PX6 4G Radio Auto 2 din Android 10 Multimedia DVD autoradio audio GPS pentru Mercedes Benz CLK W209 W203 W463 Viano W639, Vito

Produs nou

1 Produse

In stoc

774.45lei

-34%

1 191.45lei

Distribuiti

Informatii

1.CADOU=instrumente+MIC+copia fișiere hartă GPS de interior (se poate folosi gps-ul direct, nu includ hartă card)

2.Avem rusă Spania Polonia depozit, dacă ați cumpărat produsul din aceste depozitul nici taxe vamale, nici un IMPOZIT, taxă, și nu orice altă taxă , și va primit coletul 3to7 zile, dacă nici o condiție specială.Și de dincolo de ocean produs preț mai mic decât chineză prețul produsului , astfel încât alege aceste depozitul de produs este mai bună alegere pentru tine.

Radio auto "L104B" forBenz/W209/W203/W168/M/ML/W163/W639/Viano/Vito/Vaneo.

PX6 PX6 este cel mai bun chip de pe piață în prezent, funcționează mai rapid decât toate celelalte tipuri.ANTUTU scorul este 160770, care este mai bună decât 9853 4G+64G, PX5, și toate celelalte 4+64G tip de pe piață.În comparație cu alt tip fo radio, PX6 radio puteți descărca mai multe tipuri de APP android de la android market și APP poate lucra mai bine.

După instalare albastru marca auto poate instala nostru de radio.Roșu marca masinii radio de dimensiuni diferite cu produsul nostru și nu poate fi instalat.Dacă sunteți încă neclar, vă rugăm să lăsați un mesaj la serviciul nostru pentru clienți și ei vă va ajuta.

Construi în wireless CarPlay Acest radio includ Construi în wireless CarPlay și android AUTO funcția(opțional).Atunci când vă conectați telefonul mobil la radio prin intermediul ZIINK aplicație, atunci puteți controla telefonul mobil cu nostru de radio ecran.Puteți face apel, pentru a asculta muzică telefon mobil,și de a verifica telefonul mobil fișier de pe ecranul radio.

Extern Carplay Dacă nu-ți place construi în Carplay , puteți alege de mai jos alb externe Carplay.

Plin AV funcției de ieșire Acest radio a plin AV funcției de ieșire (opțional), această funcție va aduce multe distractiv pentru copii și familie, care sunt pe bancheta din spate pe un drum lung.Ei pot viziona programe TV, filme, desene animate, video de pe Youtube,MV, video și pe alții.În piață , cele mai multe magazin de radio nu au AV funcției de ieșire.

Cip Radio si Amplificator cip Radio utiliza cele mai bune de radio cip-NXP6686 și cel mai bun amplificator de chip-TDA7851L.NXP6686 cip mai bine than7708,6851 sau orice alt cip radio, este cel mai bun de radio în chip de piață în prezent.Radio bun chip de a face radio semnal mai puternic.TDA7851L este cel mai bun amplfier IC în piață în prezent.Mai mult decât 7388 și toate celelalte.A face masina de calitate a sunetului mai bună decât alt tip de radio.Dacă aveți nevoie de mai bună calitate a sunetului , vă sugerăm să alegeți funcția DSP de asemenea , DSP este amplificator digital sistem, acesta oferă cel mai bun sunet cantitate.

Conduce roata funcția de control Toate radiourile din magazinul nostru sunt de sprijin conduce roata funcția de control.Steer roata butoane de masina ta poate controla nostru de radio, după instalarea de radio. (cu toate acestea conduce roata pagină este goală în mod normal.Dacă speranța de a vedea aoo butoanele din orienteze roata pagină , puteți conecta doar CHEIA linie pentru a conduce masina roata linie , atunci veți vedea toate orienteze roata butoane în pagina) Dacă conduce roata butoane doesnt locul de muncă , vă rugăm să nu vă faceți griji , și nu contestă, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, ne va ajuta să facem munca 100%.

DSP DSP este amplificator digital sistem, se folosesc de semnal digital, se face de sunet auto cantitate mai bine decât înainte.PX5 și PX6 DSP este cel mai bun DSP în piață, în fapt, te rog nu-mi pasă de EQ cantitate, vă rugăm să ne simtă px5/px6 radio calitatea sunetului, este foarte bun.PX5/PX6 DSP include mai multe pagini, puteți seta mai multe parametru cum doriți ,vă rugăm să consultați paginile de mai jos.

DVR Dvr-ul nostru este valabil Full HD 1080P DVR.Ea are o bună viziune de noapte funcția și ADAS funcție.Mai jos este adevarata fotografie a DVR-ul nostru.

Camera AHD Magazinul nostru toate 4G+64G radio suport AHD 1280*720P camera, acest aparat foto este o funcție opțională, dacă aveți nevoie de ea, puteți să faceți clic de mai jos foto si cumpara cu radio împreună.

Normal camera din spate Dacă radioul este 2G+32G tip ,puteți alege de mai jos normale camera din spate.

Funcția de Split screen Acest radio au funcția de split screen, pe care o puteți Viziona video în timp ce navigați.Și, de asemenea, poate rula două funcții în același timp.

APP Nostru de radio, puteți descărca toate tipurile de APP android, de exemplu, FACEBOOK, Youtube, Google hartă, Google, OUTLOOK...ect.Multe APP android poate fi instalat la acest radio si poate lucra bine,(Remindign: dacă aveți nevoie de APP mare, cum ar fi transmisie Live APP, acesta va avea nevoie foarte mare de RAM și ROM.Vă sugerăm să vă cumpărați mai mare de CPU si RAM ROM tip de radio.Dacă APLICAȚIA dvs. nevoie foarte mare de RAM, radioul nu poate lucra foarte bine.)

Etichete: ac mercedes clk, w209, bluetooth radio auto, w639, g63, navi w203, din cadru, vito, radio auto px6, android auto.

Fisa tehnica

Articol Greutate 2.39kg
IC amplificator TDA 7851
Certificare ROHS
Element Dimensiune 7 inch
Wifi Construit în WIFI
Internet suport WIFI 4G/3G modem
Max De Memorie Extern hard disk 512GB
Altele suport conduce roata funcție
Rezoluție 1024*600
Afară De Putere 45w
ROM 64G
Mass-Media Digitale Format JPEG
Numele Modelului ACE8038
Pentru Autovehicule Marca/Model Mercedes-Benz
Origine NC(de Origine)
Limba OSD engleză
Interfață Plug and play
Sistemul De Operare Android
Tip De Material ABS
Caracteristici Speciale Suport DAB+ ,TPMS, OBD,
Din Din Dublu
Limba Engleză, Rusă, Arabă, Portugheză Spaniolă Franța Olandeză
TF/Micro SD Slot 2
RAM 4G
Dimensiunea De Afișare 7"
Caracteristică Specială Suport Can-Bus
Nume De Brand Aycetry
Tensiune 12V

Recenzii

Scrie o recenzie

PX6 4G Radio Auto 2 din Android 10 Multimedia DVD autoradio audio GPS pentru Mercedes Benz CLK W209 W203 W463 Viano W639, Vito

PX6 4G Radio Auto 2 din Android 10 Multimedia DVD autoradio audio GPS pentru Mercedes Benz CLK W209 W203 W463 Viano W639, Vito

Produse similare: