Turcoaz Oaspete De Nunta Rochii 2019 Halter Top Sirena Femei Rochii Elegante Pentru Nunti idos De Fiesta Oaspeți Dispun De Facilități Moderne

Produs nou

1 Produse

In stoc

517.44lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru!dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă vom răspunde în 12 ore.

Informatii despre produs:

Paletarul de culori

Puteți alege culoarea iti place aici sau ne puteti contacta pentru mai multe culori.

Dimensiune Standard

Cum pentru a măsura

Dacă nu sunteți de dimensiuni standard, de asemenea, puteți trimite-ne propria ta dimensiune.Dimensiune particularizată este acceptat.

Vă rugăm să luați urmat de măsurători:

Bust:___centimetri(cm);

Talie:___centimetri(cm);

Șold:___centimetri(cm);

Înălțime(partea de sus a capul de podea cu pantofi cu toc):___centimetri(cm).

Dacă rochia ta, cu mâneci, de asemenea, vă rugăm să ne trimiteți lungime Maneca si Bicepsul.

Rapid De Transport Maritim

FAQ

Q : Cât de mult timp voi primi comanda mea?

A: de Obicei, veți primi rochia ta în 20-25 de zile după ce-l plătească.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să ne anunțați atunci când comanda.Vom face la fel de graba de ordine, și veți primi în 10-15 zile.Dvs. va fi taxat cu 30 de dolari pentru comandă urgentă.

Q: taxe vamale

A: Ca experienta noastra, cele mai multe dintre țări va percepe taxe de import.În scopul de a salva de cost pentru tine, am marcat în jurul valorii de $30-40.00 pe factură.În acest fel, vei plăti mai puțin sau nu trebuie să plătească taxe vamale.

Q: Cum poți garanta rochia mea va fi de bună calitate?

O: În scopul de a face o calitate de top rochie pentru tine, folosim întotdeauna cele mai bune țesături de calitate în toate rochiile noastre și pasă de fiecare detaliu.QC va verifica la fiecare rochie atenți atunci când este terminat, și atunci când rochia este ambalat pentru a trimite, vom verifica toate detaliile din nou.

Q: Ce se întâmplă dacă ceva este în neregulă cu comanda mea?

A: Dacă e ceva în neregulă cu rochia ta atunci când îl primiți, vă rugăm să ne contactați cât mai repede.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema în prima dată.

Politica de returnare

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face o rochie perfecta pentru toți cumpărătorii.Cu toate acestea, dacă există vreo problemă cu rochia pe care ai primit-o.Ne pare foarte rău pentru acest lucru.Vom accepta întoarce dacă este greșeala noastră, așa cum am făcut greșit dimensiunea, culoarea sau greșit timpul de livrare.

o.Vă rugăm să ne contactați, și a stat problema de rochia ta în 3 zile după ce-l primească.Elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la acceptarea de livrare.

b.Cumpărătorul responsabilitatea pentru costurile de returnare.

c.Clientul a făcut rochia nu se accepta retur, include personalizat dimensiune, culoare și personalizate de design.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră în 24 de ore sau mai puțin.Plăcută la cumpărături. :)

Despre noi

Fabrica noastră, înființată în anul 2005. Avem peste 10 ani de experiență în a face rochie de mireasa, rochie de seara, rochie de bal.Toți lucrătorii noștri vor încerca noastre cele mai bune la serviciu pentru tine.Dă-ne o șansă, vom reveni cu o surpriza!

Etichete: cruce rochie, rochie mini, wed rochie 2020, ld, ld linda, rochie de domnisoara de onoare, rochie indi, bijuterii turcoaz, piatra turcoaz, decor turcoaz.

Fisa tehnica

Căptușeală completă Da
Timpul De Livrare 15-25 zile
Bulit cu sutien Da
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Element De Moda Simplu
Built-in Sutien Da
Ordinea de urgentă Acceptă ordinea de urgentă
Decolteu Halter
Tesatura Tip Sifon
Design Personalizat Acceptă Design Personalizat
Maneca Stil Fără mâneci
Talia Naturale
Imagini Reale Da
Transport UPS, DHL, Fedex, Aramex sau EMS
Numărul De Model 1378
Dimensiune Standard size or custom size
Silueta Sirenă/Trompeta
Decor Canaturile
Construit cu os Da
Material Pata, Sifon
Tip De Element Rochii Domnișoare De Onoare
Nume De Brand crede-linda
culoare Aceeași culoare ca imagine sau culoare personalizată
Rochii De Lungime Podea-Lungime

Recenzii

Scrie o recenzie

Turcoaz Oaspete De Nunta Rochii 2019 Halter Top Sirena Femei Rochii Elegante Pentru Nunti idos De Fiesta Oaspeți Dispun De Facilități Moderne

Turcoaz Oaspete De Nunta Rochii 2019 Halter Top Sirena Femei Rochii Elegante Pentru Nunti idos De Fiesta Oaspeți Dispun De Facilități Moderne

Produse similare: