Bărbați Cuarț Bricheta Ceasuri Sport Diamant Caz Roman Înlocuibile de Căldură Sârmă Curea din Piele Bricheta Ceas JH391-2

Produs nou

1 Produse

In stoc

67.53lei

-54%

150.02lei

Distribuiti

Informatii

Bărbați cuarț Bricheta Ceasuri Sport diamant Caz Roman Înlocuibile de căldură sârmă de Aur, curea din piele Bricheta ceas JH391-2 picătură de transport maritim

Dragi prieteni, bine ați venit la Magazin de Ceas ceasurile Noastre sunt vândute direct de la fabrică, prețul este ieftin, iar calitatea este foarte buna.Vom verifica cu atenție și verificați cu atenție fiecare ceas Înainte de expediere, Avem, de asemenea, va oferi suport tehnic pentru servicii post-vânzare.Magazinul nostru este respectat magazinul Are stoc suficient și de sprijin en-gros Dacă aveți nevoie pentru a plasa comanda mare vă Rugăm să ne contactați pentru a obține o reducere specială!Vrem să aducem fiecare cumpărător cea mai bună experiență de cumpărături de Calitate este garanția noastră Fiecare client este prietenul nostru!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi!Model: JH391-2 Dimensiuni: 25,5*4,6*1,4 cm Culoare: Multicolor opțional Nume Produs: Bricheta ceas Material: aliaj de zinc Meșteșug: Diamant Greutate: aproximativ 70g

Avem cea mai profesionistă echipă și servicii excelente, și ne poate ajuta să răspundeți la fiecare întrebare.

Servicii pentru clienți on-line timp:

Beijing ora 9:00-23:00

Notă cu privire la utilizarea de ceas:

1. Nu atingeți ceas cu obiecte magnetice, cum ar fi aparate de radio și televizoare pentru a evita care afectează precizia.

2, nu face ceasul aproape de solvenți, mercur, spray-uri cosmetice, detergenți, adezivi sau vopsele, camfor, altfel cazul, curea, etc. va fi decolorat, deteriorat sau deteriorat.

3, în scopul de a preveni caz, curea de rugina sau modificări de culoare, este recomandat să se spele uscat și uscat cu apă în fiecare zi (consultați ceas cu "APA" rezistent la apa logo pe carcasa din spate).

4. Când ceasul mecanic nu este în uz, cel mai bine este să-l o dată pe lună pentru a preveni ulei în ceas de solidificare.

5, rezistent la apa, socuri, anti-magnetic ceas, poate juca doar un rol preventiv, încă mai trebuie să evite contactul cu apa, câmp magnetic puternic și vibrații atunci când se utilizează, astfel încât să nu deteriora mișcarea, afecta durata de viață.

Ceas rezistent la apa de interpretare:

1, nu rezistent la apa, rezistent la apa funcția: ultra-subțire ceasuri de artă, ceasuri, bijuterii ceasuri sunt cu cea mai mare de acest tip, este recomandat pentru a fi mai aproape de umiditate, vă rog să vă puneți într-un loc uscat și fără umezeală loc atunci când colectarea.

2, rezistent la apă aparatul ceas 30M; rezistent la apa obișnuită, în general, la presiune-capac spate metoda are funcția de a opune rezistență la pătrunderea apei, dar nu este potrivit pentru a absorbi apă și să înoate, pentru că are doar o apă-rezistent la dispozitiv.

3, dispozitiv rezistent la apă ceas mai mult de 100M, capacul din spate metodă de blocare, pot fi înmuiate dar nu înot.

4, ceasuri de scufundări mai mult de 200M, scufundări și normal ar trebui să acorde o atenție la timp de ajustare trebuie să fie sigur de a bloca diverse impermeabil cap

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe adresa dvs., astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Alegerea implicită de www.primaria-urzicuta.ro standard shippi pachete de înregistrat!În mod normal,15-60 de zile pentru a ajunge la destinație, diferite țări au ajuns la momente diferite!

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să urmăriți sau va vom oferi o rambursare.

5.Datorită speciale de transport dată în Brazilia, este nevoie de 90 de zile pe drum, astfel încât în cazul în care cumpărătorul în Brazilia nu primi bunuri după 90 de zile, va vom returna banii.

Feedback-ul

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a

lăsați un feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,

vă mulțumesc!

2. Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3. Mare pentru reducere: Dacă aveți nevoie pentru a plasa comanda mare, care este mai mult decât

max cantitate, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o reducere specială, și susținem en-gros.

Etichete: ary ceasuri, uita-te la cazul st, 2020 lige, ceas, uita-w bricheta, roaga-te musulman, bărbați ceas, mișcarea nh36, ceas de anvelope, balmain.

Fisa tehnica

Trupa Lungime 25cm
Incuietoare Tip Catarama
Stil Lux/ru
Mișcarea CUARȚ
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Caz Grosime 20mm
Carcasa Din Material ALIAJ
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Lățime De Bandă 23mm
Trupa Tip De Material Piele
Nume De Brand YUWSPR
Certificare CE
Diametru Cadran 45mm
Numărul De Model JH391-2
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Cazul Formei RUNDA
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Bărbați Cuarț Bricheta Ceasuri Sport Diamant Caz Roman Înlocuibile de Căldură Sârmă Curea din Piele Bricheta Ceas JH391-2

Bărbați Cuarț Bricheta Ceasuri Sport Diamant Caz Roman Înlocuibile de Căldură Sârmă Curea din Piele Bricheta Ceas JH391-2

Produse similare: