nu-l deranjează înainte de a comanda.

4.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări după primirea mărfurilor.Vă rugăm să nu ezitați să ne dea o revizuire rău.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare.

Vă mulțumesc pentru undnterstanding!

Caracteristici cheie: - Exclusiv din Oțel Inoxidabil incuietoare oțel și cap , ușor de instalat și de a elimina. - Design Minimal, ușor și flexibil. - Eco-friendly, low-cheie , elegant și practic.Cel mai bun cadou pentru tine , familia ta sau prietenii ! - Dispune de o combinație de funcționalitate și stil, dar la un pret mult mai mic pret - Perfecta pentru orice ocazii, ca fac sport, în aer liber, de lucru sau de studiu Pachetul Inclus: 1 x Trupa Încheietura mâinii (Ceasul NU este inclus )

1. În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.primaria-urzicuta.ro în viitor. 2. Costul Total de plată include finală de licitație prețul de plus S&H(Transport maritim și de Manipulare).Vă rugăm să rețineți: S&H nu include taxele, impozitele și taxele locale sau orice altă import taxe. 3. Vă rugăm să lista de cereri speciale (Culoare, Pachete, în Valoare de Declarație, etc.) atunci când face plata.Comenzile vor fi procesate în termen de 24 de ore de-a confirmat plata.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport la nivel mondial.Am doar nava a confirmat adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

3. Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.Vom lăsa mesaje detaliate de livrare și pachetul de la tine. 4. Dacă comanda este mai mică de 5$, va vom trimite la utilizarea de Bază și Economia de logistică.Daca comanda este mai mult de 5$, va vom trimite să utilizați Standard de logistică.Daca comanda este mai mult de 150 dolari SUA, va vom trimite la utilizarea în regim de Urgență logistică.Notă: Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

1. Ne vom strădui să înlocuiască toate elemente rupte. 2. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că toate declarațiile trebuie să fie în ambalajul original. 3. Orice rambursare suma va acoperi doar suma de achiziție ofertă și nu va include orice poștale / de ambalare. 4. Pentru binele tău, vă rugăm să ia câteva fotografii înainte de a reveni la noi. 5. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să returnați produsul în Stare Nefolosită si va vom returna o dată, după ce am primit postul. 6. Ar trebui să aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro mesaj 7. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de returnare. 1.Nu putem garanta specifice de transport.Timpul estimat de sosire afișate de www.primaria-urzicuta.ro este numai pentru referință.Putem garanta că comanda dvs. va fi trimis cât mai curând posibil după primirea comenzii. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3.Veți primi o rambursare completă în cazul în care comanda nu ajunge în timpul de livrare promis de www.primaria-urzicuta.ro

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , vă vom oferi o REDUCERE pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Etichete: instrument de margele handmade, trupa fitbit-versa, focal margele handmade, ceas de nisip, clepsidra, relij gps, designer fitbit-versa curea, piatra ceas, compatibil ceas inteligent xiaomi, liliac fitbit-versa curea.

Fisa tehnica

curea de ceas pentru Fitbit-Versa 2 din oțel inoxidabil conector ceas trupa
Trupa Lungime Alte
starea Nou fara eticheta
trupa ceas pentru bărbați Curea De Ceas Inteligent
Incuietoare Tip metal tasell catarama
Numărul De Model FV20012
watchbands pentru femei trupa încheietura mâinii brățara Fitbit-Versa Lite
Trupa Tip De Material agat
trupa ceas pentru Fitbit-Versa Ceas Inteligent Accesorii
Tip De Element Watchbands
ceas de moda band fitbit watchbands

Recenzii

Scrie o recenzie

Elastic Albastru De Piatră De Nisip Curea De Ceas Pentru Fitbit Versa/Versa 2/Versa Lite Ceas Inteligent Albastru Șirag De Mărgele Handmade Femei Watchband Bratara

Elastic Albastru De Piatră De Nisip Curea De Ceas Pentru Fitbit Versa/Versa 2/Versa Lite Ceas Inteligent Albastru Șirag De Mărgele Handmade Femei Watchband Bratara

Produse similare: