DIY Sertar de Birou Cutie de Depozitare din Plastic Multi-strat Document Diverse Titularul Machiaj Caseta Mini Bijuterii Cabinet Organizator Containere

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.75lei

-50%

75.50lei

Distribuiti

Informatii

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.Principalele Culoare: CA Imagine Arată Nou in Moda Material:Plastic Pachetul include: 1x Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

1. Pentru rusia/ Ucraina/ Belarus cumpărători, vă Rugăm să vă scrieți Numele Complet , atunci putem trimite comanda.

2. Pentru en-Gros , noi va oferim discount sau exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, EMS.

3. Pentru Picătură de Transport maritim , putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi. ( Nici un pret, Nici numele companiei )

4. Daca ai volum mare de comenzi, te-ar putea face picătură de transport maritim de aici.

MARCAJ magazin, atunci cumpara elementele pe care doriți să cumpere, va primi 2%-3% un alt discount.Cum pot urmări coletul meu ?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge ?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1) comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri.Vă rugăm putea să ia o secundă să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.

Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție:

2) vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.Deschide disputa nu este cel mai bun mod de a face cu problema.Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

Etichete: birou pen container, cutie document, face machiaj cabinet, acid vârf de zahăr, ochiurilor de plasă cu mai multe straturi de stocare, miniatură mini cabinet, birou vestiar, Sertar, papetarie organizator cu sertar, ruj multicolor.

Fisa tehnica

Utilizarea Cheltuieli diverse
Material Plastic
Numărul De Model 001
Capacitate > 65 Alpine zahăr
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Stil Chineză Tradițională
Sarcina 100 kg
Forma Dreptunghi
Plastic Tip Acidul Polilactic
Produs Organizator De Birou
Caracteristică Aprovizionat
Technics Lucios
Grilaj De Cantitate 1

Recenzii

Scrie o recenzie

DIY Sertar de Birou Cutie de Depozitare din Plastic Multi-strat Document Diverse Titularul Machiaj Caseta Mini Bijuterii Cabinet Organizator Containere

DIY Sertar de Birou Cutie de Depozitare din Plastic Multi-strat Document Diverse Titularul Machiaj Caseta Mini Bijuterii Cabinet Organizator Containere

Produse similare: