Animale de companie Tunel de Joaca Cat Tunel de Camuflaj de Culoare Amuzant Pisica Tunel Lung Pisoi Juca Jucărie Pliabil Vrac Jucării Pisica Joaca Tunel Dia 25cm

Produs nou

1 Produse

In stoc

24.37lei

-40%

40.64lei

Distribuiti

Informatii

Animale De Companie Tunel De Joaca Cat Tunel De Camuflaj De Culoare Amuzant Pisica Tunel Lung Pisoi Juca Jucărie Pliabil Vrac Jucării Pisica Joaca Tunel

Tip de element: Cat Tunel cu Mingea

Material: Nylon

Culoare: Camuflaj

Caracteristică:

1.Pisica joaca tunel cu mingea,atrage pisicile,poate fi juca pentru ore cu el/ea

2.Pliabil,ușor de transportat și de stocare,economisi spațiu

3.Poate fi conectat cu alte tunel sau animal de casă pat,crește lungimea tunelului,ceea ce face mai distractiv

4.Materiale de înaltă calitate,poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp

5.Moda design de Camuflaj,nu data

Dimensiunea Detaliu:

Lungime:50cm/19.69 inch

Diametru:25cm/9.84 inch

Cumpărătorul Arată

Orice tipărite PAWZRoad de imagini de produs sunt shotted de către compania noastră, pentru că sunt, de asemenea, compania mea de produse de marcă.Pirații de risc, trebuie atent Dragi!

Contactati-ne

Noi oferim profesionale produse pentru animale de companie si servicii bune.Vom sprijini întreprinderile mici en-gros și picătură de transport maritim.

Aderarea la propriul nostru brand și original, nu oferă Generație de producție.

Suntem cu scopul de a oferi de bună calitate și servicii.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să fie liber să ne contactați.

Vom da răspuns în termen de 24 de ore.

Despre Plată

Vom accepta metode de plată oferite de www.primaria-urzicuta.ro Escrow.

Serviciul de Escrow pe www.primaria-urzicuta.ro este alimentat de ALIpay.com, un lider terțe părți platforma de plata online de la Alibaba Group.

Escrow vă permite să plătiți în siguranță, on-line, fără a expune detaliile cardului de credit.Puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii și

plata este eliberat numai la furnizor după ce confirmați că ați primit comanda.Escrow este rapid, sigur și ușor de utilizat!

Despre Transport

Coletul va fi aranjat de transport maritim pentru tine în termen de 3-7 zile lucrătoare după plata.

Vă recomandăm de livrare de bunuri prin poșta aeriană (în cazul produselor cu greutate mai mică de 2 kg), sau EMS (în cazul produselor cu greutate mai mult de 2 KG)

Pentru că par avion și EMS este mai ieftin decât DHL, FEDEX, UPS.

Despre Feedback-Ul

Dacă din anumite motive ai primi oricare dintre produsele noastre deteriorat de la transport sau alte defect, ne-ar fi fericit să-l înlocuiască la nici o taxă.

Clientul trebuie să plătească înapoi costul de transport maritim.Vă rugăm să ne contactați imediat și ne-ar fi FERICIT să vă ajute în orice fel.

Ne-ar aprecia să ne contactați cu privire la orice probleme înainte de a pleca ne FEEDBACK-ul, dacă nu sunteți mulțumit cu oricare dintre produsele noastre.

Etichete: pentru iepure tunel, cat tub, iepure tunel, pisica de jucarie, jucarie pisica, pisică șobolan jucărie, pisoi tunel, dihor tunel, jucarie pisica tunel, chat tunel.

Fisa tehnica

culoare Camuflaj
Nume De Brand PAWZ Drum
Caietul de sarcini Collapsible
Jucarii Tip Bile
Tip pisici
Greutate 200g
Lungime 50 cm
Material Nailon
Utilizare Pisici/Pisoi Jucarii
Diametru 25 cm
Numărul De Model WJ0064

Recenzii

Scrie o recenzie

Animale de companie Tunel de Joaca Cat Tunel de Camuflaj de Culoare Amuzant Pisica Tunel Lung Pisoi Juca Jucărie Pliabil Vrac Jucării Pisica Joaca Tunel Dia 25cm

Animale de companie Tunel de Joaca Cat Tunel de Camuflaj de Culoare Amuzant Pisica Tunel Lung Pisoi Juca Jucărie Pliabil Vrac Jucării Pisica Joaca Tunel Dia 25cm

Produse similare: