Gooulfi Botez Paturica Botez Tricotate Șal 0-3 Luni Solid Alb Pătură Copil Acrilice Binecuvântare Pătură Copil Nou-Născut

Produs nou

1 Produse

In stoc

97.06lei

Distribuiti

Informatii

DESCRIERE

Detalii Produs

Cod De Stil: 55998,52663 Nume Produs: Botez Botezul Bebelusului Șal Culoare: Alb Dimensiuni:(L)x((W): Aprox. 90x120 cm 35.5"X47.5 inch Material: Corp Principal - 100% Acrilic de Frontieră: Satin ~~~CARACTERISTICI ~~~ De Brand Nou și de înaltă calitate.Perfect pentru patuturi, moise coșuri și cărucioare pentru copii,ect Moale și cald, de a crea un spațiu confortabil pentru copil Celulare design sunt deosebit de utile pentru dormit peste noapte,ei sunt respirabil și apoi asigurați-vă că copilul nu se va supraîncălzi,Mașină de spălat, puteți economisi timp și energie.

Avantajele unui Botez Șal

Acesta va păstra copilul cald și ușor puteți înfășa copilul în șal.Un botez șal va adăuga strălucire la look al copilului și după ocazie, de asemenea, puteți utiliza șal la război copilul în jurul valorii de,Un șal este un cadou perfect cum îndeplinește scopul de a oferi confortul cu eleganta si frumusete la copil.În timpul botez perioade s-ar putea nevoie pentru a avea grijă de copil ca alăptarea sau copilul are nevoie de un pui de somn, în aceste cazuri șaluri joacă o parte perfect pentru a oferi caldura si confort pentru copil.

Produs Arată

Detalii Spectacol

SFATURI DE CUMPĂRĂTURI

~~~~PLATĂ ~~~ - În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, Maestro card de debit.WebMoney și transfer bancar. - Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.primaria-urzicuta.ro în viitor.

~~~CULOARE NEPOTRIVIRE~~~ 100% poze reale.Diferențe de culoare poate cauzată de alte motive .Vă rugăm să într-un fel prevala.

~~~Se ÎNTOARCE~~~ Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Vă vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

~~~FEEDBACK-ul~~~ satisfacția noastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

TRANSPORT

În general,ne va trimite articole prin China Post Aer Înregistrat Mail.În timp ce posta va actualiza informațiile de urmărire în aproximativ 3 zile,puteți urmări pewww.17track.net.În mod normal, este nevoie de 2-3 săptămâni în statele UNITE ale americii și Europa, și 15-60 zile în Rusia, și de 30-90 de zile în Brazilia.Draga,ne va trimite articolele în 3-10 zile (zile lucrătoare), după ce plata este primită.Pentru Brazilia,vămuire viteza va influența timpul de livrare.Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire.Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați vamale și a le ajuta clearance-ul.Cred că puteți obține elementele mai repede.Când ați primit produsele comandate in 24 de ore,vă rugăm să verificați-l cu atenție.Dacă nu l-ai primit termen de livrare sau alte întrebări,vă rugăm să ne contactați fără ezitare.

Fiscale Personalizate

După ce produsul ajunge în zona locală, obiceiurile locale poate percepe o taxă suplimentară, care nu este perceput de către compania noastră.Dacă aveți orice întrebări despre această taxă, vă rugăm să contactați biroul local vamală, vă rugăm să înțelegeți.Multumesc.

5 STELE

De 5 stele, feedback-ul este foarte apreciat!Dacă există probleme,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ pentru a ne permite o oportunitate de a rezolva orice probleme.

Etichete: simplu pătură albă, copilul de tuns, pătură de pluș luna, piatră de hotar pătură avion, pătură pentru copii personalizate, swaddl, pătură copil alb, pătură copil dantela, blacket, alb pom pătură.

Fisa tehnica

Ocazie Botezul Chirstening Ceremonia pătură copil
Intervalul De Vârstă 10-12 luni
Model Tip Cruce copii pătură
Copiii Pătură Pătură Copii Copiii Pătură Nou-Născut
MOALE nou-născut pătură moale
Stil 52663/55998
Numărul De Model pături pentru copii nou-născuți
Nume De Brand GOOULFI
Baby Boy băiețelul a acoperi pătură
Material 100% Acrilic
Tip respirabil Pătură Copil
Botezul Botez Copil Folie balnket
Grupa De Vârstă Copii
Varsta Copil copil Nou-născut pătură
Lunar pătură copilul lunar pătură băiat
culoare Lenjerie de Pat pentru copii în Alb
nou-născut pături pentru copii nou-născut doarme

Recenzii

Scrie o recenzie

Gooulfi Botez Paturica Botez Tricotate Șal 0-3 Luni Solid Alb Pătură Copil Acrilice Binecuvântare Pătură Copil Nou-Născut

Gooulfi Botez Paturica Botez Tricotate Șal 0-3 Luni Solid Alb Pătură Copil Acrilice Binecuvântare Pătură Copil Nou-Născut

Produse similare: