Zeroomade Morden Gri Val Arunca fețe de Pernă Acoperă Galben Geometrice Decorative Acoperă Pernă Pentru Acasă Fotoliu Pat 45x45

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.95lei

-43%

28.48lei

Distribuiti

Informatii

Zeroomade Pernă Acoperă – decor Minunat pentru casa ta

Rafinat model de broderie, și contemporane dungi în culori pastelate proaspete de roz,albastru,bleumarin.

Bumbac de înaltă calitate , aceste bumbac, fețe de pernă sunt mult mai moale și mai respirabil decât în mod normal tesatura.Perfect pentru a decora casa ta într-o modă, dar bugetul de drum.

Pentru diferite ecrane de afișare, culoarea reală de pernă pot varia ușor.

NICI PERNA INSERTII

Modelul este doar pe O parte.

Rezistent la fermoar invizibil design

Suntem folosind invizibil dantela cu fermoar pentru a face căutarea mare și mai convenabil de a folosi.Acest fermoar este mai fin decât cele normale și poate dura mai mult pentru o utilizare normală.

Caietul de sarcini

Material: Lenjerie De Pat Din Bumbac

Model: Geometrie, plante, animale și alte modele

Dimensiune: 18" x 18", Set de 1

Client Service

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă cu comanda dumneavoastră.

Înlocuire sau de restituire a promis.

Zeroomade Calitate mulaje de Plată viitoare

Plata 100% inainte de livrare, vă rugăm să asigurați-vă că ați lăsat complet de informații corecte, să includă numele complet, adresa, cod poștal, număr de telefon, produsele vor fi livrate la adresa pe care ai lăsat-o în ordine, și "P. O. box" nu este permis în adresă.

Am prefera plata prin ESCROW, care este o garanție pentru tine.Dacă doriți să plătiți prin alte modalități, vă rugăm să ne contactați.

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport (cu excepția transport gratuit).

Transport

Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Feedback scopul Nostru este de 100% feedback pozitiv și 100% satisfacție a clienților.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: scaun de acoperire pentru, model canapea acoperă, față de pernă decor, pernă, Perna 45x45, 45x45 pernele de acoperire, galben huse petrecere, elan decorative pernele de acoperire, caz perna, fairy decorative pernele de acoperire.

Fisa tehnica

Dimensiune 45*45cm(18x18 inch)
Model Tip GEOMETRICE
Numărul De Model KD043
Stil Jacquard
culoare Galben,gri
Atenție Pretul este doar pentru 1 bucata fata de perna
Nume De Brand Zeroomade
Utilizarea De Crăciun, Acasă, Hotel, Scaun Auto,Scaun,Lenjerie De Pat Decorative
Technics Țesute
Tip Pernele De Acoperire/Pernă Acoperă
Material Lenjerie / Bumbac
Alte Prețul nu este inclus interior perna
Forma Pătrat
Setați Tipul No
model Geometrice,Val,Diamant

Recenzii

Scrie o recenzie

Zeroomade Morden Gri Val Arunca fețe de Pernă Acoperă Galben Geometrice Decorative Acoperă Pernă Pentru Acasă Fotoliu Pat 45x45

Zeroomade Morden Gri Val Arunca fețe de Pernă Acoperă Galben Geometrice Decorative Acoperă Pernă Pentru Acasă Fotoliu Pat 45x45

Produse similare: